Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Igen, valami baj van a szerverek szinkronizálásával. tegnap Csapoatival toltuk és végig első volt és mindig más ment be a helyére elsőnek. Én késő este játszottam és dettó ugyan ez volt nekem is...első voltam és 4. lettem
Erősen emlegettem is a felmenőiket.Nem tudom miez, senki sem tudja max a CM ha egyáltalán lokalizálták már a problémát.
-
Syrius XIX
addikt
Lehet azt fogjátok mondani, h hülyeséget beszélek, de most sikerült kb. 1,5 órát játszani 1-be a game-mel.
+csináltam 6-7 versenyt és az a tapasztalatom, h jóformán sehol nem kell fékezni, hanem a gomb nyomvatartási idejével lehet operálni és ha befordult amennyire kellett, akkor driftelve kanyarodsz tovább minimális ellenkormányzással!
Nem tudom mire jó az, h minden versenyt +lehet fék nélkül csinálni!
Na de 11111111, ez van! 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
igen, ez is egy lehetőség

(#1887) Brian_GT
ááá, nem köszi.
-
intercooler
őstag
Skyline start, hát valami brutál ez a kocsi!!!
A kanyarban történtekért felelősséget nem vállalok...
-
Syrius XIX
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Szerintem ugyanaz, mint az 1-ben!
Igaz, h Online játszol a többiekkel, csak nem a nyilt szerókon, hanem külön szobában, úgymond "Priwate room"-ban! Ezért nincs semmiféle díjazás érte!
A GRID 1-ben ha Online mentél, arra volt a "RANKED".
A "Priwate" pedig a baráti gurulásokra, csak ott a GRID-en belül hoztál létre jelszót a szobához, amit aztán valamilyen úton-módon +osztottál a többiekkel és csak az tudot bejönni, aki tudta a jelszót!Logika ebben ott van (szerintem), h baráti társaságban +beszélhetjük, ki, mikor, mennyit nyerjen és fel lehet húzni a másik profilját statisztikailag! Erre viszont így nincs lehetőség!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Engem érdekel(-ne), de a Coll: OFF (amikor 1másban megyünk, vagy 1máson átmegyünk) baromira zavar, mert LvesztM a fonalat, hol kezdődik a másik autója és hol végződi kaz enyém!

Coll: ON. Annyit viszont nem mentem a játékkal, h versenyképes, vagy versenytárs legyek!

Ettől függetlenül + lehet próbálni, max. hamar le fogok lépni, ha úgy érzem nem igazán vagyok közösség(-etek)be való!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Igen, most is dolgozom, valóban. Az ember azért van, hogy hódoljon a szenvedélyeinek, így nagyon helyes, ha másra (is) koncentrálsz.

Egyszer összehozzuk akkor is!

A körúton meg csak óvatosan, régen ott laktam a 20-ban, és jajj lett volna annak, aki megzavarja az álmom, bár sajnos a Combino sem állt le éjjel a kedvemért

-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ma-holnap meg hétfő. Ha csak nem szereztem meg az időutazás képességét ( jajjj de jó lenne
) akkor te jelen komment idején is dolgozol, mert különben pénteknek kellene lennie

Hát mint olvastad jövő hét hétvége nekem kizárt, max Megan Fox vagy Jessica Biel tudna megzavarni a Le Mans 24 nézésében, de nekik is valami olyat kell alkotniuk ami megérje azt, hogy otthagyom a világ legpatinásabb eseményét

Deee hétköznap azért fellelhető vagyok szóval majd biztos összefutunk.... ha látsz a Szt István körúton driftelni egy RS5-ös Audit az csak én vok, csak meguntam a monitort meg a gamepadot

-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére

Hétfőn is melózól?? Látom írtad megint akkora szerveztem mikor dolgozol. Ez nem direkt van így
... én csak a főnöködtől kértem el a beosztásodat

Mert hétfőn még aktívabban vagyok én is, de keddtől kezdődik a Le Mans közvetítések, csütörtöktől meg már szabadedzések-időmérő és onnantól én kiírom az ajtómra a ,,nyaralni mentem" táblát.... kb, mint a Rém Rendes Családban, mikor Al nyaralni ment a kanapén biztos vágod ezt a részt
és úgymond ott volt, de mégsem
.. nah kb vasárnap 4ig amíg vége én is ilyen leszek
Nah meg vasárnap délutánra mire vége kb félhulla.... már tervezem a nasi+inni+életben és éberen tartó felszerelést 
-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nyugodtan lehet jönni multizni, ha playlisten mész ott úgy kell hozzáállni lesz ami lesz. Én most jöttem le róla, 9es szinten kezdtem és 12 és felen jöttem el. Ez kb másfél óra versenyzés alatt.
Voltak nagyon jó futamok, meg rosszak is amikor bőven előlrébb értem volna be, de kiforgattak vagy kilöktek.
Legjobb az egy touge verseny volt én RS5 tuning nélkül ő merci s63 vagy melyik van itt tuninggal és nem tudott lerázni. Elején úgy megindult azt hittem meglóg és felfut +5re az előnye és akkor vége, de aztán látta gond lesz és kezdett rosszul menni...végén nem volt 1sec köztünk
Szerintem megizzadt ő is
Level29es csávó volt, szóval tuning nélkül, megveregettem a hátam

Scampolo: Én bevállalom mindig, ha nagyon kivárok akkor nem érem utol az elsőket, mert aki jól vezet és megtud lógni soha nem érem utol. Én megyek a sűrűjébe és lesz ami lesz. Persze nem mondom, olyan reflex hadmozdulatok kellenek, de megy...az esetek 80%-ban..maradékban meg könnyítek a kocsi karosszériáján
és megyek tovább. 
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha az első pár kanyarban megvárod míg a balfa**ok egymást hányják kardélre, utána izomból lenyomod őket

-
Csabee.
nagyúr
Én offline játszom még, és nagyon tetszik Szokás kérdése a játék teljesen. Én anno a Grid1-et megjelenéskor félretettem mert nem jött be, idén elővettem és nagyon tetszett. Végig is játszottam. A Grid2- azonnal tetszett. (Igaz nekem nagyon tetszik a szép grafika és az új autók amik a játékban vannak) .
-
- = Zk = -
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
ezért nem járok multizni...

-
laca000
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Majd reméljük együtt

Teszt online. -
laca000
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Meggyütt a kulcs, tőtti!

-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ezért szoktunk inkább openben menni, mert bár jó lenne coll onnal játszani azt csak privátban lehet, ahol meg akkor nincs cash és xp. És mivel mindenki bőven fejlődik még, így inkább legyen cash és xp mint coll on.
Polonic: Steam profil név privátban kellene hozzá.
Inter: Napközben lehet én is leszek majd kereslek azt gurulhatunk, de akkor úgymond 7 óra előttire ha írok egy 6órát az még ok neked? 5 órát nem ígérem, mert akkor 5-kb 10ig kicsit hosszú lenne, de igyekszem akkor megoldani úgy hogy mindenkinek jó legyen.
-
r0
csendes tag
Igyekszem ott lenni (én futok kuplungos név alatt
). -
marinea2
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Jól tudod
-
scampolo84
aktív tag
Ugye jól tudom, hogy ha zárt szobában multizunk, akkor nincs cash a helyesésekért és a LVL se változik?

-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Mennyire korábban? Én sajnos tanulok és családlátogatok késő délutánig.
De persze ha a többieknek jó, hajrá. 
Amúgy tényleg nincs nagy különbség a high-ultra között, nekem valahogy átállítódott high-ra és észre sem vettem, pedig előtte ultrán volt.
Aki multizik, tapasztalt már olyat, hogy pl endurance verseny vége előtt 3-4 mp-cel kidob az eredményképernyőre, hogy nyertél, majd amikor tényleg lejárt az idő, megváltoztatja az eredményt, ugyanis a többiek még mehettek a hátralevő időben, én meg nem... 2 győzelmet buktam így. Ja a másik meg, hogy olyan 3 mp-cel nyerek, és eljátsza ugyanezt, a célbaérés után a 2. helyezettet mutatja nyertesnek 3 mp-cel...
-
laca000
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Akkor várom én is..

-
laca000
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
De megkaptad a kulcsot?
Mert ugye az a lényeg. -
laca000
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
De..
Ezek szerint 6 óra kb?
Klafa.
Akkor holnap leghamarabb nekiállhatok.. -
marinea2
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
"A GRID 1 sokkal jobb volt!
A GRID 2 pedig 1 olyan autós játék, aminek (véletlen, nem véletlen, igazán nem tudom) történetesen ugyanaz a neve, mint az 1-nek: GRID, de 2!"Na erre adok én is egy szavazatot. Sajnos nem igazán jött át.
Kidobott pénz. Legalábbis számomra. Szomorú vagyok 
-
laca000
őstag
Engem inkább az érdekel, hogy a Steam kulcsot egész mostanáig nem kaptam meg.

Miután lezajlott az utalás, csak várok és várok

-
Csapoati
nagyúr
Na akkor ennek fényében holnap este 19 órakor tervezünk egy gurulást online (coll on vagy off, majd eldöntjük). Akit érdekel, majd jelezze akár itt, akár priviben, vagy a steames csoportban, aki már fent van.

-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Segítsünk 1másnak inkább, mint beszólunk (szerintem)!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Szerintem (!) ezt a GRID 2-őt úgy kell kezelni, mint aminek semmi köze az első részhez (mert valljuk be: tényleg semmi köze hozzá semmilyen téren)!
A következő sort nem vitaképpen írom, előre szólok!
A GRID 1 sokkal jobb volt!

A GRID 2 pedig 1 olyan autós játék, aminek (véletlen, nem véletlen, igazán nem tudom) történetesen ugyanaz a neve, mint az 1-nek: GRID, de 2!
Ez 1 teljesen külön álló autós játék, ebben is autók vannak, több hasonlóság nincs és felesleges is tovább összehasonlítani (legfőképp azért, mert az 1-et a 2-vel nemis lehet 1 lapon Mlíteni)!

Szerintem ha így kezeljük, jó lesz ez!

Részemről befejeztem a sírást, inkább az érdekelne, hogyan tovább?

Segítsünk 1másnak inkább, mint beszólunk (szerintem)!

Ennyi!

Megjegyzés: Ír6tok erre bármit, nem azért írtam, h vitatkozzunk, hanem lezárásképpen, innentől foglalkozzunk a 2-vel és kész (legalábbis itt, mert ez a GRID 2 Topic és semmi köze az 1-hez)!
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen egyetértek. Most már kezd nagyon szemet szúrni a negatív hírezés itt. Nehogy már én álljak odébb mikor én játszok vele, pont az ne irogasson meg minden akinek nem tetszik. Most már hetek óta ez megy, lecsillapodhatna már és befejeződhetne ez a fikázás. Meghallgattuk, értjük, tiszteletben tartjuk mindenki véleményét és senki nem mondta ne írja le, én is leírom a véleményem, de tessék menni mással játszani akkor.
Komolyan mondom már lassan én kérek elnézést, hogy megvettem a játékot és merek vele játszani.

-
Syrius XIX
addikt
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ezt írtam én is ráadásul jóval korábban
Azt mondtad minden kész 
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Rototti
üzenetére
Nem ertem miert kell hasonlitani egy friss jatek multijat egy 5 evesehez? Ott nyilvan mar csak azok maradtak, akik szeretnek es tudnak is jatszani. Itt meg sok a toro-zuzo, akik lassan majd kikopnak, aztan maradnak az ertelmesebbek. Az meg a masik fele, hogy itt nem lehet minden kanyart jocskan levagni, mert kemenyen bunteti a rendszer.
-
--Lorant--
aktív tag
-
r0
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Pont most kerestem tubuson videót, de akkor már nem linkelem be.
A menü a legelb@Xottab része a játéknak.
-
Rototti
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is így érzek, sajnálom, hogy ilyenre csinálták. De kár ezen már idegeskedni. Inkább visszamentem GRID-ezni, nagyon jó versenyeket lehet tolni. Tök normálisak az emberek, a direkt lebontás sokkal ritkább, mint volt. Főként oroszok vannak, de izgis, fair versenyeket lehet velük menni.
Ja és a legjobb: driftelni csak a drift versenyeken kell. 
-
Bjørgersson
félisten
Még egy ilyen elbaszott fizikájú, irányíthatatlan, csaló szar játékot, mint ez.. Büszke lehet magára a Codemastert, sikerült megerőszakolni a "sorozatot".

-
Nescafé
őstag
üdv
A nehézséget játék közben lehet állitani ,vagy hol tudom megnézni mire van állitva? -
beefjeez
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Raadasul a szeretet unnepen

-
r4z
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Csinálj másik versenyt is, ne azokat ismételgesd, amik kész vannak...
-
dragonfx
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
é ha a grid 1 2pont?

-
r0
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A kép alapján a "New Union" csoportban 1, a "Trans America Pacers" csoportban még 2 versenyed hátravan.
Ha belépsz valamelyik csoportba, még azon belül is lehet a versenyek között válogatni.
-
laca000
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Köze nincs a Grid 1-hez.
Szépen van csomagolva, ennyi.
Félig-meddig Dirt, félig-meddig a franc tudja mi.
De nem Grid!
Az telitalálat volt.
-
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez inkább Indiához hasonlít,csak tehenek nincsenek

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
same like Bpest közlekedési feelingje

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sok a köcsög, szar a biztonság.

-
zolisx4
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Igen ezt tervezem mindig ,és hogy mindig 1 leszek ,de ez csak elképzelés ,a helyzet az hogy mindig utolsó leszek.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Szerintem alapból kétféle taktika létezik.
1. Első helyek valamelyikéről menekülsz, első pár kanyart viszed az elején, utána meg lemaradnak a crasherek.
2. Hátulról rajtolva kivársz, inkább nézed, hogy lökik ki egymást te meg elsunnyogsz, aztán padló, az eleje meg jó eséllyel nem szökik meg annyira, hogy jó vezetéssel ne érd utol őket.
-
Nescafé
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
beefjeez :

Köszi, csak hogy tudjam hol járok...
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Nescafé
üzenetére
Tenshi Way, Okutama [Day & Night]
Collins Park Ring, Miami [Day & Night]
Indy Circuit Reversed, Brands Hatch [Day]
GP Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day]
Arc De Triomphe, Paris [Day & Night]
Le Trocadero, Paris [Sunset]
National Circuit, Algarve [Day]
Infield Circuit, Indianapolis [Day]
Columbus Pass, Barcelona [Day & Night]
South Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day]
Memorial Gate, Barcelona [Day & Night]
Redwood Approach, California [Day & Night]
Tatsu Valley, Okutama [Day & Night]
Downtown Speedway, Miami [Day & Night]
Pacific Way, California [Sunset]
Big Sur, California [Day & Night]
GP Circuit, Algarve [Day]
Fountain Loop, Barcelona [Sunset]
Championship Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Shinto Shrine, Okutama [Day & Night]
Sport Circuit , Indianapolis [Day]
Saint-Laurent, Cote d’Azur [Day & Night]
LiveRoutes, Dubai [Day]
Al Sufouh Strip, Dubai [Day & Night]
International Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Ap Lei Chau, Hong Kong [Sunset]
Riverside, Chicago [Sunset]
Kowloon Climb, Hong Kong [Day & Night]
Marine Gate, Barcelona [Day & Night]
Paddock Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Pont De L’alma, Paris [Day & Night]
Nakheel Vista, Dubai [Day & Night]
Hattan Way, Dubai [Sunset]
North Circuit, Red Bull Ring [Day]
Circuit De La Seine, Paris [Day & Night]
Wan Chai Gap, Hong Kong [Day & Night]
Causeway Approach, Miami [Day & Night]
Ocean Drive, Miami [Sunset]
Torii Rush, Okutama [Sunset]
GP Circuit Reversed (Pre-order) , Brands Hatch [Day]
The Loop, Chicago [Day & Night]
Leopolda, Cote d’Azur [Day & Night]
Cabrillo Highway, Cote d’Azur [Sunset]
Mizu Mountain, Okutama [Day & Night]
Gulf Approach, Dubai [Day & Night]
Wabash Run, Chicago [Day & Night]
LiveRoutes, Chicago [Day]
Route d’Azur, Cote d’Azur [Day & Night]
GP Circuit (Pre-order), Brands Hatch [Day]
La Turbie, Cote d’Azur [Day & Night]
Peak Road Descent, Hong Kong [Day & Night]
Champs Elysees, Paris [Sunset]
South Circuit, Red Bull Ring [Day]
Sakura Pass, Okutama [Sunset]
LiveRoutes, Miami [Day]
GP Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Pebble Beach Drive, California [Day & Night]
Route De Corniche, Cote d’Azur [Sunset]
North Circuit, Indianapolis [Pre-Order Bonus] [Day]
Sport Circuit, Algarve [Day]
Indy Circuit, Brands Hatch [Day]
Magazine Gap, Hong Kong [Day & Night]
Avenue De New-York, Paris [Day & Night]
Underpass Ring, Chicago [Day & Night]
Orra Quay Loop, Dubai [Sunset]
Pok Fu Lam, Hong Kong [Sunset]
High Street, Barcelona [Day & Night]
Club Circuit, Algarve [Day]
Lake Shore Point, Chicago [Day & Night]
Bixby Pass, California [Day & Night]
GP Circuit, Indianapolis [Day]
Oval Circuit, Indianapolis [Pre-Order Bonus] [Day]
Columbus Bay, Barcelona [Sunset]
LiveRoutes, Paris [Day]
LiveRoutes, Barcelona [Day]
South Point Bay, Miami [Day / Night]
Art Deco Loop, Miami [Sunset]
GP Circuit, Red Bull Ring [Day]
South Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Marina City, Chicago [Sunset]
Jumeirah Beach, Dubai [Day & Night]
North Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day] -
bpx
őstag
-
polonic
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Most jön a multi, de kétségeim vannak felőle.
Tényleg olyan semmilyen volt az egész. Ömlesztve minden ebbe a WSR-be. Nem tudom. . .

-
dragonfx
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
a grid1 tul kötött ez sokkal szebb grafikába pályák jobbak valószerűbb.tény a kontroll az gány....
ha a grid egy 10es skálán x akkor a grid 2 x+1..... -
polonic
félisten
Kivégeztem a single-t.
Röviden, tömören: hát, ez mekkora szar volt. . . -
válasz
scampolo84
üzenetére
Akkor viszont megyek a TV elé játszani a gémmel

-
scampolo84
aktív tag
Jim74-nem üzenném, ne félj tőle
DFGT tulajként nekem is szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy kontrollerrel gyorsabb vagyok. Szóval vagy lassan, de élvezetesen megyek, vagy a joy-jal fényezem az egómat és hozom az eredményeket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval én a kormányt le is tettem.

-
r4z
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Biztos nincs még elég rajongód.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Az első 2 versenyt is, ahol az látszik, h: "Invite" azokat is többször végigtoltam 1st. helyen! Semmi változás nem volt. Az első verseny az 1 menetes, a 2. pedig 3. Megvolt! No 11111111, majd csak lesz valahogy!

(#1800) Jim74 válasza Brian_GT (#1798) üzenetére: Arra gondoltam, lehet visszateszem az F1-eket, hátha annak a csúszkálásai után ez is könnyebb lesz!

-
ledgeri
nagyúr
DEMO- infó róla?
Biztos cáfolat van-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erősen emlegettem is a felmenőiket.
Na de 11111111, ez van! 

Ha leszünk elegen és nem lesz külsős, akkor simán mehet a collison on.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)