Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
A pénzes kulcsot hová kell beírni?
-
westlake
félisten
-
gyimger
őstag
Megjelentek a játékfájlok...
-
Jeollam
aktív tag
nyugi van srácok, erre lehetett számítani
-
djculture
félisten
válasz
spanglee001 #15991 üzenetére
Nem akartam irni de ez ilyen, nekem eddig legalább a duplája kellett mindig ilyenkor mint amit foglal.. Most tart 93 gigánál nekem a könyvtára.
-
gyimger
őstag
Én is HDD-n csomagolom, 0KB/s, de mégis folyamatosan csökken a hátralévő idő. A helyem is fogy szépen, fokozatosan. Csinálja ez
-
laceszgamer
addikt
Jaja, én is szívtam vele, 45GB volt szabad, de míg kicsomagolja kell neki több is.
-
spanglee001
addikt
kibontásra kell a hely az ssd-elfogyott törölnöm kellett
-
djculture
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #15986 üzenetére
Csak lesz belőle valami:
-
JoolsNOS
veterán
Indításra kész kb 31 perc
vagy 45, ugrál ide oda.
-
Cthulhu Dawn
őstag
still waiting...
-
gali777
őstag
Na nekem már kódolja ki. Not enough disk space
akkor mégis kell neki a dupla annyi hely
-
LilProphet90
senior tag
Akinek nem menne a decrypt, nyomjon gyorsan egy steam restartot
Sima HDD-n nyomom, először fél órát írt, most hirtelen a felénél tart már, és 5 percet ír maradéknak.
-
Pacy
aktív tag
Szerintem most olvadnak a szerverek...nem lefele hanem felfele számol még a töltés is...
-
westlake
félisten
Hihetetlen.
Pontosan erre kellett volna felkészülnötök.
Majd néhány nap múlva bocsánatot kérnek, hogy nem számítottak ekkora terhelésre. -
zzeN
aktív tag
válasz
laceszgamer #15973 üzenetére
Steam restart.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15975 üzenetére
Nálam is, kulcs kérése...
Szer, tömöriti csomagolja vagy micsinál ki.
-
nmy1212
tag
Nekem lehalt a steam
-
Cthulhu Dawn
őstag
Requesting key...
-
Max_218
tag
na ez nem akar feloldani
-
laceszgamer
addikt
Amúgy eddig a patch után se történt még semmi.
-
Jeollam
aktív tag
Mindenkinek jó játékot!!!!
-
JoolsNOS
veterán
MEHET! Sok szerencsét mindenkinek!
-
laceszgamer
addikt
Szerencsétlen Steam szerverek.
300-400kb-ra esett a végére.
-
m0h0senator
őstag
Robbanj internet!
-
rocket
nagyúr
Start
Kivancsi leszek meddig birjak a szerverek.
-
Cthulhu Dawn
őstag
content still encrypted
-
Ghard
őstag
Gondolom lassan indulhat a social clubra a ddos
-
gyimger
őstag
TÖLT A STEAM!!!!
-
Pacy
aktív tag
válasz
laceszgamer #15949 üzenetére
Lehet saccolni mennyi a kicsomagolási idő?
-
Mosqu!to
addikt
Ezekkel a twitches streamekkel lehet amúgy pénzt is keresni, vagy csak mindenki menőzik, hogy őket nézzék?
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #15943 üzenetére
Ezen jót szakadtamXD
Amúgy nem mindenki twitchen fog streamelni, szóval ennél még több is lesz
-
djculture
félisten
Dobozosok 5gigás patchel kezdhetik egyböl a steam-en meg valami 300 mega jön majd le.
-
adamkaa777
senior tag
Nekem pár nap mire még letölti viszont lenne egy kérdésem. Multiban milyen modok lesznek ?
-
Dyingsoul
veterán
Elindítottam a streamemet, van rajta pár kép slideshow-ban meg egy visszaszámláló. 1 előtt olyan 10 perccel bekapcsolom a kamerát meg a hangot is, haverommal már nagyon várjuk ts-en.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
Szolidaritáljatok! (Van ilyen szó?) Nincs pénzem ehhez gépre… mindegy, talán pár év múlva!
Jó szórakozást nektek!
-
Mate
nagyúr
Na kicsivel több mint fél óra. 2 éve várt pillanat teljesedik be
-
rocket
nagyúr
SG mar lehalt.
-
Viper26
nagyúr
válasz
laceszgamer #15933 üzenetére
Én nem...csak dolgozom.
-
mackosajt
addikt
válasz
laceszgamer #15933 üzenetére
Főleg most, 45 perccel indulás előtt.
-
-
Dyingsoul
veterán
Még párszor lehet, hogy be fogom írni a topikba hátha vannak még akik gondolkodnak a vásárláson és holnap talán meg tudom könnyíteni a döntésüket:
Kedden hajnal 1-től streamelni fogom az első lépéseket a GTA 5 PC verziójával a csatornámon. Akik esetleg nem maradnak fenn ezért, azok is benézhetnek majd a későbbiekben mert fel fogom tenni a csatornára az éjjel termését és akár kedden napközben is visszanézhető lesz twitchen de lehet, hogy youtube csatornámra is kiteszem az emlékezetesebb pillanatokat.
Lesz velem legalább egy barátom akivel közösen fogjuk kezdeni de még pár ember jöhet mellénk, teamspeak szerver adott. Privátban lehet jelentkezni a mókára.
Remélem nem gond a kis önreklám, de nem csak magamért hanem azokért is teszem akik kíváncsiak GTA 5 magyar streamre és videókra.
-
Dyingsoul
veterán
Visszaolvastam a topikban az összes hsz-t, szóval naprakész vagyok de mégis kellene egy kis help:
Nekem a Steames verzió van és csak 59 gigát töltött le. Szerda óta így van, nem updatelt semmit. Nekem Vietnámi verzió van, viszont itt van haverom TS-en aki magyar store-ból töltötte és neki is csak 59 giga nincs update.
Erre valakinek ötlet? Közben már átmozgattam SSD-re is de semmi. (Plusz nekem most két helyen van a GTA 5 és törlés nélkül meg lehet nézni valahogy, hogy a preloadot most honnan értelmezi a steam? Melyik meghajtóról értelmezi?)
Plusz a Geforce experience automatikusan észleli, hogy melyik játéknak milyen beállítás kell vagy valamit kell állítani? Csak mert vannak fenn játékaim és a scan games-re kattintva nem talál semmit. :S
-
-
Landon
őstag
Sracok ugye jol latom, hogy PS4-rol SP game progress-t nem lehet at-transferalni PC-re csak a GTA Online reszt?
PS4-en mar nagyon sok oram van a jatekba de PC-n szivesebben vinnem ha lenne lehetoseg save game transferre.
-
Mate
nagyúr
Ma megtudtam volna oldani, hogy nem melózom, de kicsit tartok attól, hogy lehal a rendszer. Így melóhelyről nézem végig és csorgatom a nyálam ahogy játszotok
Mondjuk reggel ha hazamegyek azért kipróbálom
(#15922) mackosajt : Előrendelői bónuszt már úgy is buktad úgyhogy ezt az órát már megvárhatod, hogy mi a helyzet
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15919 üzenetére
Értem, és köszi. Sokakkal ellentétben én tudom, hogy nem lehet meghalni a tápkiegektől
Csak nem ismertem a jelölést.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15907 üzenetére
Annyi koffein van benne, hogy meghalsz?
Vagy mi az a kereszt a napi beviteli értéknél? Melyik táplálékkiegészítő márkától van?
-
mackosajt
addikt
válasz
spanglee001 #15911 üzenetére
Tudom ki vagy.
Igazából Steam-re évente 2x lépek be. Csak ha regizhetni lehetett volna, mint az Origin-re, csábítóbb lett volna.
Viszont a 14e Ft vs 18e Ft eléggé eldönti nálam az irányt, a Steam meg le van ...@Zümi: Köszi, proxyzni nem akarnék, nincs kedvem egy későbbi letiltást kapni, vagy szórakozni a normális nyelvhez fájlokat cserélgetni esetleg.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha reggelre elfogyna az erő van nekem még egy kis x vegyszer
.
-
mackosajt
addikt
Gyors kérdés:
Hol a legolcsóbb most a játék, ami digitális letöltéses mindössze.
Nem kell nekem a doboz. (CJS-keys-en pl. 14xxx Ft-ra jönne ki a retail kulcs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Titan Quest II
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest