- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Még lenne egy kérdésem.
Nem merek akkora súllyal guggolni, amit még valószínű elbírnék, mert nem tudom hol a határom.
Ti inkább piramisban, vagy normál módon bemelegítés után megy a 'normál' súllyal a guggolás?A többi testrésszel nincs ilyen gond, mert ott el tudom érni a határomat és túl is léptem, mert ott nincs mit veszíteni, csigán, meg bicepszen, nincs semmi gáz. Melltől se félek, ott is volt már, hogy le kellett egyik oldalra dobnom, ott is elértem már ezt a határt.
De guggolásba soha nem mentem a határig és segítség nélkül nem is merek.
Ilyenkor a piramis megoldás jó ötlet lehet? Lehet fejlődni, ha mondjuk piramisban csinálok 6 szériát és mindig növelem a súlyt a legvégére a legtöbbet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest