-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
szTotyy #66092 üzenetére
Jah Sg-n régóta ott vagyok.
De ha sg-n jársz nézz be a Fallout 4 topicba.
Nem írtam még oda soha,de mindennap olvasom mert ott jókat lehet szórakozni,állandóan balhé van.Szinte mindennap van valami cirkusz,ha jókat akarsz röhögni akkor érdemes benézni.
(#66094) Mike
Ami azt illeti sosem csaltam GTA-ban vagy modoltam,mióta kijött az új DLC nem is foglalkoztam gyárakkal CEO-val bunkerrel,csak a klubban marhulok.
Klubos promó küldiket hajtom mert jók.Mással nem is foglalkozom,esetleg többiekkel hülyéskedünk.
Igaz nincs is több száz millióm,de van még 18 milla pénzem amit játékbeli melóval szereztem.
Jelenleg már nincs semmi ami kellene,vagy megvenném.
Ami kellett vagy akartam megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged