Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
-
KrAt
veterán
Lehet én vagyok rossz vágányon, de melyik lencse cserélhetetlen?
Ez a videó alapján nem tűnik bonyolultnak
-
Tuninger
addikt
Én 3 kék aksiról váltottam 2 endurora Hero 10-hez és nagyon jó döntés volt. Használtam szánkózáshoz a fejemen -1 fokban 5.3K 60-ban és semmi probléma nem volt.
A megbízhatóság ugrik nagyot. Az extrém energiaigényes módokban ha kicsit hűvösebb van a kék aksi 40%-on elköszön. Az Enduro ha csak 15%on van akkor is biztosan "elmegy a végéig". És már ez a stabilitás, hogy nem kell agyalni hogy 55% / 40% vagy 33%on kapcsol e ki mert kint 10 fok alatt van a hőmérséklet ad egy biztonságérzetet.
Próbáltam üzemidőt mikor esett a hó januárban, csak simán kiraktam a hidegbe hogy megnézzem hogy bírja 4K 4:3 60 fps-en és ha jól emlékszem 52 percet ment és 1%-on volt az aksi mikor visszakapcsoltam.
Egy szó mint száz, csak ajánlani tudom.
-
nightzone
aktív tag
Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatokat! Valóban csak most ismerkedem a témával, tokra azért gondoltam mivel sós vízben(tenger) lenne használva, és ugye mobillal sem kamerázunk ilyenben, de ha biztonságos akkor el tudok tekinteni a toktól. Egyelőre elég egyszerűbb megoldás is pl amit írtál hogy selfibottal mert az lenne is itthon. Ilyen csuklós megoldásról [link] mi a véleményed?
-
Ityu
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest