- PLC programozás
- Milyen notebookot vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz shalafi66 #14110 üzenetére
Nem is a HA31-et kritizáltam, hanem általánosságban a H2000-es szórókat szubként való helytállás terén. Hogy erre jól használható legyen, ahhoz szükséges eltérés pedig nem hinném, hogy lenne bármelyik relatíve nehéz mozgórésszel rendelkező H2000 szóró esetén.
Mert az általad gagyinak tartott autós-jellegű szuboknál feltételezhetően jóval nagyobb indukció is van impulzusnál.
Máskülönben hogy lenne képes egy kínai, tényleg gagyi MAC F300 kis membránkitéréssel relatíve nagy hangnyomásra, ami mégsem a rezonanciájából fakad? (Ugye, Turbina?)
Amit írsz, nem változtat semmin, egy dolog ugye a konstans sebességgel történik a gerjesztés, attól még a sebesség lesz a meghatározó a membrán méret mellett. És ebben a H2000 alapú szórók nem jók.
A linket nem tudom, miért mutattad, milyen újat kellene mondania. Egyébként az információt úgy emlékszem, pont fdsa-tól olvastam.Giot: összefüggésbe hozható minden mindennel, de a hangerőt a membrán átmérő és a sebessége határozza meg. Nem a kitérése!
Az alacsony frekvenciás pontosságot meg tippem szerint a T-S fogja elárulni, a doboz pedig meghatározni.[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs