Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Valami baja van a tápomnak
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Az egész hsz-edre csak annyit mondanék.....
Ez egy nagyon jó karrier,illetve egoépités......attól,hogy neked meg 1-2 emberkének épp 40+k pontja van attól még csak neked öröm ez!
Én elég későn kezdtem Gridezni..és olyan emberek,mint Syr, Dzsav, Shumi,vagy Penge...nélkül nem lett volna belőlem se semmi....Ha velem is ranked nyomták volna rég otthagyom az egészet..de inkább tanitottak,segitettek,és mindenki,én a leggyengébb láncszem is jól éreztem magam nem mindig a kudarc gyötört....És amikor sikerült megvernem őket végre,még 3-4 nap múlva is biztattak,és előhozták hohy,ha akkor ment és azzal,akkor most is fog!!
Kb erre gondollhatott Syr,is szerintem fentebb!!!! Nekik tényleg nem a z a lényeg ,hogy 'st,legyen a nevük mellett,hanem ha belépsz és korrekt vagy ,akkor ők is azok,és kivétel nélkül mindenki élvezi a gurulást....
Ettől független elismerésem nektek! nagyon jól toljátok,én még csak küzködök ezzel a Grid2-vel,főleg,hogy most végeztem a TDU Ferrarival...na azután tényleg kicsit " Más " a játék .............
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest