- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hidd el, játék közben ez k*vára nem vicces... Mert ha úgy kapnék ki 9 tizeddel, hogy szektoronként hagyok benne 2 tizedet, akkor azt mondom, oké. Ennyivel jobb autóval mennek. Na de így?
Azt hiszem holnap meg is eresztek egy levelet a szupportnak ez ügyben... Kíváncsi vagyok mit fele a kirendelt droid a táblázatból...
-
raggg
senior tag
Nehéz kifogni egy jó partit. :-( Sajnos nagyon sokan elmebeteg módra játszanak. Dobogón szoktam végezni általában (a hátsókerekesekkel néha gondban vagyok, ott nem), de sokszor elment az 1. hely amiatt hogy valaki ledózerolt. Persze onnantól az ő versenyének is annyi, de ez elég sovány vigasz.
A flashbacket meg el kéne tűntetni a multiból teljesen... (igazából én a singleben sem használom, normalon egy két hiba után is fel lehet jönni, nehezebb fokozaton meg úgyse azon múlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged