- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziyan
tag
Hali,
Adott egy gyengécske, viszont nagyon csendes gép:
Intel Celeron 1.7ghz
MSI PM8M alaplap
Integrált 10/100 lan + integrált 16mb videokártya
Seagate 20GB vinyó (5.400 RPM)
128mb ram.És végül a 2 kérdésem: a táp egy gagyi 400W-s LC Power B400ATX, nem jelentene gondot neki, ha netalántán 24/7 menne a gép?
Másik, hogy most XP fut rajta, ami elég lassú 128mb rammal, tudnátok ajánlani valamilyen linuxot, ami lehetőleg könnyen használható, főként torrentezésre? Nem vagyok nagy linuxos... -
footy
addikt
-
Dajkusz
tag
Remélem tudtok segíteni, olyan problémám van, hogy :
A baráti körömnek csináltam egy privát seedszervert, ami igazából web és ftp szerver is. windows 7 alat futt mindez. 7-en vagyunk, külön külön mindenkinek saját fiókja, távoli asztali elérése + webui van.
7 példányban van külön mappában az utorrent,ami idáig nem is baj, viszont a problémám, ha a feladat ütemezőben beállítom minden fiókhoz, hogy rendszerindításkor indítsa el minden emberkének a hozzátartozó utorrentet, akkor szépen el is indul egytől egyig, és megy az összes webui. Viszont, ha távoli asztalival is akarja használni akkor beloggolás után is el kell neki indítani az utorrentet, mert nem látja azt, ami már éppen fut, és ezért ha mégegyszer elindítja akkor az teljesen új kliens, és ha előtte rakott be webui-ba letöltést az ebbe nem látszódik, és felkiáltó jellel kiírja, hogy ezen a porton már fut egy másik is ezért változtasson portot.Szóval sok felesleges rizsa után az a lényeg, hogy van-e rá mód, hogy beloggolás után lássa a már futó klienst.
Azt viszont kifelejtettem, hogy mind a 7 utorrent elinduljon indulásnál az csak úgy jött össze, amikor feladatkezelőben megadom, hogy mit indítson akkor így írtam be:
"C:\utorrent2\uTorrent\uTorrent2.exe" /RECOVER
a felhasználóknak feladat kezelőben sem mutatja, hogy fut.Mindenképp ragaszkodom a windows beépített távasztalához.
-
ThePoweR
senior tag
Üdv!
Egy olyat szeretnék megvalósítani hogy az én gépemhez lehessen csatlakozni az itthon lévő többi gépről. Ez önmagában egyszerű csak én úgy szeretném megoldani hogy miközben egy másik gép csatlakozva van addig én is azt csinálok amit akarok. Van egy laptop itthon. Az csatlakozna a gépemre azért hogy tudja használni az erőforrásokat. Távoli asztali kapcsolatnál ugye az a baj hogy egy másik felhasználói profilba lép be de ahoz hogy oda be tudjon lépni nekem ki kell lépni a sajátomból. És úgy kellene hogy miközben a másik gépről is csinálnak valamit én itt ülve is csinálhassam a saját dolgom. A laptopon Win XP van.
-
Dajkusz
tag
válasz ThePoweR #259 üzenetére
Van rá mód, hogy rengetegen tudjanak rdp-n keresztül csatlakozni win7-reés xpre is. én is így használom, és senki nem zavar senkit.
Akár ha csak egyetlen fiók van a gépen ahhoz is tudnak többen csatlakozni egyszerre, és ismét csak nem zavar senki senkit
viszont minden verzióhoz másik fajta kell. Neked milyen win7-ed van fent? build ....?Futtatásba beírod, hogy winver és kiírja
[ Szerkesztve ]
-
Amal
csendes tag
Olvasgatlak benneteket, és úgy döntöttem, mutatok /leírok/ valamit. Nekem 2005 november 11 óta szalad saját "szerver" a nappaliban. Ez idő alatt kétszer álltam le vele mindössze néhány órára. Egyszer egy döglődő HDD miatt, és egyszer mikor komplett cserét csináltam. A P3 800-at cseréltem P4 3000-re. Persze mindenestől. A most is futó intel 3000 is meghűthető teljesen passzívan. Nincs ventilátor sem a procin, sem a tápban, sem a házban.
Webszerver, ftpszerver, mailszerver. Itthoni médiatár, három kis "szájtocska" quake 2 dedikált játékszerver, némi céges adatforgalom, backup. Ezen írok, itt faragom a felrakott képeimet, videókat.
Ja, a lényeg: winxp sp3. Nem fagy, nem akad, nem melegszik, nem bugos!
Egyszer ugyan megtörte valami unatkozó titán, átírta egy részét, de mivel automatikusan mentést csinál minden éjfélkor külső adattárolóra, így nem kellett 20perc rendben hozni. Hogy miét Win? Mert a linuxhoz hülye vagyok. /próbáltam, de nem ment/Azért amal, mert a lámát valaki bitorolja!
-
maci25
aktív tag
Udv mindenkinek!
Régota probálok már összehozni egy hazi szervert. Volt ,hogy csak az adatoknak akartam egy központi gépet-nekikezdtem de valamiért nem sikerült. Eredménye , hogy van egy nagyobbacska hdd és pl havonta 1* beleteszem mindegyik gépbe és az adatokat szinkronizálom./honap közben meg pendrivezek/
Készitettem magamnak egy weboldalt Wampserveren.
Most ennek akartam egy webservert.Valahol olvastam ,hogy erre alkalmas a FREENAS .
Telepitettem és felmásoltam rá a weboldalam,kiderült ,hogy a weboldalamnak kell "Zlib tömörítés támogatása " és "MySQL támogatás" IS./joomla alapu oldalam van/
Ezek szerint ezek nincsenek telepitve a freenas-ba alapbol.Kerestem leirást de csak angolt találtam és elakadtam.
Közben azt tapasztaltam ,hogy lett egy file szerverem ami megfelelne nekem.Kérdésem az,hogy segiteni tudtok e a freenast alkalmasá tenni a weboldalamhoz vagy valami teljesen mást kellene telepitenem?
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
egy olyan szervert szeretnék csinálni, ami képes lenne kiszolgálni, mondjuk 20-30 felhasználót ki tudna szolgálni pár (akár jópár) giga tárhellyel, adatfel/le töltés lenne, a netsebesség mondjuk hogy adott ehhez. kíváncsi lennék mekkora teljesítmény kéne ehhez, hogy akkor se haljon le, ha mindegyik felhasználó egyszerre akarja intézni a cuccait. én egy 2-3-4 magos athlon"-re gondoltam elsőre 2-4-4+ giga ram társaságában, mondjuk egy visszafogott teljesítményű 785g-s lapban és 1-2-3 darab vinyóval, ha lehetőség van rá akkor esetleg raid biztosítással.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Dajkusz
tag
válasz FireKeeper #266 üzenetére
Mi fog rajta futni?
Úgy gondolom az a 4 giga ram elég, prociból nem kell túl nagy de már a 4 magos procik sem drágák, nehogy a procin muljon a teljesítmény, amit kétlek Viszony vinyóbol az lenne a legjobb ha minél több lenne, mert mondjuk 1-2 vinyón 30 művelet egyidőben halál + én a rendszert is külön vinyóra raknám.
Szóval raid-el együtt sok sok vinyóra van szükséged.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
szia
oprendszernek linuxot gondoltam, ez még majd eldől, ha kitisztul a kép, ez még csak terv. szóval érdekesebb lenne pl 1 terás vinyó helyett két 500asat, és akkor több felhasználó esetén gyorsabb lenne?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Szirti
tag
Üdv!
Amit leírtál az konkrétan szerintem a legjobban egy torrentfluxszal valósítható meg. Linuxos a kicsike kell neki php apacs meg mysql, de ezeket felteszi magának, ha aptvel rakod fel. Direkt több felhasználós, szerverre szánt okosság, és tuti kevesebb erőforrásba kerül, mint távoli asztalozni windowsban. Alapból webes kezelő felülete van, és az (s)ftp meg winscpwel könnyen megoldható, de sima ftp-t sem nehéz összedobni linuxra. nekem 5 felhasználót visz egy 1.7 es cerka 1gb 266os ddr1 el. Legnagyobb hátránya, hogy a default kliense egy python alapú bittornado, ami a dht-t nem támogatja.
FireKeeper Ha leírnád, hogy mi futna a szerveren akkor könnyebben lehetne rá válaszolni. Úgy értettem, hogy mi lenne felhasználási terület, szóval videót akarsz streamelni, vagy webhosting, esetleg torrent?
Gondolom a 2db 500 as at raid 0 ás tömbbe szerveznéd. Akkor tud gyorsabb lenni, mint egy 1 terrás. Ha nem adatbázisszerver lenne, vagy nem mondjuk active directory-t szinkronizálnának a felhasználók tőled akkor hamarabb lesz a hálózat a kevés. 10/100 as hálón 10MB/s jó esteben átmegy ,annyit pedig bármilyen sata2 vinyó kis túlzással kiszolgál.
Ha gigabites lokál háló, akkor más a helyzet.[ Szerkesztve ]
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
FireKeeper
nagyúr
a szoftveres része még nem dőlt el, akkor visszajövök, ha az a része már legalább tisztázódott, de az eddigi válaszokat is köszi!
-
bambano
titán
válasz FireKeeper #266 üzenetére
a kérdés az a netsebesség... helyi hálózathoz, gigás linkhez kell rendes vas, 100 megához már nem annyira, internetes kapcsolatokhoz meg mindegy, mit raksz, mert az internetes kapcsolat lesz a szűk keresztmetszet.
az is kérdés, hogy nagy fájlok folyamatos írásáról, olvasásáról van szó, vagy sok kis fájl piszkálásáról.
az én szervereimmel szerzett tapasztalat azt mutatja, hogy intel cuccokból érdemes dolgozni, nvidia meg hasonló vicceket kerülve.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Hequila
őstag
Egy kis segítséget kérnék a FreeNAS-sal kapcsolatban.
Szeretném megoldani a userek jogosultságainak kiosztását a megosztással kapcsolatban.
A jogosultságokat a következőképp szeretném kiosztani:Admin jogkör: mindent tud írni és olvasni
Főnök jogkör: az admin megosztásait nem tudja se írni, se olvasni, de a saját és a dolgozók megosztásait tudja olvasni és írni
Dolgozó jogkör: csak a saját megosztását tudja olvasni és írni.Windowsban egyszerűen meg lehet adni, hogy az egyes mappákkal mit tehetnek a csoportok NTFS szinten.
Viszont a FreeNAS-ban csak annyit találtam, hogy az adott mappa csak a tulajdonos által, a tulajdonos csoportja által, vagy mindenki által elérhető legyen.
Van lehetőség a fent felvázolt jogkör kiosztására?
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Windows home server rel kapcsolatban van egy olyan kérdésem.
Hogy torrenteznék vele. le, és feltöltés is, de nem seedserver, mert ahhoz kicsi a jelenlegi netem, én használnám egyedül, azért nem a saját gépen, hogy ne zajongjon mikor alszom.Van - e mód arra, hogy ne a remote desktoppal keljen használni., mert akkor egy sima server 2003 egyszerübb lenne, eddig így használtam.
Ha van más 5let azt is szívesen meghallgatom.
Linux sem lenne gond, de only gui, hiába win en nöttem fel.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
marcias
őstag
Most volt hír, hogy az Intel társítja az ICH9-et és az új Pinetrail Atomot egy kis NAS kedvéért. Nagyon lázba hozott a dolog, de egyelőre csak arról hallani, hogy OEM piacra kerül ki a platform. Jó lenne tudni, hogy tervezik-e halandók számára is elérhető lapok árusítását, mert akkor érdekelne egy.
Amúgy röviden annyiról van szó, hogy az NM10-zel szemben 2 helyett 6 sata (2 eSATA), RAID kezelés, matrix storage, gigabites LAN-t kapna. Szóval ideális lenne NAS-nak pont. -
Rickenstein
senior tag
válasz Core2duo6600 #273 üzenetére
µTorrent WebUI/FlashUI felület?
Utána egy böngészőn keresztül bárhonnan eléred a torrent kliens-ed.
A WebUI alapból benne van a µTorrent-ben.
Természetesen, ha routert használsz, akkor port forwarding-ot kell beállítani, ill. ha dinamikus IP címed van, akkor nemárt egy DynDNS nevet regisztrálni, ha külső netről is el akarod érni.PS C:\>_
-
Core2duo6600
veterán
válasz Rickenstein #275 üzenetére
No ezt a Flasht megnézem.
A dyn dns valóban kellene, mert ma pl jól jött volna, de elfelejtettem megnézni az ip met reggel.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
őstag
Hello
Itthonra tervezek építeni egy wlan router-t NAS funkcióval és nyomtató kezeléssel.
Intel D410PT alaplapra gondoltam egy 1Terrás vinyóval 1Giga rammal.
Milyen wlan (PCI-os) n-es kártyát ajánlottok hozzá ami stabil és esetleg az antennát sem kell nagyobbra cserélni rajta?
Egy elég nagy házat kellene besugároznia amiben van anyag rendesen.
Milyen rendszer ajánlottok hozzá?üdv
golya87 -
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy szervert a következő feladatokra:
-6gép hálózatba kapcsolása (giga lan)
-wlan csak internetezéshez, a háló elérése nélkül
-fileok tárolása
-internet megosztás, DHCP
-torrentezés
-weben keresztül elérés
-később lehet hogy adatbáziskezelés ill. mail szerverMivel abszolút nem értek a szerverekhez, ezért kérném a tanácsotokat, hogy milyen vas kell hozzá ill milyen op rendszer? (ha valaki tudna nekem ajánlani valami gyorstalpalót, azt megköszönném)
Kisebb utánanézés után egy ilyet találtam:
Dell PowerEdge 2850 server
2x intel XEON 3.4GHZ Processzor (nem dual core-os procik)
6GB Ram REG ECC
2x 72GB SCSI HotSwap HDD (további 4 férőhely) (megtoldanám még 4*72GB HDD-vel)
Hardveres RAID modul 256MB ram + Battery
2x 700W redundáns tápegység
Redundáns Ventillátorok
Dell távoli management kártya
2x GB Lan
ill. WS2k3 operációs rendszer[ Szerkesztve ]
essexboy
-
bambano
titán
válasz essexboy #278 üzenetére
Ezzel a géppel a fő baj az, hogy szervertermi használatra tervezték. Nem ártana neki rendes klimatizálás, de utálni nem ezért fogod, hanem a hangja miatt. A hangjához képest egy padlógázon felszálló concorde hangja csak tücsökciripelés.
A 72g-s scsi diszkek régiek, ergo kicsit agyonhasználtak lehetnek, ennek ellenére mocskos drágák. A diszkek beszereléséhez speciális keret kell, ami az adott szervertípushoz specifikus (értsd: más szerveré valószínűleg nem jó hozzá), emiatt drága és gyakran beszerezhetetlen. Egy hasonló kategóriás ibm szerverbe egy vinyókeret 7 rugó, ha van.
Ettől ez még egy kiváló gép, de lakásba nem való.
A másik, hogy csak pci-x slotok szoktak az ilyen gépekben lenni (nem pci és nem pci-e!), ebbe való támogatott wifi kártyát szerezni nem triviális.
Abból a pénzből, amibe egy ilyen vas kerülni szokott, tudsz venni egy új itx alaplapot valami mobil procival vagy celeronnal, esetleg egy atomos alaplapot, ehhez házat, stb. stb. a 72 gigás diszkek árából meg legalább 1T-s sata diszkeket.
Szerk: én windowst akkor se tennék rá, ha puskát fognának a fejemhez.
Ui: 25 perc után privit küldeni nem látszik indokoltnak...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Találtam egy fain kis házat: Antec MINI P180 EU BLACK
ebbe lehet m-itx ill. m-atx alaplapot rakni. Ha én arra szeretném használni amit leírtam 2hsz-el feljebb, akkor milyen konfigot állítsak össze? Persze nem ártana, ha keveset fogyasztana.m-itx alaplap: ASUS AT3N7A-I + Atom N330 35k
ram: 2*2GB ram 15k
HDD: 1TB (WD10EADS) 19k
ODD: 4k
Táp: FSP250-60 HEN 2,5k[ Szerkesztve ]
essexboy
-
Core2duo6600
veterán
válasz essexboy #280 üzenetére
Fogj egy közönséges gépet, bele egy raid kártyát
Highpoint (SAS)már 60 000 től, a sata s még olcsóbb , és kész.
Felesleges kifejezett server gépet össezrakni, és ne feledd, hogy a xeon már nem mai csirka a core 2 procik még 2 maggal is agyonverhetik, a feladattól függően.A core i 7 már a 860 as széria,meg kenterbe veri, és ralative olcsó is.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
bambano
titán
válasz Core2duo6600 #281 üzenetére
a xeon az nem egy architektúra név, hanem egy architektúrán belül egy változat.
az i7 legfeljebb az előző kategóriás xeont veri meg (vagy nem), de az adott családon belül mindig a xeon a legerősebb.
-
Free04
tag
Üdv!
Jelenleg egy vezeték nélküli routeren keresztül netezek az adataimnál levő konfiggal(kábelnet 15mb, win7).
Arra lennék kíváncsi, h mi kell ahhoz h egy másik városban levő ismerősöm tudja nézni a filmjeimet,ha lehet annélkül h le kellene töltenie.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Valahogy oda kell kerüljön a kép meg a hang bitje a gépére, hogy ezt most letölti és utána nézi meg, vagy valós idejű videostreamként kapja meg, az nagyjából lényegtelen.
A géphez regisztrálni kell egy dyndns hosztot, meg egy webszervert rá, és töltögessen http-n. Az mplayer például tud http streamból filmet mutatni
-
Baltazár84
csendes tag
Helló!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék egy médiaszervert csinálni itthon. Kinéztem egy P3as gépet. A kérdés az lenne, hogy vennék bele 1 sata raid adaptert az egyik pci slotba. felismerné a kártyát a gép? ha igen letud kezelni mondjuk 2-3db 1TBos winyót?
Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés.
-
bambano
titán
válasz Baltazár84 #287 üzenetére
fel.
a másik kérdés lehet, hogy oprendszer függő, linuxon tud.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
hp 20
csendes tag
válasz Baltazár84 #287 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint P3as gépek alapból 120gb-os hdd-t ismernek fel...Most ha te külön vezérlőt raksz be a gépedbe, annak a vezérlőnek a leírásából ez az infó is megtalálható szerintem, hogy mekkora vinyót szeret max
-
Baltazár84
csendes tag
gondolom a rendszer IDE-s winyón legyen. bootnál is látja rögtön a satákat?
-
bambano
titán
válasz Baltazár84 #291 üzenetére
Minek tennél bele ide-s vinyót? hogy legyen, ami feleslegesen fogyaszt, melegszik, zajong?
-
Baltazár84
csendes tag
olyan kérdésem lenne hogy van olyan program amivel betudom állítani hogy bizonyos IP című gépek milyen sávszélességet kapjanak a netből?
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz Baltazár84 #293 üzenetére
szerintem sem érdemes olyan apróságokkal bonyolítani a dolgot, minthogy eláruld, milyen oprendszer... a válasz: van.
-
Baltazár84
csendes tag
leírom akkor pontosan mindent!
AMD X2-es proci 2Ghz megy
2gb ram
1db 160 gb sata hdd
2db 1tb sata hdd raid adapterre kötve -> pci-ex. raid adapter sata2es
1db opti meghajtó
1 gigabites hálókártyaez a gép csak szervergép lenne.
Ezen a gépen most windows 2k3 van. gondolkoztam anno hogy windows home szerver legyen. Megérné lecserélni?a gépen menne torrent, file szerver a belső hálózatnak. a hálózatra van kötve még 4 asztali gép 1 média lejátszó és 1 laptop tehát összesen 7gép.
tehát milyen programokat javasoltok még?
egyéb jó tanácsokat szívesen elfogadok.Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés.
-
IceMaci
csendes tag
Csoki all
Lenne egy Intel Atom N230 (1magos) alaplapom (D945GCLF)
File server lenne, kb mennyi ramot ajánlotok? (Max 2 GB-t tud befogadni)
Gondolkodtam, lehet nekem bőven elég lenne 512 is, maximum adattárolásra szolgálna.Valaki?
-szerk- 2 gép lenne róla úgy bekötve ha a fileserver nem fut, ne lehessen bejelentkezni (erre kéne nagyobb segítség)
[ Szerkesztve ]
Ejjha
-
Sonky
aktív tag
Nekem itthon egy P3 Tualatin gép a szerver(média). 2Gb rammal és 4db! 400Gb-os IDE vinyóval. Összeset látja. Tehát szerintem vinni-e kell őket. A rendszer rajta egy Windows Server 2008 +XP
De tervezem lecserélni mert a proci majdnem mindíg 80-90%-on jár.
Mit ajánlotok max 50k-ig? Proci,Alaplap,Ram kellene csak
Tápom egy jó öreg 600Wattos Mercury Tudom hogy gyagyi de 5éve 24/7-ben megySzerk.: És a lényeg hogy halk legyen. Ebben a gépben 2db 12Cm-es Coolin swif venti van. 800Rpm-en. Egy a vinyókon 1 a tápban. Procin meg egy TX2 passzívan.
[ Szerkesztve ]
Egy legenda vagyok.
-
Alex91
félisten
Es a BSA tudja, hogy ezek a kedvenceid?
Amugy barmibol csinalhatsz szervert, akar egy Apple XServe is johet .
Amugy mit hasznalsz ki? Van AD, GP, DNS, DHCP, WWW, FTP stb.?
Egyebkent az a 4 db IDE HDD a gaz, alapban mar nem tudom mi tamogatja a 4 IDE eszkozt...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- CYBERPOWER OLS1000ERT2U Online UPS szünetmentes tápegység
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- AKCIÓ - LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Eaton 5P 650iR rack szünetmentes
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest