Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolibácsi
csendes tag
válasz
Dißnäëß #24952 üzenetére
Goose-T
Köszönöm.Így már jogosnak tartom a szarozást
(ha valaki lenézi)
Dißnäëß
Mélyen semmi ja de viszont a mélyek külön jelet is kapnak,szal 1 hangfalba 4db vezeték megy.Elképzelehtő h oda már valamilyen szinten szűrt jel megy szted?A mélyeknek egy végfokuk van.A mélyeknél bármelyik oldalnak bármelyik kábelét kihúzom elhalgat mindkettő.... A többi szórónál nem így van,azok mennek egymástól függetlenül.
Elsősorban ez az egész "tuning"-ba nekem az lett vna a legfontosabb h mélyet fejlesszem egy masszív dobozzal a gyári helyett.
Felmerült bennem h a kondikat is kicserélem a gyári +/-10% -ak helyett +/-5%-ra.
A hangváltó amiben már ugye tekercs és ellenállás is van az lenne a tuti,de attól féltem h az erősítője nem díjjazná + így h a mélyek külön jelet kapnak nekem nagyon megbonyolítja a dolgot mert egy hangváltó bekötése nekem már egy kicsit bonyolult alaphangon is. Nem még ígyEzt én úgy értelmeztem h az erősítője egészen addig csak 1%-ot torzít amég a leadott teljesítmény 70w-on belül van.... (én így is szeretem halgatni... feles fölött kicsivel,itt még kiegyensúlyozottnak hallom)
Ha ez úgy van ahogy a saját kútfejemből gondoltam akkor van értelme a jobb minőségű kondinak.(persze a legtutibb a hangváltó lenne jahh... van is itthon 2d videoton 2550-em hangszórók nélkül.. abban ott figyel a hangváltó)
Jól gondolom? Az erősítőjére vonatkozóan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- DJI MAVIC PRO DRONE, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN ELADÓ Ára:99.990Ft Használt DJI dron beszámítása lehetsége
- Acer Aspire Timeline Ultra egy ezresért eladó
- Eladó HP EliteBook 8470p i5-3320M, 4GB DDR3, 120GB SSD, Win10 Pro
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- 2x1 GB DDR2 Samsung notebook ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest