- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy túlzásba esnék, de egy ilyen összeállításra gondoltam az otthoni NAS-omhoz.
Asrock D1800B-ITX LGA1170 alaplap, Cooler Master Elite 110 Advanced házban, egy WD RED 1Tb merevlemezzel kezdésnek. egy 12v DC 24 pinens adapter, és lehet 2gb használt ram. Amire szeretném: a torrenteket futtatni, visszatölteni, otthoni fálj szerver, DLNA, nyomtató megosztás, az adataim elérése bárhonnan.
Először egy ZyXEL NSA325v2 szemeztem, de arra gondoltam, hogy egy ilyen épített gép sokkal kihasználhatóbb lesz.
50k körül szerettem volna kijönni, abból már biztos nem tudok, de majd meglátjuk.
Még nem döntöttem el, hogy melyik freeNAS-t telepítsem majd a gépre, ha van ötletetek azt szívesen veszem.Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- Legrand UPS KEOR LINE RT 3000VA Szünetmentes tápegység
- APC SMART-UPS X SMX3000HV 3000VA, USB SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Huawei ups 3000va belső akkumulátoros szünetmentes tápegység UPS2000-G-3KRTS eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest