Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz avl #2070 üzenetére

    Mivel kezdő vagyok én is így nem tudom megmondani hogy milyen előnye van egyiknek illetve a másiknak gép dagasztásnál, de úgy vettem észre videókba YT-on illetve FB-n hogy inkább azt alkalmazzák amit én is, mégpedig hogy vizet adnak hozzá nem pedig lisztet.
    Dagasztógéppel ez a metódus nálam nagyon jól bevált.
    Igazából Bigánál főleg ha 100%-os a Biga akkor ott így is úgy is meg vagy kötve hogy már csak vizet adsz hozzá.

    Madoc
    Nincs mániákus hidrózásom. 68-71%-nál többet még egy tésztához se adtam, nekem ez tökéletesen megfelel. Szóval nem keresem a liszt határait, csupán említettem hogy elbírt volna még egy kis vizet.
    Fent vagyok itt is meg ott is de abba a csoportba is vannak akik 70-75% körüli hidrót alkalmaznak.

Új hozzászólás Aktív témák