- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nagy kérdés milyen elvásáraid vannak. Plusz ha megveszed most, kapsz hozzá ey ingyen játékot ( gta 4,5 max payne stb közül lehet választani) .Rengeteget javult a játék, de sokaknak igy se jó, mert mást vártak amin a patch nem segít. Nekem meg patch nélkül se voltak vele nagy problémáim. A látványos mindent elrontó eső az tuti megjavult.
-
szabacsik
őstag
Amióta megjelent az ötödik rész azóta nyomom, teljesen jó a gta V fizikája nem értem miért szólják le... mondanám ha tegnap véletlenül nem indítottam volna el a negyedik részt és ha már betöltött ne nyomtam volna 10-15 percet. El is felejti teljesen az ember mennyivel királyabb a IV-ben a kocsivezetés . Az V.rész online részében egyetlen egy a csalódásom, hogy a beígért DLC-ket folyton húzzák halasszák holott egy kis zászlólopás + bankrablás + kaszinózás plusz több magasabb szintű mission felpezsdítené nagyon a saját tervezésű feladatokról nem is beszélve. Ha viszont a másik oldalról nézem megértem, hogy nem egyszerre vágnak mindent az emberhez mert akkor 1 hónapig beszélnének csak a játékról így minig minden hónapban elő kerül valami új ami miatt vissza-vissza ülnek az emberek.
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
privacy99
senior tag
Az komoly Én is kipróbálnám, csak az a bajom hogy mondjuk lesz egy csomó pénzem, bármit megvehetek.. és akkor mi legyen? Tehát van pár dolog amit meg tudsz venni aztán annyi, veszel pár drága kocsit meg pár drága lakást és ennyi. Mit tudsz vele csinálni? Semmit. Vezetgessek a semmiért, vagy nézzem a házamat belülről hogy jajj de durva? Semmi célja az online-nak. Nekem pl. megvan a kedvenc kocsim és a legdrágább apartman.. innentől kezdve minek játsszak?
Nekem ez a fő gondom az online-al., bár single-ben ugyan ez a helyzet, ott még veszel pár céget de nem tudsz velük csinálni semmit, sehova nem mehetsz be, csakúgy vannak és jön a pénz..
Inkább aktív dolgokat várnék.. pl. szórakozóhely, ahol időnként buli van és akkor játszod a nagy embert, vagy valami..
A golf clubot is megveszed végtelen pénzért, aztán mit tudsz vele kezdeni? Ugyanúgy bemész golfozni, mint azelőtt..
A való életben is megveszed a házat és akkor ott lehetsz, de az kicsit más pálya, mert ugye berendezed, élsz benne stb.. A kocsiddal jársz a munkahelyedre, élvezed stb.. a belső nézetet még mindig nem tudták belerakni, na meg azon kívül hogy gyorsabb lesz, semmi nem változik egy fél millával drágább kocsira váltásnál. A kocsik hangja is nulla, alig hallani. Ráadásul a legolcsóbb suzukinak is versenyautó hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én most azt csinálom hogy a legdrágább legalacsonyabban lévő részvényből veszek a pénzem 90%áért. Gondolom ezzel nagy vaszizdaszt nem csináltam.
pár millát sikerült már vele csinálni.
mindenkinek van egy csomó pénze csak michaelnek kéne vagy 5 milla a golf clubhoz.
Amugy nem nagyon érdekel a vásárlás, csak mondom már legyen meg.
Van egyébként értelme ezeket megvenni ? -
jonnyjoker01
veterán
Fuuuu ne is mond Haver megdob egy üzenettel, hogy gyere már át problémám van a Vice Cityvel. Jó átmentem, gondoltam milyen noob már meg ilyenek, megmutatta ezt a helikopteres küldit, nekem se ment, hát majd' felrobbantam mérgemben . Nyáron töltöttük le, azóta szenved vele
(#6999) Bathalsar: Grat nekik!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
norbi2010
őstag
Megpróbálhatod azt hogy veszel TacoBomb részvényt, elmész a CluckinBell telephelyére és szétlövöd a kamionjaikat meg a munkásokat, ezzel elvileg fentebb megy a TacoBomb részvénye, bár ez nekem nem jött össze
(#6947) figure85: azzal érdemes
lett volnavárni, mert ahogy láttam, a játék vége felé fentebb ment az ára.[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
-
negyven2
veterán
Csak gyári Microsft-os merevlemezt lehet bele tenni (illetve van egy két WD HDD aminek át kell írni a firmware-jét) max. 320 GB mérteig. viszont itt lehet Pendrive-ot is belerakni amiből igaz, hogy csak 32 GB-ot kezel, de elvileg van rajta 4 vagy 5 USB port és mindegyikbe lehet egyet-egyet.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
őstag
A lövöldés egymást írtó team vs team eddig nem jött be. Egyrészt ritka, hogy olyanokkal kerül az ember össze, akiknek van agysejtje, minimálisan tud vezetni, a mikrofont nem a végbélnyílásában tartja (fing, böfög bele). Emellett meg lag is van, mivel amerikaitól kezdve svédig mindenkit egybe rak.
A pár coop 2 playeres küldetés ami eddig volt, meg a sima Race nekem bejött. Utóbbi hajaz az MTA:SA Race-re, azt meg szerettem.
Ha sikerül pár jó Race-t kifognom még, nekem pozitív lesz a véleményem, utána remélhetőleg jön a Heists mód, coop bankrablásokkal.[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OpenMediaVault
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- Python programozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest