Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    válasz ozveo #7109 üzenetére

    Ihol a setup:
    Intel Core i3 10105T
    ASRock B560M-ITX/ac Mini-ITX
    32 GB RAM
    1x512 GB NVME
    2x12TB HDD
    PCIE GBIT LAN kártya (+2 port)
    Seasonic Focus GX 550 Gold
    Fractal Design Node 304 Black

    Idle állapotban a HDD-k spindownban vannak. A gép 25w-ot fogyaszt, ha kell akkor pörögnek csak fel a HDD-k, amiknek darabja 5W-ot fogyaszt. Egyszer mértem egy hónapig okoskonnektorral és 29-30w az átlag.
    Normál állapotban 0-2% a CPU terhelés. Mail szerver, syslogserver, Pihole, Frigate, swag reverse proxy, rtorrent, mediaszerverek (sonarr, radarr, oveerseerr, jackett, plex), home assistant, mqtt, zigbee2mqtt,mariadb ami megy rajta konténerekben.
    A HDD-k akkor pörögnek fel ha a plex használva van, illetve éjjel ha mozgatás/backup van cache-ből HDDre.
    Sajnos a mobo csak 4 SATA csatis (a házban elférne 6) így még van két dobásom ha bővülnék. (de próbálom a media tárhelyet kordában tartani a családban).

    Note1: A táp erős túlkapás erre, de megtetszett mert kapcsolható a tápventi. Egyébként egy gold 300W táp elég lenne és vszleg pár wattal levinné az ide fogyasztást (redditen van olyan akinek hasonló a konfig és 19w idle, csak kisebb/jobb táppal)
    Note2: Az ideális egy ASrock H570M lap lenne mert azon van egy plusz NVME slot, meg egy plusz LAN port. De már sehol nem lehetett beszerezni amikor összeraktam.

    fred

Új hozzászólás Aktív témák