- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
nekem a tört nincs meg és nem is volt soha, mert előrendeltem a játékot steamen 60 ojróért, igaz még épp a játék megjelenése előtt..
de akkor azt mondod, hogy story módba nem kell aggódnom? engem érdekelne a kocsi pakkon kívül 1-2 grafikai mod is. tehát nem csíterkednék, csak ilyesfajta modokkal próbálkoznékszerk.
többek között ez hozta meg a kedvem. kicsit lef.stam a bokám[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
van egy csoport facebookon, valami gta 5 modding csapatként hirdetik magukat. oda rakták ki az említett autó pakkot. saját bevallásuk szerint sztori módba és online is tolható, sőt raktak fel egy csomó képet amin látszik is, hogy moddolt kocsikkal játszanak együtt..
tehát akkor azt mondod, hogy igazából ez nem egy "elfogadott" dolog?
BMW-ket meg Lambo-kat látva a játékban rámtört a gyerekkor, amikor a San Andreast tele pakoltam kocsikkal. elszórakoztam volna a GTA 5-el is.[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
szokta valaki mod-olni a játékot?
szeretnék beletenni egy autó pakk-ot a játékba, ami elvileg teljesen rendben van, de nem indul vele a játék.
egyszerűen betöltésnél kiírja, hogy "a gta5 működése leállt".
a játék steames.valakinek van valami tippje?
köszönöm!
-
dobobazsy
őstag
hogyan tudok magyarokkal játszani? abszolút nem vágom ezt az online részét a játéknak, így még nagyon azt sem tudom mi értelme
-
dobobazsy
őstag
radeon driver vajon mikor várható? engem nem győzött meg egyelőre a teljesítmény a játék alatt.
néhol megy szépen, aztán leesik az fps. de a grafika az bejön[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
most jött le a játék. srácok, mikor lehet kipróbálni? éjfélkor, vagy inkább feküdjek le aludni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!