Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen házat vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Lézervágás, gravírozás
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
,,Brian csoport" . Micsoda megtiszteltetés. Köszönöm, de jó emberek nélkül semmit sem érnék, ezért nagy respect azoknak akikkel közösen csapathatom.
Privát versenyen nem tanulja meg senki igazán játszani a játékot. Megmondom miért... mert benne van az emberben ha csak barátokkal játszik, hogy jajjj vigyázzunk egymásra és senki nem mer odapiritani.
Egy playlisten legyen az, hogy neked mennek, vagy jó rajtot fogsz vagy egyéb de feltudod szívni valamin magadat és onnantól tolod mint a hülye. Hajtod magad mert valami történt...kilöktek megelőznek stb és ezért egyre jobb leszel.
Ezt nem tudod privátban, mert nincsenek ezek meg.Akikkel játék alatt beszélgetek vagy csak hallanak tanúsíthatják sokszor nekem is elszáll az agyam egy hülye kis gyerek miatt aki kilök stb, verseny végén meg első helyen kötök kb ki, mert felszívom magam és elborul az agyam...és ez nem egyenlő azzal, hogy kilökök mindenkit és megyek faltól falig, hanem odafigyelek és az a célom szétrúgjam a seggét mindenkinek

Sokkal változatosabb emberekkel, verseny stílusokkal találkozol és sokkal több autó variációkkal, így sok módon tudod tesztelni mi mi ellen hatásos stb.
Másrészt a pályák változatossága nem lehet olyan jó, mint online playlisten mert a gép jobb random sorsolásokat hoz össze, mint te emberként.
Harmadrészt, eddig bárki aki normális volt felém és szépen megkért bármiben segítettem neki.... sőt a tuningot is úgymond kiadjuk egymásnak, hogy mire érdemes rakni melyik kocsinál, hogy még ott is akiknek több a tapasztalata megossza a kicsikkel. Csak példázva anno Overtől kaptam Nissan ügyben...Ghardtól később Ariel Atom ügyben kértem segítséget majd pár napja Zolee-nek segítettem totál feltuningolni az Alfát.
Szóval igen, ez a csoport azért van, hogy jókat guruljunk és segítsünk egymásnak...deee most totál őszinte leszek,bár nem mondok sztem újat aki nem tegnap olvasta előszőr a fórumot.... akik xrááá alázták a játékot és hetekig sírtak, hogy ez mennyire gáz, az ne kérjen tőlem segítséget.
Rolly: Igen, ha lesz szünetem megcsinálom, mert Le Mans-t nézek...de addig lehet egyik moderátorom beelőz és megcsinálja helyettem, azt akkor köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Szép HP 15,6"FullHD,11.generációs Intel GOLD 7705(4X3,5Ghz)UHD VGA,8-16GB RAM,512GB SSD,Jó akku
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 3(4X3,4Ghz),VEGA VGA,8-16GB RAM,256-512GB SSD,Jó akku,szép állapot
- ASUS Extreme N6600GT Silencer 6600GT 256 MB GDDR3 128 bit Retro VGA
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest