Hirdetés
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Puma K
üzenetére
Tele van ilyen reklámokkal a város (mármint nem pont iylenekkel, de ugyanilyen poén reklámokkal) csak az ember nem szokta figyelni. Persze, ha beköltözik alá, akkor észreveszi, de nem kell vele törődni, máshol is ilyenek vannak. Az alien hang is ott volt mindenkor, csak eddig senki nem figyelte, max azt hitte cseng a füle, mikor elszáguldott mellette.
Amúgy egyetértek freeknight-tal. Ezt vetted, hogy egyedi legyen? WTF, az emberek 90%-ának ez van

(#65920) szTotyy
Igaz, az is népszerű. De sok mást is választanak emberek
Nekem a Vespucci Canals-nál van a klubom és ott is sokszor látok másokat is random sessionökben. Meg pl Hacsekinek Downton Vinewoodja van, meg mást is láttam már ott. A város központban lévő klubot is láttam már tulajdonolni. Akkor vmelyik PH-snak, talán BossAkos-nak ott a kikötőben, a legolcsóbb van meg (Elysian Island).Amit még nem láttam, hogy vettek volna, az a La Mesa NC, a Cypress flats NC és a LSIA NC.
Pedig a La Mesa-n sokat gondolkoztam, az valahogy tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem a Vespucci Canals-nál van a klubom és ott is sokszor látok másokat is random sessionökben. Meg pl Hacsekinek Downton Vinewoodja van, meg mást is láttam már ott. A város központban lévő klubot is láttam már tulajdonolni. Akkor vmelyik PH-snak, talán BossAkos-nak ott a kikötőben, a legolcsóbb van meg (Elysian Island).
CactuS