Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mikor érdemes GoPro-t venni?
Fekete pénteken szokott akciózás lenni? -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Már hogyne lenne élőkép, Hero 7-em van és látom a telós appban a kamera képet, felvétel közben is.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a tippet!
-
Hero 7-et meg lehet varázsolni, hogy ne darabolja fel a videókat?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nem fókusz gond, a gyors mozgás miatt és a szükségesnél kevesebb bitrate miatt blokkosodik a kép.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
25fps-ben nem csak azért érződik darabosnak a felvétel, mert a napsütésben túl rövid záridőt használ a kamera? (Persze ha nem használsz ND szűrőt)
-
-
válasz
olivera88
üzenetére
Nekem van Shorty. Bringás videónál nem tudom, hogy lehet hasznosítani, de vízszintes felületre lerakva megáll vagy kezedben fogod. Nekem stabil, vagy nemtudom mitől dőlne el pl a földre lerakva. Nekem annyi bajom van vele, hogy teljesen kihúzva nagyon lassan csúszik összefele. Én inkább dolgokra rögzítve szoktam használni a kamerát, a Shorty ritkán van használatban.
-
válasz
Hazli17
üzenetére
Nálam Hero 7-el a 32-es kártyára kb annyi fér mint amennyit az akksi elmegy egy töltéssel, így vettem egy 64-es meg 128-as kártyát is.
De én nyomkodnám kicsit sielés előtt, ne sielés közben kelljen kitapasztalni 0-ról, hogy melyik felbontást/fps-t akarod használni meg mit hogy merre, ha még nem volt eddig GoPro-d. -
válasz
Varga György
üzenetére
Bármilyen értelmesebb telótöltővel.
-
válasz
nightzone
üzenetére
A csuklós szerintem nincs elég messze ha magadat akarod filmezni.
Nekem ilyen van: [link]
Ha véletlen elengeded a goprot, akkor nem kell 30m-t leúsznod érte, hanem felúszik a felszínre.
Szerintem semmi baja nem lesz a sós víztől, nekem Hero 5 van nyaralós kamerának.
Ha teheted sós víz után mosd le csapvízzel pl zuhany alatt. -
-
És ha lejjebb veszed a stabit, meg a látószöget, hogy legalább egy kis dinamikája is legyen a videónak?
Csak személyes vélemény, de ha pl mellkas pántos kerós videóról van szó, akkor szerintem sokkal élvezhetőbb az olyan, amikor nem szed ki mindent a kamera, mint amikor az összes mozgás ki van stabilizálva, akkor olyan unalmas, semmi "izgalom" nincs benne. -
válasz
urban racer
üzenetére
Vagy davinci resolve, annak van ingyenes verziója.
Én a vegas-t kb 20p-ig bírtam használni

Rettentő csúnya mellesleg, tudom a funkció a lényeg, de azért na. Ezek mondjuk egyéni dolgok a végeredmény számít úgyis, de én azt semmikép se telefonon csinálnám
-
válasz
scarryterry
üzenetére
Ilyenkor praktikus előtte utána nézni a dolgoknak, nem utána

De ha csak az ip kamera szót beírod google-be, már kihozott volna egy csomót, nem is értem hogy jutottál el a gopro-ig
Egy ip kamerával az Alpokban sielve nehezen veszel fel bármit a fejeden, vagy egy repülőből kiugorva, de a gopro erre való

-
válasz
scarryterry
üzenetére
Szerintem hagyd a goprot, nem erre lett kitalálva

IP kamera célra, logikusan IP kamerát szoktak venni, xiaomi csinál jókat például. -
válasz
scarryterry
üzenetére
De ki ajánlott neked goprot ip kamerának?

-
válasz
Cyberslider
üzenetére
Nekem is van egy fióknyi kiegészítőm, (pl, fejpántból 3db, mellkaspántból 2db, használtan vettem a gopro-t és kaptam hozzá, de nekem is volt már), ami még hasznos lehet, az a nyaralásos, vizpartos videózgazáshoz, egy lebegő markolat, akár aliról is, ha véletlen kiesik a kezedből a gopro a vízben, nem süllyed a víz alá.
-
válasz
Cyberslider
üzenetére
1. Milyen programmal (akár fizetős is jó) szoktátok vágni, utómunkázni a felvételt, mi ajánlott? Gopro saját program (pc-n?)
Én Premiere Pro-t, vagy néha Davinci Resolve-ot (van ingyenes verziója, ajánlom) használok néha
2. Nekem persze a 4k 60fps tunik elsore jonak, ez h265 hevc? Maradjak inkabb a 30fps-nél? Nekem persze a 60 tetszik, de az egy dolog kompatibilitás miatt maradjon inkabb a 30-nal..? Codec mas, minosegre ez latszik?
Abba is gondolj bele, hogy az elkészült felvételeket megvágni és utána gondolom, mivel máskor is akarod nézegetni, tárolni is kell tudni, nem feltétlen érheti meg a 4k, de ha neked ezek nem problémák, akkor nem szóltam
De az arany középút szerintem az 1440p
3. Eddig nincs semmi kiegészitőm, látom van mindenféle pack, stb. Mi az ami igazán ajánlott és jó?
Én legtöbbször kis hordtáskát, Shorty-t, fejpántot és mellkaspántot használom (bicikli), de egy "suction cup" is hasznos lehet, ha ablakra akarod pl rakni, ha építkezést veszel fel. De igazából majd látod idővel, hogy mire van szükséged
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nekem Laptop és füzetek "szállítása" lenne a fő biciklin, a mostani Dell hátizsákom nagyobb zuhénál sajnos belül vizes, ennek a helyére keresek valamit.
De ha pl túrázni megyek néha, oda se lenne rossz egy jó pakolható táska, ami bírja az esőket.
A Stash Rolltopot meg a Storm Dry-t néztem, de nem nagyon látom, hogy a zsebek hogy vannak benne.
-
Valakinek van tapasztalata a GoPro Rolltop Stash táskával?
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Mi a korrekt benne?
Attól hogy nála nemjó valami, akkor már nálad se lesz?
Én meg vagyok elégedve a Hero5-ömmel teljesen, ha tehetném cserélném 9-esre, de arra a félévi 1x alkalomra amire előveszem arra tökéletes ez is.
Ha indok nélkül lehúznék valamit, akkor már rögtön veszel is mást?

-
Hero 5-ön ProTune-ban az ISO az a max ISO-t jelöli?
Szóval ha 6400-ra rakom pl, akkor nem mindig annyin fog menni igaz, csak ha kell? -
Van egy fekete alju és egy kék alju gopro akksim, a fekete picit púpos mindkét oldalt, ez normális?
-
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Inkább hero 5, van benne stabi és nem sokkal drágább, én 50k-ért vettem 1 éve.
-
válasz
Greg Vinous
üzenetére
A záridő gondolom a sötétebb erdőben hosszabb lesz, ezért lesz "elmosottabb" a kép.
-
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Már a hero 5 is az, onnan felfele vízálló

Nem kell tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest