- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-11-18 17:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
Sziasztok!
Nagyon vártam ezt a részt de csalódott vagyok. Az egyet rongyosra játszottuk de ez hát őőőőőő. Miért rontották így le?
A grafika gyakorlatilag High-on és Ultrán, ugyanúgy ahogy Dirt2/Dirt3 minimális különbséget mutat. 1080p 4xMSAA. Highon 2x annyi a minimum fps (min: 66 fps, max: 105).. Beleraktak pár értelmetlen és szinte láthatatlan effektet megint. Kb a kontraszton kívül semmi látványos különbség nincs.
Törés és fizika jobb volt sokkal az egyben, ebben odakúrtam a kocsit többször rendesen és vígan nyertem Hardon. Az egyben Hardon váltóval azért nehezebb volt, és ha odacsaptad a kocsit, lehet hogy restart volt a vége egyből. Visszajátszást nem használom azt a nyomiknak rakták a játékokba.
Van benne potenciál, k*rva jó játékot csinálhattak volna belőle, így csak 10/6,5.2-3-4 ezer Ft-ért jó vétel, mert van benne split-screen és a Codemasters a mai konzolnyomi középszintet simán hozta. Kb mint a Dirt3.
Ami pozitív: mocsok jókat drifteltem a balanced és drift autókkal
Az elején a Nissan Silvia igazán jó kis driftautó volt. Csak még az egyben ha drifteltél sokszor hátrányba kerültél a gyorsan elforduló autókkal szemben, addig itt driftelve előzöl kb bármilyen ívről érkezve :SNem szimulátor, de nem kellett volna ennyire lebutítani NFS szintre.
Mondjuk megértem hogy miért ilyen a játék. Konzolon ez köll a népnek. Cserébe még csúnyát is kapnak! Kis butusok
Ha a stílussal nem is teljesen, a leírtak hasonló gondolatokat tartalmaznak, mint ahogy én is gondolom. A Dirt3 is csalódás volt és mint látjuk, irány lefelé.
Polonic: Azért, mert Codemasters szereti lelőni a szervereit.

-
polonic
félisten
Multi? Legyen!
Hol van a LAN?
Miért nem úgy lehet Multizni, mint az 1ben?
Főmenű -> Multiplayer -> Online!Minek ez a "Steam" szarság alá???
Belső nézet: Nem használtam soha, mert csak 1 monitorom van és a belső nézethez ez édes kevés!
Azt nem tudhatod, h játékfejlesztő vagyok-e vagy sem! Ebben igazad van, de szerintem ami jó és van 5letM, azt +próbálom jobbá tenni és nem 10 évvel előbbi szintre süllyeszteni, sokkal nagyobb gépigénnyel, mint 10 éve volt!
A grafika messze nem lett ugyanaz! NFS 13-ban láttam (látok) hasonlóságot, ami a GRID 1-ben lévőhöz képest finoman fogalmazva is FOS!Effektek: Ha bekapcsolok 1 effektet és látom a hatását, akkor király! A látottak alapján eldöntöm, kell-e nekem, vagy nem! Amit + nem látok (csak leterheli a gépet), az minek? Valaki írta, h "lát6atlan effektek" igaza volt! Teljesen felesleges erőforrást és gépigényt pocsékoló, raboló baromság!
Annak + igazán örülök, h az "Irányítás neked a GRID után is tökéletes"! Király vagy, ha semmi különbséget nem fedeztél fel a 2 rész irányításában!

A Codemasters nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy vedd meg! Élj GRID2 nélkül. Engem nem izgat...
Tényleg nem! Nem azt mondtam, h nem fogok vele játszani (bár igazábol ezt még nehéz kijelenteni), de amíg pl.: az irányítással nem kezdenek valamit (hogy a grafikáról már ne is beszéljünk), messze nem annyit, mint az 1-gyel!

A multihoz még annyit hozzáfűznék, h én már mondtam korábban is (lehet nem olvastad): Addig nem igazán megyek Online, ameddig a Karriert végig nem toltam legalább 1*!

Lan? Minek, egy mai játékban sincs.
Talan nem igy mukodik a multi? Ugyanugy fomenu, multi, Online. . .
Ha nem értesz a Steam dologhoz, akkor inkabb egy szót sem szólj. Minden csak nem szar.
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom mit izeltek az iranyitason,en speciel sokkal jobban erzem az autokat, a muscle carokkal is lehet menni gumifust nelkul bill-el is. Az 1-ben legparnasnak erzodtek az autok.
Grafikanal meg ne legyunk mar nevetsegesek... leuti az 1-et messze. Otthonrol majd teszek fel osszehasonlito kepet este. Ja es emelle meg nem is nagy a gepigenye.
-
Syrius XIX
addikt
Grafikára egy szavunk sem lehet, kár vitatni. Szép a játék!
Az irányítást lehet felróni hibának, mert kb a hátsókerekes autókkal alig lehet menni normálisan, hozzáteszem egyenlőre csak az alap Dodge-ot,NSX-et, Mclaren MP4-et próbáltam. ( billentyűzet )
Nem próbáltam kormányt a játékhoz, de azt hiszem felesleges is lesz, mert olyan kanyarok vannak benne, amit billentyűzet ellenkormányzás (ami csak két gombnyomás) is alig lehet megoldani. Lehet h az én képességeim kevesek ehhez. Bááár -> belőttem egy T1 meccs után egy T3-at Honda NSX, és ott 2. lettem jól elhúzva a többi kacsázótól online. Valszeg AI ellen esélytelen lettem volna, mert azok ugye nem olyan gyakran hibáznak mint a mókus aki billentyűzettel püföli a gázt.
Pályák hangulatosak, DE olyan szűkek h a multi szinte idegeskedéssel telik.
Csinálhattak volna kicsit szélesebb pályákat h jobban elférjenek az emberek egymás mellett. Vagy lehet h csak az emberek számára szűk a pálya és a gumicsizmás paraszt csak azért is neked megy ha el akarsz mellette menni? Volt rá példa.Nálam elég gyakran kilép a játék magától. Ha valakit spektálni szeretnék akkor 100% h kidob. Nálatok működik?
Voice chat. Nálam egyszerűen nem lehet kikapcsolni, folyamatosan ad a mikrofonom.
Tudja valaki, h hol tudom kikapcsolni? Steamen már visszalőttem h csak akkor kapcsoljon miki ha gombot nyomok, nincs köze hozzá! Próbáltuk. Ötlet?Egyenlőre az irányítás az ami fájó pont. Az első részben simán lehetett menni a bitang erős hátsókerekes autókkal. Bízom benne h érkezik majd egy patch erre is.
Füles mikrofon?
Ha nem akkor itt 1 5let (ami elsőre lehet macerásnak tűnik, de 2.*-ra nem az):
Ahova be van dugva a mikrofonod, +1 hosszabbító és 1szerűen kihúzod! Tudom brutális módszer (és nem feltétlenül jó, ha közbe másra akarod használni), de tuti 6ásos! Na akkor adjon a mikrofon bármit is, ah ki van húzva!
Aztán + ha kell, akkor visszadugod oszt annyi!
-
boogie84
veterán
Az irányítást lehet felróni hibának, mert kb a hátsókerekes autókkal alig lehet menni normálisan, hozzáteszem egyenlőre csak az alap Dodge-ot,NSX-et, Mclaren MP4-et próbáltam. ( billentyűzet )
Nem próbáltam kormányt a játékhoz, de azt hiszem felesleges is lesz, mert olyan kanyarok vannak benne, amit billentyűzet ellenkormányzás (ami csak két gombnyomás) is alig lehet megoldani. Lehet h az én képességeim kevesek ehhez. Bááár -> belőttem egy T1 meccs után egy T3-at Honda NSX, és ott 2. lettem jól elhúzva a többi kacsázótól online. Valszeg AI ellen esélytelen lettem volna, mert azok ugye nem olyan gyakran hibáznak mint a mókus aki billentyűzettel püföli a gázt.
Csinálhattak volna kicsit szélesebb pályákat h jobban elférjenek az emberek egymás mellett. Vagy lehet h csak az emberek számára szűk a pálya és a gumicsizmás paraszt csak azért is neked megy ha el akarsz mellette menni? Volt rá példa.Nálam elég gyakran kilép a játék magától. Ha valakit spektálni szeretnék akkor 100% h kidob. Nálatok működik?
Voice chat. Nálam egyszerűen nem lehet kikapcsolni, folyamatosan ad a mikrofonom.
Tudja valaki, h hol tudom kikapcsolni? Steamen már visszalőttem h csak akkor kapcsoljon miki ha gombot nyomok, nincs köze hozzá! Próbáltuk. Ötlet?Egyenlőre az irányítás az ami fájó pont. Az első részben simán lehetett menni a bitang erős hátsókerekes autókkal. Bízom benne h érkezik majd egy patch erre is.
Az is idegesítő h nem lehet a beállítások menühöz hozzáférni verseny közben.

Sem a voice chat beállításhoz.
(#897) Syrius XIX: Próbáltam kihúzva is! De a jel a nevem előtt h ad valamit a mikrofon akkor is ott van.

-
Syrius XIX
addikt
Ha ekkora májer vagy miért nem esik szó a multiról?
Gondolom azt is kipróbáltad és örök elégedetlenként csak találtál abban is hibát...A belső nézet rendben, hiányzik belőle.
A grafika nem lett ugyan az de ha te játékfejlesztő vagy és értesz is az effektekhez akkor megbocsájtom eme kijelentésedet.
Irányítás nekem GRID után is tökéletes.
Talán nem easy-n kellene játszani és akkor a kocsi "odacsapás" is hagyna nyomot.
A Codemasters nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy vedd meg! Élj GRID2 nélkül. Engem nem izgat...
Multi? Legyen!
Hol van a LAN?
Miért nem úgy lehet Multizni, mint az 1ben?
Főmenű -> Multiplayer -> Online!Minek ez a "Steam" szarság alá???
Belső nézet: Nem használtam soha, mert csak 1 monitorom van és a belső nézethez ez édes kevés!
Azt nem tudhatod, h játékfejlesztő vagyok-e vagy sem! Ebben igazad van, de szerintem ami jó és van 5letM, azt +próbálom jobbá tenni és nem 10 évvel előbbi szintre süllyeszteni, sokkal nagyobb gépigénnyel, mint 10 éve volt!
A grafika messze nem lett ugyanaz! NFS 13-ban láttam (látok) hasonlóságot, ami a GRID 1-ben lévőhöz képest finoman fogalmazva is FOS!Effektek: Ha bekapcsolok 1 effektet és látom a hatását, akkor király! A látottak alapján eldöntöm, kell-e nekem, vagy nem! Amit + nem látok (csak leterheli a gépet), az minek? Valaki írta, h "lát6atlan effektek" igaza volt! Teljesen felesleges erőforrást és gépigényt pocsékoló, raboló baromság!
Annak + igazán örülök, h az "Irányítás neked a GRID után is tökéletes"! Király vagy, ha semmi különbséget nem fedeztél fel a 2 rész irányításában!

Tényleg nem! Nem azt mondtam, h nem fogok vele játszani (bár igazábol ezt még nehéz kijelenteni), de amíg pl.: az irányítással nem kezdenek valamit (hogy a grafikáról már ne is beszéljünk), messze nem annyit, mint az 1-gyel!

A multihoz még annyit hozzáfűznék, h én már mondtam korábban is (lehet nem olvastad): Addig nem igazán megyek Online, ameddig a Karriert végig nem toltam legalább 1*!

-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Nagyon vártam ezt a részt de csalódott vagyok. Az egyet rongyosra játszottuk de ez hát őőőőőő. Miért rontották így le?
A grafika gyakorlatilag High-on és Ultrán, ugyanúgy ahogy Dirt2/Dirt3 minimális különbséget mutat. 1080p 4xMSAA. Highon 2x annyi a minimum fps (min: 66 fps, max: 105).. Beleraktak pár értelmetlen és szinte láthatatlan effektet megint. Kb a kontraszton kívül semmi látványos különbség nincs.
Törés és fizika jobb volt sokkal az egyben, ebben odakúrtam a kocsit többször rendesen és vígan nyertem Hardon. Az egyben Hardon váltóval azért nehezebb volt, és ha odacsaptad a kocsit, lehet hogy restart volt a vége egyből. Visszajátszást nem használom azt a nyomiknak rakták a játékokba.
Van benne potenciál, k*rva jó játékot csinálhattak volna belőle, így csak 10/6,5.2-3-4 ezer Ft-ért jó vétel, mert van benne split-screen és a Codemasters a mai konzolnyomi középszintet simán hozta. Kb mint a Dirt3.
Az elején a Nissan Silvia igazán jó kis driftautó volt. Csak még az egyben ha drifteltél sokszor hátrányba kerültél a gyorsan elforduló autókkal szemben, addig itt driftelve előzöl kb bármilyen ívről érkezve :SNem szimulátor, de nem kellett volna ennyire lebutítani NFS szintre.
Mondjuk megértem hogy miért ilyen a játék. Konzolon ez köll a népnek. Cserébe még csúnyát is kapnak! Kis butusok
-
DeSanto
őstag
Egyébként nem rossz a játék, a totálszar NFS-ek mellett pláne nem, de a régi Codemasters cuccok nyomába sem ér. Nekik is a profit számít ez érthető, és ha nem maradnak el az eladások akkor nem változik semmi. Remélem kevesebb fogy mint amire számítottak és akkor elgondolkodnak végre.
A belső nézet hiányát is mivel indokolták? A játékosok kis hányada használta. Egy nagy lófaszt. Kevesebb munkával akartak többet keresni. Összes Grides ismerősöm belsőből nyomatta, és két fórumnyi ember kb 10 az 1-hez arányban belsőzött. Érdekes módon én egy Codemasters játékban sem láttam szavazást erről pedig Toca 3 óta mind megvettem.
Jó kis gyermekjáték 10/6.5 és megér 2-3-4 ezer Ft-ot ahogy írtam. Ha azoknak akik még nem vették meg megér 8-10 ropit vagy 40-44 Eurot az ő dolguk, de érdemes elgondolkodni.
Irányítás butítva
Fizika butítva
Pályatervezés egyszerűsítve.
Grafika kb ugyanaz a szint.
Kamu VGA lassító effektek integrálva.
Testreszabhatóság minimális.Grid 2 | Codemasters | 2013 (szétdolgoztuk magunkat, vért izzadtunk, annyi az innováció hogy beszartok)
Egy volt Grid/Codemasters előrendelő....
Ha ekkora májer vagy miért nem esik szó a multiról?
Gondolom azt is kipróbáltad és örök elégedetlenként csak találtál abban is hibát...A belső nézet rendben, hiányzik belőle.
A grafika nem lett ugyan az de ha te játékfejlesztő vagy és értesz is az effektekhez akkor megbocsájtom eme kijelentésedet.
Irányítás nekem GRID után is tökéletes.
Talán nem easy-n kellene játszani és akkor a kocsi "odacsapás" is hagyna nyomot.
-
Syrius XIX
addikt
Egyébként nem rossz a játék, a totálszar NFS-ek mellett pláne nem, de a régi Codemasters cuccok nyomába sem ér. Nekik is a profit számít ez érthető, és ha nem maradnak el az eladások akkor nem változik semmi. Remélem kevesebb fogy mint amire számítottak és akkor elgondolkodnak végre.
A belső nézet hiányát is mivel indokolták? A játékosok kis hányada használta. Egy nagy lófaszt. Kevesebb munkával akartak többet keresni. Összes Grides ismerősöm belsőből nyomatta, és két fórumnyi ember kb 10 az 1-hez arányban belsőzött. Érdekes módon én egy Codemasters játékban sem láttam szavazást erről pedig Toca 3 óta mind megvettem.
Jó kis gyermekjáték 10/6.5 és megér 2-3-4 ezer Ft-ot ahogy írtam. Ha azoknak akik még nem vették meg megér 8-10 ropit vagy 40-44 Eurot az ő dolguk, de érdemes elgondolkodni.
Irányítás butítva
Fizika butítva
Testreszabhatóság minimális.Grid 2 | Codemasters | 2013 (szétdolgoztuk magunkat, vért izzadtunk, annyi az innováció hogy beszartok)
Maximálisan 1etértek!

Továbbra is az 1 marad az etalon, ez + nemhogy a nyomába, de még annak közelébe sem ér!

Eddig úgylátom, ha jól akarok szórakozni, akkor marad az 1, ez + max. akkor jöhet szóba, ha ott épp nincs senki (se GameRanger-en, se Tunngle-n), ami azért eléggé elképzelhetetlen =re!

-
Redneck
nagyúr
Jól mellélőttél barátom. 66 játékot vettem meg a jelen generációra. Jelen generáció alatt az X360 megjelenése óta megjelent játékokat értem PC-n. Dobozos, Steam, Origin. Mindenhol vannak játékaim. A keleti blokk xboxosai nem vesznek túl sok játékot. JTAG, FLASH és hasonlók mondanak valamit? 5 XboX-os ismerősöm mind modolt konzolt használ. 2 PS-es ismerősöm csak eredetit nyomat. Én is a PS4-et várom

Codemasters játékok színvonala is szépen esik. Te se állítod hogy jobb lett mint az elő rész

Azt írtam hogy 2-3-4 ezererért megéri, de 8-10ért nagyon gyenge. Nézd meg a Showdown. Tavalyi játék és 1-2 ezer Ft. Annyit is ér kb. Megjelenés után röviddel már 4-ért adták. Szerinted véletlen?Védd nyugodtan de úgy látom neked is jobban tetszett az első ami sokkal jobban összerakott produktum volt. Ez a cég is szépen elment a kereslet irányába ami a totál egyszerű játékok felé tart. Szomorú.
Irányítás butítva
Fizika butítva
-
Redneck
nagyúr
Csak az a helyzet, hogy azok a nyomik fizetnek azért hogy játszhassanak, te meg csak leszólod úgy hogy ingyen letöltögeted(ez simán kivehető a leírásodból). Az utolsó lennék aki megvéd akármilyen konzolt, de ha már így általánosítod őket, akkor végignézhettél volna a forumon. Feltöltögeti a sok szerencsétlen a youtube videóit, és büszkén osztogatja mindenfele amin a lekalózkodott játékkal játszik (igen bénán), ráadásul egy több százezres konfigon,6ezerért meg már nem futja játékra. Erről ennyit.
Ráadásul ez egy igen kellemes átirat, nem olyan fos mint a legutóbbi nfs.
Főleg multiztam eddig, nekem csak a drift nem tetszik, az első részben valahogy finomabban lehetett játszani vele és a nagy konténeres driftpályához hasonlóval nem találkoztam, csak útszakaszokkal.Jól mellélőttél barátom. 66 játékot vettem meg a jelen generációra. Jelen generáció alatt az X360 megjelenése óta megjelent játékokat értem PC-n. Dobozos, Steam, Origin. Mindenhol vannak játékaim. A keleti blokk xboxosai nem vesznek túl sok játékot. JTAG, FLASH és hasonlók mondanak valamit? 5 XboX-os ismerősöm mind modolt konzolt használ. 2 PS-es ismerősöm csak eredetit nyomat. Én is a PS4-et várom

Codemasters játékok színvonala is szépen esik. Te se állítod hogy jobb lett mint az elő rész

Azt írtam hogy 2-3-4 ezererért megéri, de 8-10ért nagyon gyenge. Nézd meg a Showdown. Tavalyi játék és 1-2 ezer Ft. Annyit is ér kb. Megjelenés után röviddel már 4-ért adták. Szerinted véletlen?Védd nyugodtan de úgy látom neked is jobban tetszett az első ami sokkal jobban összerakott produktum volt. Ez a cég is szépen elment a kereslet irányába ami a totál egyszerű játékok felé tart. Szomorú.
-
Ghard
őstag
Sziasztok!
Csak az a helyzet, hogy azok a nyomik fizetnek azért hogy játszhassanak, te meg csak leszólod úgy hogy ingyen letöltögeted(ez simán kivehető a leírásodból). Az utolsó lennék aki megvéd akármilyen konzolt, de ha már így általánosítod őket, akkor végignézhettél volna a forumon. Feltöltögeti a sok szerencsétlen a youtube videóit, és büszkén osztogatja mindenfele amin a lekalózkodott játékkal játszik (igen bénán), ráadásul egy több százezres konfigon,6ezerért meg már nem futja játékra. Erről ennyit.
Ráadásul ez egy igen kellemes átirat, nem olyan fos mint a legutóbbi nfs.
Főleg multiztam eddig, nekem csak a drift nem tetszik, az első részben valahogy finomabban lehetett játszani vele és a nagy konténeres driftpályához hasonlóval nem találkoztam, csak útszakaszokkal. -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
-
zolee5016
őstag
Szépen megcsinálták ezt a játékot pcre.
Kipróbáltam egy közepes gépen: amd x2 3,4ghz, 4gb ram, HD3870 512mb.
Mediumon (1280x720, 2x MSAA,vsync off, Anisotropic filtering off) multiplayerben megy 35- 50 fpsel és jól is néz ki.
Megnéztem ps3on is, valami szörnyű. Ronda (talán low vagy very low) a játék, framedroppok vannak rendesen, de legalább élsimítás az van.látod..és még 1-2 hónappal ezelőtt egy videonál mikor megvédtem,még majdnem veszekedtünk
-
smisa
őstag
Help megcsináltam a WSR 1 szezont a promokat az autokat megkaptam de hogy megyek tovább?

-
Ghard
őstag
Szépen megcsinálták ezt a játékot pcre.
Kipróbáltam egy közepes gépen: amd x2 3,4ghz, 4gb ram, HD3870 512mb.
Mediumon (1280x720, 2x MSAA,vsync off, Anisotropic filtering off) multiplayerben megy 35- 50 fpsel és jól is néz ki.
Megnéztem ps3on is, valami szörnyű. Ronda (talán low vagy very low) a játék, framedroppok vannak rendesen, de legalább élsimítás az van. -
boogie84
veterán
-
smisa
őstag
-
Csapoati
nagyúr
-
TTomax
félisten
-
törölt tag
-
Csapoati
nagyúr
-
törölt tag
Azt nem tudom, melyik eszes CM alkalmazott találta ki, hogy az amúgy zseniális kocsi testreszabás közben ne lássam magát az autót, csak ha F2-t nyomok, amikor is meg nem tudok semmin változtatni. Tök jó pl. felniket válogatni így, hogy minden egyes alkalommal F2, majd Esc. Nagyon remélem, hogy ezzel kezdenek valamit a patch(ek)ben.
-
steve1975
csendes tag
-
boogie84
veterán
Azt nem tudom, melyik eszes CM alkalmazott találta ki, hogy az amúgy zseniális kocsi testreszabás közben ne lássam magát az autót, csak ha F2-t nyomok, amikor is meg nem tudok semmin változtatni. Tök jó pl. felniket válogatni így, hogy minden egyes alkalommal F2, majd Esc. Nagyon remélem, hogy ezzel kezdenek valamit a patch(ek)ben.
wasd-vel tudod módosítani a kamerát.

-
Csapoati
nagyúr
-
jozsi252
veterán
Sebaj, köszi azért. Olyan sokszor nem jön elő.
Az lenne a kérdésem hogy Global Challenge-nél hogy tudom előhívni a világranglistát? Mert jelenleg csak a friends-ek álltal futott köröket látom.
Illetve ha elindítom a Grid 2-őt akkor az asztalon minek hoz létre fileokat? steam mappát config mappát debug txt-t illetve GameOverlayUI.exe-t?
-
boogie84
veterán
Öhm... amikor spektálok valakit a futam végén akkor kilép a játékból.

-
SzlobiG
félisten
-
jozsi252
veterán
Valahogy nem lehet kikapcsolni hogy ütközésnél ne legyenek azok az összevissza színek?
-
steve1975
csendes tag
Ok meg van megtaláltam!
-
boogie84
veterán
Játékok / termék aktiválása a steamen. Elárulok egy titkot. Egyenlőre nincs dlc.

Kickelni lehet az állatokat???

-
steve1975
csendes tag
Azt szeretném kérdezni,hogy esetleg valaki tudja hogy a dlc kódot amit kaptam az 576-tól ajándékba hová kell beírni???? Mert a steamon nem találok semmit csak hogy vegyem meg!
-
djculture
félisten
-
kpal
nagyúr
-
zolisx4
őstag
alt+enter volt már?
Mindent kipróbáltam már, semmire nem jutok vele .
Ha rákötöm a tv-re azon egyből jó ,nem jó a monitor? -
tomsics
senior tag
Üdv!
Nem tudjátok,mitől van az,hogy serceg,pattog a hang egész játék alatt?Minden tök jól megy,de a hanggal valami gebasz van. -
polonic
félisten
-
GuruZone
őstag
koszi akkro keresek tovabb.. 
\Steam\userdata\azonsítód\44350
-
GuruZone
őstag
-
Syrius XIX
addikt
-
- = Zk = -
félisten
alt+enter volt már?
-
Syrius XIX
addikt
-
boogie84
veterán
Hogy tudom kikapcsolni azt h folyamatosan adjon a mikrofonom?

-
zolisx4
őstag
Valaki mondja meg nekem hogy miért nem teljes képernyővel megy a játék .
HDMI kábellel van összekötve a monitor és a gép .
Gyakorlatilag elindítom a játékot ,csak középen van kép ,a játékon belül beállítom akkor addig jó még ki nem lépek , játék indításnál megint ugyan ez .Van ötlet

-
SzlobiG
félisten
És akkor mi van? Ne olvasd el!

Ezt majd mond egy moderátornak is.
Addikt-ként tudnod kéne már, hogy lehet 5percig szerkeszteni. 
(#851) jozsi252 Megelőztél.

Syrius: Látod így kell.
-
jozsi252
veterán
És akkor mi van? Ne olvasd el!

5 percen belül lehet hsz-t szerkeszteni, nemhiába... SzlobiG meg azért szólt hogy ne kapj figyelmeztetést a túl sok fölös hsz miatt.
Bár addikt-ként illene tudni.

-
Brian_GT
őstag
Nincs Steam-em! Gondolom az is ott lesz a lemezen, vagy mittudomén (szerintem ennél rosszabb megoldást nem is találhattak volna az online kapcsolattartásra, mint a Steam!

az 1 fos, de ez is olyan, mint a GRID 2 irányítása: fogadd el, vagy hagyjuk!

Ne aggódj akkor majd holnaptól lesz
Steam letölthető bármikor, de ne aggódj addig nem engedi felrakni a játékot amíg nincs steamed. Én megcsinálnám ma, hogy a profilkészítés, megerősítés hercehurcákkal ne holnap kelljen foglalkoznod. Majd akkor holnap küld el a neved ha megvan. Köszi!Nah én mára off, majd későn re.
-
kpal
nagyúr
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.
Single-be toltam , és újra akarnám raknia játékot csak már van. benne 1-2 óra játékom nem akarnám elveszteni. -
zolee5016
őstag
Nincs Steam-em! Gondolom az is ott lesz a lemezen, vagy mittudomén (szerintem ennél rosszabb megoldást nem is találhattak volna az online kapcsolattartásra, mint a Steam!

az 1 fos, de ez is olyan, mint a GRID 2 irányítása: fogadd el, vagy hagyjuk!Szerintem ez az irányítás amit a 2 kapott még kormánypártibb mint az előző (1-é ) volt.....most nem épp konzol,vagy bill barát .......
-
Devil Smile
őstag
-
kpal
nagyúr
Valaki tudja hol vannak a mentések ?
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt

-
N_A_S
veterán
Ez is bekapcsolt VSYNC-kel van?

Egyértelműen, nem.
-
SzlobiG
félisten
Ez is bekapcsolt VSYNC-kel van?

Azért ennyire ne gyártsuk a hsz-t ez a 3db hsz belefért volna 1-be simán.

-
Syrius XIX
addikt
-
Jim74
nagyúr
-
boogie84
veterán
-
SzlobiG
félisten
Aki mar megvette a fentebb emlitett oldalrol azoktol kerdeznem hogy ad vmi bonust a kulcs v teljesen alap jatek?? 7e ert talaltam olyat amihez van bonus auto.. meg poszter akit esetleg ez mozgat..

Full alap.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
USB-s billentyűtettel tolom és itt is megjelenik ugyanaz a hiba, mint a DIRT3-ban,
nevezetesen beragad a billentyűzet és onnantól vagy gép restart, vagy ki és bedugás.
Nálatok is van ilyen?

-
Brian_GT
őstag
Ha pestről rendelem akk 8K, és csak 1 dlc. Ezzel kb ugyan ott vagyok.
Ha kérhetném a kollégákat akinek megvan a játék, és ismerősnek jelölnek, dobjanak már egy üzenetet itt ph-n, csak h tudjam h nem egy orosz csóka szeretne steamszexet folytatni velem.
Köszi.Kérdés: Miért nem tudom aktiválni a két 576-tól kapott dlc kódot? Headstart-ot elfogadta, de azt írja nem telepíthető. Namost ha kijön, és én aktiváltam akk automatikusan letölti nekem??
Mivel visszaigazoltál most már mindegy...egy orosz szervközpont már lecsapott rád
Ennyi, máskor légy óvatosabb

Elkészítettem egy kis kezdetleges Grid2-es topicot steamen ahol ki tudjuk írni majd mindig ha privát versenyt szervezünk. Szerintem jobb ötlet, mert akkor senkinek nem kerüli el a figyelmét ha pl nem nézi az oldalt és pl 50 üzenettel hátrébb lett kiírva, hogy verseny lesz.
ha elkülditek a steam neveteket privátban már be is raklak titeket a csoportba, páran már ott is vagytok.
A név meg ilyenek miatt senki ne szóljon pls tudott volna jobbat is, 5 min alatt dobtam össze, mert megyek el lassan + amennyi csoport létezik a világon örültem találtam szabadot. Majd kiforrja magát, de van tudjuk használni.
-
Jim74
nagyúr
Azért 20 EUR a DLC-kért kicsit durva....

-
boogie84
veterán
Ha pestről rendelem akk 8K, és csak 1 dlc. Ezzel kb ugyan ott vagyok.
Ha kérhetném a kollégákat akinek megvan a játék, és ismerősnek jelölnek, dobjanak már egy üzenetet itt ph-n, csak h tudjam h nem egy orosz csóka szeretne steamszexet folytatni velem.
Köszi.Kérdés: Miért nem tudom aktiválni a két 576-tól kapott dlc kódot? Headstart-ot elfogadta, de azt írja nem telepíthető. Namost ha kijön, és én aktiváltam akk automatikusan letölti nekem??
-
Csapoati
nagyúr
-
boogie84
veterán
-
polonic
félisten
A headstart pack az külön kóddal van?
-
Csapoati
nagyúr
Nem egy nagy valami, egy db eleg idegesen mozgo auto, aprocska racenetes bonus, meg multiban konnyebben fejleszthetsz autot. Mindez 4 euroert, ha utolag veszed.
-
Brian_GT
őstag
A mikrofon jelzést szóval hogy veszi a hangot nem tudjátok vhol ki lehet kapcsolni? Én előszőr azt hittem, a steam veszi és adja le, de miután kikapcsoltam akkor is fel-fel villanok hangikonnal játék alatt... és számomra is zavaró meg nyilván vmi kis hang át-át megy máshoz. De beállításokban nem volt rá opció.
-
Devil Smile
őstag
Aki mar megvette a fentebb emlitett oldalrol azoktol kerdeznem hogy ad vmi bonust a kulcs v teljesen alap jatek?? 7e ert talaltam olyat amihez van bonus auto.. meg poszter akit esetleg ez mozgat..

-
Jim74
nagyúr
Köszi Mindenkinek

A DLC, amit a dobozoshoz adnak, az mennyire fontos, hogy meglegyen? Mert hogy a CD keyes verzióhoz nem adják a DLCt, amit a dobozoshoz. -
Csapoati
nagyúr
Köszi
.
Nem vagyok bizalmatlan, csak külön fel szokták tüntetni, hogy EU régió, vagy pl. "RU VPN"... Ennél viszont nem láttam semmit, csak hogy régió N/A.Még nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e...
.Régi motoros GRID-esektől kérdezném, hogy mi a véleményük az 1-eshez képest. Ha nyújtja ugyanazt a szórakozást, mint az elődje, akkor azonnal megveszem

Nekem is hozza azt a minoseget, a Le Mans-t kiveve. A multi meg mar most jobbnak tunik.
-
intercooler
őstag
Köszi
.
Nem vagyok bizalmatlan, csak külön fel szokták tüntetni, hogy EU régió, vagy pl. "RU VPN"... Ennél viszont nem láttam semmit, csak hogy régió N/A.Még nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e...
.Régi motoros GRID-esektől kérdezném, hogy mi a véleményük az 1-eshez képest. Ha nyújtja ugyanazt a szórakozást, mint az elődje, akkor azonnal megveszem

Nyugodtan vedd meg én is megfogom majd innen, nemsokára!
-
GuruZone
őstag
Köszi
.

Az én véleményem, hogy igen, nyújta. Hard-on nagyon jó kihívás tolni a gép ellen.
A multiról csak este lesz véleményem. -
Jim74
nagyúr
Köszi
.

-
GuruZone
őstag
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Aki küldte a steam nevét felveszem pill, én is megadom az enyémet, aki szeretne vegyen fel : briangt23
Ma este nem leszek gép előtt így este én nem megyek de aki esetleg most ráér összeülhetünk kis autózásra. Ha tudok nyitok én szervert most egy 5-10 min múlva, keressetek meg!!!
-
omnitronik
csendes tag
Szerintem elég jó kis játék lett. Irányítása nekem tetszik, meg a grafikája is eléggé ottvan
most jelenleg egy GTX580-al játszok ultrán, és nagyon ritkán megy 50FPS alá (50-65)
de majd nemsokára jön az SLI 
-
Ted-Mosby
senior tag
-
SzlobiG
félisten
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
Nem igazan latni, a weboldal viszont tetszik nekem, erdemes nezegetni a versenyek szuneteben. Apropo, aki nem szegyellos es szeret multizni is, irja mar be ide a racenet/steames nevet, legyenek idok, ami ellen lehet versenyezni.

Az enyem Csapoati itt is, ott is. -
polonic
félisten
Ez a racenet hogy épül be a játékba? Látható ez a játékon belül vagy csak a háttérben tevékenykedik?
-
zolee5016
őstag
Hello
1,5 óra játék után............
Menürendszer :nem olyan pörgös mint az 1-ben, de nem rossz
(nekem belehal a karim(gtx 580) mikor kiírja ,hogy mi jön és a lámpák villognak( beszaggat)
Grafika : Nem sok autót láttam.eddig és csak 4 pálya van meg ,de teljesen okés,simán röccenésmentesen megy High-en
Írányitás:..1 pályát leszenvedtem WASD-al aztán belőttem neki a G25-öt.....Ahogy alapon adja a settngs,szinte úgy jó(az Grid 1 túlérzékeny,ideges nekem),ha csúszik a kocsi,talán az ellentartása túl erős,de azt visszavettem és zsír!
.egyenlőre bejövős,de mint az 1-esben itt is vannak kicsit hihetetlen kanyarsebességek,de ennyi belefér............. -
SzlobiG
félisten
Szlobinak köszönet a 6K-s kulcsért, én ezelőtt 7ezer alatt még nem leltem

Intel Core i3-2120 + MSI GTX 560TI OC-vel minden high-on és ami lehet ultrán,
így 1920x1080-ban 120 Hz-en stabilan 30fps felett. Nekem ez bőven elég.
Az irányítás szerintem Logitech Driving Force GT-vel nagyon élvezetes,
nekem jobban bejön mint a GRID 1.Az elején buta autókkal kell tolni, azért olyan az irányítás amilyen...
3 verseny után már van normális főmenü meg minden ami szemnek és szájnak ingere.
Látom akkor sokaknak segítettem én is a neten akadtam rá kerestem hol a legolcsóbb. Megbízhatóak.

-
Csapoati
nagyúr
Elinditod, es a kezdokepernyo utan vagy WSR vagy Multi uzemmodot valaszthatsz ki, szoval nem csak kulon menupont.
En is furalltam, hogy csak ennyi, de tenyleg csak 6 giga.
-
polonic
félisten
Csak 6 giga? Az tényleg nem vészes. Miért írja a steam, hogy 15 giga kell neki.
Jól van, lehet róla szó. 8-9 körül, addigra már belejövök.
Hogy érted azt, hogy totál külön van?
-
Csapoati
nagyúr
~6 giga nem veszes, mig kajalsz meg atoltozol, le is jon. Amugy a multi total kulon van, este gurulhatnank 1-2 kort.

-
polonic
félisten
Megérkezett nekem is, most hozta a futár.
De kurva nehéz lesz kibírni fél 5-ig még.Bekapcsolva kellett volna hagyni a gépemet, aztán RDP-vel belépni rá és elindítani a letöltést. Így legalább játékra készen lenne, mire hazaérek.

-
Z()L3
tag
-
Csapoati
nagyúr
-
Z()L3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- SONY FULL HD made in Japan profi videókamera HXR-NX5E
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Xiaomi Pad 7 Pro 256GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5571
- 283 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen R9 8945HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az elején a Nissan Silvia igazán jó kis driftautó volt. Csak még az egyben ha drifteltél sokszor hátrányba kerültél a gyorsan elforduló autókkal szemben, addig itt driftelve előzöl kb bármilyen ívről érkezve :S

Csinálhattak volna kicsit szélesebb pályákat h jobban elférjenek az emberek egymás mellett. Vagy lehet h csak az emberek számára szűk a pálya és a gumicsizmás paraszt csak azért is neked megy ha el akarsz mellette menni? Volt rá példa.
Tudja valaki, h hol tudom kikapcsolni? Steamen már visszalőttem h csak akkor kapcsoljon miki ha gombot nyomok, nincs köze hozzá! Próbáltuk. Ötlet?

Single-be toltam , és újra akarnám raknia játékot csak már van. benne 1-2 óra játékom nem akarnám elveszteni.

Köszi.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Sok a köcsög