- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy túlzásba esnék, de egy ilyen összeállításra gondoltam az otthoni NAS-omhoz.
Asrock D1800B-ITX LGA1170 alaplap, Cooler Master Elite 110 Advanced házban, egy WD RED 1Tb merevlemezzel kezdésnek. egy 12v DC 24 pinens adapter, és lehet 2gb használt ram. Amire szeretném: a torrenteket futtatni, visszatölteni, otthoni fálj szerver, DLNA, nyomtató megosztás, az adataim elérése bárhonnan.
Először egy ZyXEL NSA325v2 szemeztem, de arra gondoltam, hogy egy ilyen épített gép sokkal kihasználhatóbb lesz.
50k körül szerettem volna kijönni, abból már biztos nem tudok, de majd meglátjuk.
Még nem döntöttem el, hogy melyik freeNAS-t telepítsem majd a gépre, ha van ötletetek azt szívesen veszem.Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS XL 48V (SU) Akkumulátor csomag
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged