Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz sz.zs. #2056 üzenetére

    Neked is a sima IM5 van?

    csƵ
    Attól függ milyen dagasztógépet használsz, milyen fokozaton, és főleg hogy honnan indulsz. Érdemes mondjuk a lisztet hűvös helyen tárolni, plusz a vizet bedobni a hűtőbe hogy az is hűljön le 4-5-6 fok környékére felhasználás előtt. Ha előtésztát csinálsz akkor hűtőből kivéve egyből kezdeni a dagasztást ugyanúgy hideg liszttel ha lehetőséged van, hideg vízzel, és ha így csinálod akkor nem léped át a 25-26 fokos határt. Szóval érdemes minél több mindent lehűteni dagasztás előtt és akkor nem léped túl 25p alatt a hőfokot.

    fradi81
    Nekem is az volt a bajom azzal a géppel ami neked is van hogy rohadtul nem dagaszt csak kever szinte. Tészta nem tudott nekem soha meglágyulni annyira mint kellett volna.

Új hozzászólás Aktív témák