Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
ProgenXL #40861 üzenetére
Hát én se hittem volna... az első hülyesége után még jólvan... egye fene.. én is buziskodok néha... igaz nem végig Aközben hogy a másik Ládázik hanem ha nem csinál senki semmit.. aztán jött ezzel a nem jelöljük vissza dologgal.. aztán megint öldöklésbe kezdett... jött Gabo majd leállt aztán bele is beléállt...
Mondjuk neki írjon ide a fórumra... ő nem tudja hova kell irni.. de ő amugy PH-s...
Közbe ugy ládázunk és nem irtál vissza 2 percig akkor rögtön "nekem senki nem segit... mondjatok mááá valamit" stb stb... poénkodok vele hogy citromos vizet igyon jó a mensire de arra is csak beszólogat...
bezzeg ő segített (bevettem CEO-ba és még az első láda leszállítás közben kilépett mert felhozta a CM-et és mondtuk hogy az nem ugy megy ám és már ki is lépett alólam)Mondom segitenék de előreláthatólag nincs annyi szabad időm egybe ami a CM-hez kell... aztmondja.. "és szonbat?"
mondom az előrelátható időn belül nálam az hetek-hónapok.. erre és Vasárnap?
meg szoNbat mért nem jó? neki miért nem segít senki...Plata : 3-an voltunk Dkotordevil meg én... kickelhettük volna.. de előszsör még csak nevettünk rajta... aztán nem tetszett neki hogy nem érünk rá és ládázás közbe elösször rámlött stb.. mind1 is
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest