Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz Dr.Én #8020 üzenetére

Amit írt az félig meddig igaz sok különbséget nem veszel észre,de ami a legzavaróbb a minimum FPS az kimagaslóan jobb a 2500k esetében a memóriákat gyorsabban kezeli köszönhetően a beépített memória vezérlőnek.
    Sajnos ezek vágják gajra a játék élményt mikor hirtelen 60FPS ről le esik 20FPS re ahelyett,hogy 40FPS re zuhanna le ami bőven a tűrés határon belül van a szemnek,és az agynak ami felfogja ezen ingereket.
    Az átlag FPS az nem lesz jobb sokkal maximum egy két játékban 20%,és általában 10%kb.
    Maximum FPS is e képen alakúl.
    A processzor húzása sokkal jobb a 2500k javára azzal simán hozható a 4GHZ feletti ami Konzol fos portoknál előnyös lehet,és ebből sajna sok van hiába a kártya Ful HDra,ha a kari nyalókázik,és a game engine miatt meg a proci pörög 100%on.
    Ott bőven jobb a szandi.
    Nekem Q9550 volt ami ment 4GHZ en,és sokkal többet nyertem ezzel mint a volt CPU val,mert ami a legfontosabb a minimum FPS nagyon sokat változott ott ahol volt 20FPS ezzel 40FPS vagy a feletti értékeket kapok.
    A döntés persze pénztárca függvénye,de átmenetileg jó a lapod,és a procid,ha ezeket nem veszed figyelembe.
    Eget rengető átlag FPS növekedés nem lesz,csak sokkal folyamatosabb FPS ingadozás ami már megéri a váltást nekem ez a véleményem,és tapasztalatom rengeteg teszt utána nézése,és Q9550 használata után ami kevésbé van lemaradva a te proceszorodtól.

Proci off vége.

(#8023) haddent
    Gigabyte GTX670 OC 2GB
    1300MHZ GPU
    6000/7000MHZ Vram érhető el.
    3venti maximum 65C fok 25C fokos szobában.

Új hozzászólás Aktív témák