Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Tudom! Rólad eszembe sem jutott ilyesmit feltételezni, sőt!
A mai napig téged szoktalak felhozni példának, h igenis van olyan kormányos akivel lehet együtt is
ni, mert ő is úgy akarja, annak ellenére, h bármikor otthagyhatja a másikat, ha úgy tartja kedve!
Ehhez neked +van a tudásod és a tapasztalatod is! Te nyugodtan +tehetnéd azt is, h nagyképű legyél, mert +van hozzá a tudásod, de nem teszed, mert nem vagy az! Több ilyen normális arc kellene és akkor semmi akadálya nem lenne a felhőtlen szórakozásnak!
Alig várom, h elérjem a 30-as szintet, úgymondd kitoltam a Multi-t és fogok saját csoportot szervezni!
Elsősorban olyan versenyzőket várok, akik szeretnek versenyezni és ezt nem a másik kárára teszik + ismerik a féket is, ha a helyzet +kívánja!
Tudás és szint nem feltétel. A szórakozás és a közös jó
ások a lényeg és nem a mérgelődés! 
Privát versenyek lesznek, 1-etlen feltétellel:
A rajt minimum 4 fő!
Am. jelenleg itt tartok (lesz most 1 kis kényszer szünet):
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez én is lájkolnám,
,mert a játék a szórakozás fontosabb mint egymás piszkálása. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Syrius tudod, hogy nem a szint számít. Amikor belépek egy szobába nem esek hanyatt egy 30-astól, meg nem nézek le egy 1-est. Nem sorolom be előre magam, hogy hú itt gyenge leszek. A jó versenyzés szaga legyen a levegőbe! Én szívesen gurulok majd veled és nem zavarsz soha. Ha neked megyek bocs, ha nekem jössz nem érdekes.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Üdv öreg harcos!

Szerintem a Grid 1-ben is sokszor adtunk kaptunk és csak félre fordított kormánnyal az egyenesbe tudtam bedöcögni a célba, de soha de soha nem haragudtam senkire. Nem érdekelt hányadik helyezés az enyém, jobban mondva nem az volt az elsődleges cél. Fontos volt valamilyen szinten, de a jó kis kergetőzés. Az igen.
A másik, ha meg véletlenül úgy alakul, hogy kipörgök, esek a versenyből, akkor versenyzek az óra ellen, hogy minél gyorsabb legyek és gyakorlok.Ha meg menni akarok online játszani, kivárom amíg a szerver beenged. Nem nagy ügy, várok és közben böngészek vmit a neten. Mondjuk egy új Videókártyát.
Mindegy... Szórakozzunk csak.Béke és jó gurulást mindenkinek

-
CoolMan
MODERÁTOR
A topicot kitakarítottam! Uraim, sürgősen fejezzétek be a veszekedést, offolást, mert kénytelen leszek és zárni fogom a topicot. Köszönöm.
-
dzsavermadar
senior tag
Idáig elolvastam minden HSZ-t, és drukkolok, hogy minden jól alakuljon.

Lassan érik egy "összefoglaló" HSZ bennem az eddigiek alapján.Előlegben azt javaslom mindenkinek, hogy első szempont legyen a társaság, és minden más ezután.
Ez alapfeltétele a jó közösségnek.
Ami természetesen hozza majd magával a remek versenyzéseket, élvezetes gurulásokat is.Fontos:
Nem kell mindenben egyetérteni, de érdemes mindenki véleményét elfogadni, tiszteletben tartani.
A más vélemény nem jelentheti azt, hogy "ellenség" is lesz valaki.
Remélem valamikor én is köztetek tolhatom a játékot.

-
L-e-f-i-e
senior tag
Nincs arra mód, hogy ha esetleg véletlen nem muteolok mindenkit azonnal, menet közben lehessen, mutolni az összes hülyegyereket aki azzal szórakozik hogy menet közben be - be vág bazi hangosan egy egy zene részletet? aztán megszólal és bebizonyítja hogy bár 10 éves de kiváló úton halad hogy felnőtt korára egy ritka nagy paraszt legyen...
-
Ghard
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Zenét szoktam mindig hallgatni, a beszédet meg némítom mikor belépek.
2 körig autóztam akkor is valaki után és mindig kanyarban a legrosszabb helyen fékezett be de csak pont annyival, hogy pár tizedet rontsak és megelőzni rendesen ne tudjam. Aztán valahogy megelőztem, azután kerültél elém, hát mondom nem érdekel én odamegyek melléd
Annyira árkád az egész, hogy hiába jövök ki jobban egy kanyarból, 5 másodperc után végsebességen van a kocsi és nem megy jobban mint az előttem lévő és szélárnyék sincs, valaki írta, hogy van, de nincs. -
Ghard
őstag
Senki nem esett a másiknak, eléggé felfújtátok ezt az egészet

Pont Syriusba sikerült belecsattannom úgy igazán, de sok embert kellett kerülgetni, ami időmérőn engem idegesít. Csapoati mellé is simán bementem aztán sikerült összemennünk. Syrius gyere nyugodtan, a lényege a mondanivalómnak az volt, hogy hostoljuk azt a partyt és az ütközést meg néha kapcsoljuk offra. -
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Részemről is nyugodtan jöhetsz, engem sem zavartál. Mikor összefutottunk akkor meg eltudtunk szépen menni egymás mellett. Részemről semmi akadálya, hogy gyere.
Ghard amit írt most nem akarok senkit előrébb helyezni, meg most ilyet, hogy ,,rászóltam" , mert ugyan olyan emberke vagyok itt, mint akár Over vagy Ati stb stb.... szóval nem vagyok semmilyen nagyfőnök, hogy rászóljak az ,,embereimre" , de mint láttad véleményt alkottam róla. Ettől nyugodtan gyere, hogy most neki útban voltál. Ő lesz egy kicsit kompatibilisebb a kicsikkel szemben, te meg ha tudsz akkor time attack-nél hagyod elmenni. De ismétlem kb mindenki írását...nehéz ezt a másodperc tört része alatt lereagálni, hogy most társ jön mögöttem vagy sem. Legalább ezért ne essünk egymásnak urak. Köszöntem

-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Gyere nyugodtan

-
x63
aktív tag
-
Syrius XIX
addikt
Már bánom, h mertem bemenni közétek, de jól van, np! Nem fogok!

Éreztem én közbe is, h nem kellene ott lennem!

Na látod pont az ilyen esetekben hiányzik a chat, játék közben!
Senkinek nem mentem menet közben direkt neki, végig azon igyekeztem, h ne legyen baj, dehát így sikerült!

Örülök ha a pályán tudok maradni és erre gondoltam, h na igen nem jó bemenni 30-asok közé!
De +értettem ,ígérem nem zavarok! Gondoltam +nézem hogy mennek a "nagyok", de ezek szerint nem kellett volna!
-
laca000
őstag
Valaki játék közben találkozott Random fagyásokkal?
-
Brian_GT
őstag
Jó ha time attack van azt aláírom, ott illik lemenni nem ideális ívre, mert akkor az a kör már úgy is lecsó. Most mindegy végülis, az a baj time attacknél nem látod ki van mögötted, előtted mert nem az autó sorrendet írja ki, hanem a time sorrendet. Most ez így alakult van ilyen. Patt helyzet

-
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ahogy gondolod, de ez nem verseny volt, hanem time attack, ahol a tized másodperc is számít. Akkor láttam meg amikor már esélyem sem volt kikerülni, nem az a bajom, hogy lassú volt, hanem hogy nem tudtam kikerülni. Ha elcseszek egy kanyart, akkor minimum lehúzódok ahogy tudok, még versenynél is, time attacknál meg főleg.
-
Brian_GT
őstag
Ghard.... Bosza is 24nél tart, nemsokára kész mindenkinek a 30 és akkor mehet a zárt party. Addig meg igen esetleg ha aki még fejlődik és jön velünk belemegy akkor majd áttérünk hostra.
+ figy tudod én kiállok azért akinek igaza van...de most 1 dologban ellened megyek:
- pont az utolsó kanyarból kiérve a pálya közepén ott motoszkál Syrius 40-el és ilyenkor már nincs sok kedvem tovább játszani. -
Ebben az esetben Syriust fogom megvédeni, mert játékbeli tudás alapján senkit nem ítélünk meg. Ez nem a vérprofizmusról szól, hanem a szórakozásról. Mindenkinek megy valami jobban, valami rosszabbul ezért senkit nem kezelünk hátrányosként. Kérlek a jövőben ezt te is mérlegeld vagy ha nem szeretnéd szíved joga másik szeróra menni ahol nincs ,,gyenge" ember. Bírlak mint ember és elismerem vezetői tudásodat a játékban, de kérlek tartsd szem előtt, hogy ha játékostárs van előtted akkor fékezünk, kikerüljük stb még a saját kárunkra is ha kell, előzékenység mindenek előtt jár a versenypozíció helyett. -
Ghard
őstag
Legközelebbi versenynél meg nem bánnám, ha valaki venné a fáradtságot és hostolná a partyt.
Ha másnál nem is, legalább checkpoint és time attack alatt legyen collosion off, mert mire összerakok egy rendes kört, pont az utolsó kanyarból kiérve a pálya közepén ott motoszkál Syrius 40-el és ilyenkor már nincs sok kedvem tovább játszani. -
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler
üzenetére

-
laca000
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
De valami iszonyat randa

-
Dr. Gonzο
senior tag
Üdv!
Megvettem, beleszerettem.
Szeretem az online részt minden nyűgével együtt is.
Ha van szobátok, szívesen bekerülnék.
Nick-em: putnoki75 -
Redneck
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Szép!

Erről a klasszikus vicc jut eszembe.
-Fiam te b*zi vagy?
-Nem! Hercegnő. -
x63
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Lehánytad a szép kék autót vagy mi ?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
jaigen, mad moxxi (Y)
én még egyelőre valahol a kettő között lebegek
dr zed kipörgetve, de hogy ki jött utána, passz... de moxxinál még nem járok pedig
-
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Moxxi-s kocsi

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Biztos ezzel vonul fel majd szombaton.
(elnézést, ha valakit sért) -
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
mi ez a szín?

-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
játékon belül a szobában.
VOICE EVERYONE -nal indulsz a szobában, átállítod VOICE NONE-ra és ennyi.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Egyszrűen 300 fok , center spring 80%.
A játékban ugyanaz ,mint az 1-ben.
-
drr
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Sokan alapon használják a kormányt, nem állítanak semmit... Én is csak a linearitást vettem vissza 2-ről 1-re és ennyi. OvErLoCk is így használja a G27-et

-
Brada:D
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
én is úgy vélem hogy kormánnyal biztos jó lehet

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
üzenetére
Mondjuk nekem is problémáim akadtak a T3-as autókkal ott nem tudom jobb volna-e a kormány ,lehet hogy sokkal jobb(de ha visszagondolok ment a g1be a lamborgihini is billel) itt viszont faltól falig billel
T1 T2 az simán élvezem a billt,ott viszont még a pályákkal akadnak gondjaim 
Guru: és hol állítom a voice-t? steamen vagy a játékba? (de hol?)
A kormányról még csak annyi kérdés ,hogy kellene beállítani,hogy ne keljen körbetekerni teljesen fél perc mire egyik irányból a másikba érek és addig fal! Lassú volnék? F1 hez valami 70fokot használtam ,egyszerűen nem jött be Vixen fále 300fok (kb) vagy amit ti használtok Rolly ..... Pedig biztos magasabb szinten volna a kormány mint ahogy ez a G1-ben is volt.
-
tag
Hozzá tenném hogy billentyűzettel véleményem szerint nagyon túlkormányozott jó pár kocsi,habár nem sokat játszottam vele pont emiatt

-
Brian_GT
őstag
válasz
zolee5016
üzenetére
Alfa a T1es autó legjobbja, azzal nincs gond.
Hát sok km-t kell menni és akkor bele fogsz jönni majd. A zúzások mindig is leszenk ez elkerülhetetlen, nálunk is vannak hol rosszabb hol jobb napok ez ilyen online esetén.
Semmilyen kis szintű feltartás nincs, ugyan úgy kb 1es szinttől velünk volt Bosza is, DDR is, Kuplungos is. Mind baromi jól mennek most már és élvezik a partykat.
Most jöttünk le versenyről 5en voltunk a társaságból és nagyon jó móka volt most is.
[ Módosította: doc ]
-
zolee5016
őstag
én is belekóstikáltam az online mókába..
Kicsit kusza a menü. meg valami óriási laggtenger fogadott.......
.beleakadtam 17-es szintűekbe...nekem egy alap alfa volt...ők meg mentek mindenféle (golf stb más) autókkal...alázás 1000-el...az hogy gyorsabb lexarom,de ha megelőztem valamelyiket úgy vágott belém,nekem a kövi kanyarban ,hogy beadta a kocsim a kulcsot...ez 8esetből 8x így volt.....
ugyhogy hanyagolom 1000-el a játékot.....Addig amíg tényleg nem lesz valami zárt szoba ahol ismikkel lehet menni.....
Bár ahogy olvasom titeket csak feltartanak a kis szintű játékosok..... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Pü ment.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84
üzenetére
Persze hogy arcade, annak is készült.
Én elő sem vettem a kormányt, ehhez felesleges. A Project CARS-t meg még billentyűzettel nem láttam, hogy milyen, oda kötelező a kormány - ehhez csak kerékkötő (szó szerint
). -
scampolo84
aktív tag
Árulja majd el nekem valaki, aki kormánnyal játszik, hogy hogyan lehet a DRIFT-es kocsikkal nem faltól falig menni.
Némi centering spring segít, de így sem az igazi, kitör a segge, aztán csak tekerem ide-oda a kormányt, és esélyem sincs újra egyenesbe állni, nem hogy tempósabban menni. Season 3-ban a kis honda meg a 370z kikészíti már az agyam.Olyan szintre jutottam, hogy kipróbáltam billel is tegnap este. SÍNAUTÓZÁS. Ennyi. Porig aláztam az AI-t úgy, hogy előtte kb. körbe sem találtam a pályán. Szeretem a játékot, de így azt hiszem marad a multi, ahol azokkal a kocsikkal versenyezhetek, amiket irányítani is lehet. A többi csak PURE ARCADE SHIT.

-
Brian_GT
őstag
válasz
GuruZone
üzenetére
Én azt nem mondanám más sem hallja, mert ez a beállítás szerintem csak a mások hogyan hallását állítja be neked, attól ha ő everyone-on hagyja akkor hall téged ha beszélsz.
Nyilván ha nem némítja el magát akkor ő baja ha hall téged, csak ezt azért mondom mert a bankszámlaszámot és a pin kódot ne játék alatt mond be valakinek a családból ha épp kéri
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
a szobába való belépéskor a Voice Everyone-t állítsd át Voice None-ra, így te sem hallod senkinek a böfögését, más se hallja a te hangodat.
(bocs, azt hittem már letelt az 5 perc szerk. idő)
-
zolee5016
őstag
megtaláltalak benneteket a Steamben...látom kell meghivó is...
én még kajak az 1-esen vagyok...semmi onlány történés...úgyhogy nekem még felejtős.....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ni, mert ő is úgy akarja, annak ellenére, h bármikor otthagyhatja a másikat, ha úgy tartja kedve!

,mert a játék a szórakozás fontosabb mint egymás piszkálása.