- Nyomtató topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vaku topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
privacy99
senior tag
Lejárt a szerk. idő:
Azt még hozzátenném, hogy jobb hogyha hozzászoksz a csaláshoz a GTA-ban, mert ez hétről hétre rosszabb lesz. A 4-ben már annyira elfajult a dolog, hogy a teljes város módosítására, teleportálásra, bárki azonnali megölésére bárhonnan, bárki kirúgására is képes volt jópár játékos
Mivel az 5-nek külön Online része is van, sokkal hamarabb és sokkal drasztikusabb módon fogják feltörni és szétsz*patni a "kishalakat", szóval jobb ha előre készíted magad, hogy nem sokáig lesz ez a nyugalom mint most.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Amit mondasz igaz, egyetlen "terület" van, ahol szerintem ez hülyeség: játékok.
Egyrészt, a jó lelked miatt majd a többi játékos halálra sz*pat mert tele lesznek és megveszik a tankot meg a legjobb fegyvereket amikor csak úgy gondolják.
Másrészt nehogy már büszke legyél magadra, meg "verjed magad" mert egy játékban eljutottál valahova..
Ha csalok hát csalok, és akkor mi van? Tényleg azt hiszed hogy tudsz úgy játszani hogy az emberek fele ne csaljon? Akármivel játszol online, tele lesz csalókkal. A legnevesebb játékok hemzsegnek a csalóktól, innentől kezdve tökmindegy hogy te csalsz vagy nem. Szűrjék rendesen, ne adják ki bugosan, és akkor nem lesz csalás
"Nem, de egy átmeneti bad sport kategóriával jutalmaznám" - Micsoda büntetés..
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Én is találkozom ilyen esetekkel, de nagyon ritka...pont előbb is azt hittem, hogy ilyenben van részem, de a felénél visszaéltek a jóindulatommal, és az első helyről sikerült berakniuk utolsó előttre.... Ez is 16 főnél volt jelzem, ott pedig hálát adhat az ember az égnek ha a topon mennie.
Azt is imádom, hogy a lobbyban nem lehet némítani és hallgathatom ahogy a gyökerek énekelnek meg büfögnek a mikrofonba.....
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
RohamDroid
aktív tag
Én türelmes vagyok teljesen a psn az tuti hogy nem számított ilyen forgalomra ugyanis amikor volt a launch az ajándék kártyáimat amiket kaptam kb 4 5 nap mulva tudtam csak beváltani stb. Én megvárom amíg lesz rendes multi addig a crew is összegyűlik végig viszem szépen a single-t és kész.
Egyébként most váltottam fat ps3ról super slimre és nagyon durva hogy a dvd olvasója oltári hangos és a mási észrve vételem meg az hogy a fat gépen nem akadt annyit a game és gyorsabban töltött az ember váltás is. Ebben a gépben gyengébb lenne az olvasó fej
Üdv.: Csaba
-
anorche1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Dark Souls sorozat
- Nyomtató topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500