Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
A stabija mindkettőnek nagyon jó. Kézből és bringa kormányra rögzítve is nagyon szép elvételeket lehet készíteni. Nekem terepen bólogat a mellkashevederen. Ez lehet egyéni probléma. Ott az elmozdulás már nagyobb, mint amit ki tud egyenliteni függőleges irányban.
Ettől függetlenül nagyon jó kamerák.A Feiyu WG2-höz Aliexpressen megtaláltam a belevaló akkut. Igaz csak egy cella, de veszek kettőt és párhuzamosan kötöm az áramkörre. Ahogyan nézem, már ami maradt belőle, a gyártó is így tett.
Support válaszolt, de nem világos amire hivatkoztak, hogy valami spéci szoftverrel kell paraméterezni a gimbalt akku csere esetén. Most akku nélkül van és legutóbb amikor USB-ről kipróbáltam, nem tapasztaltam semmi rendeleneset. Rendelem is az akksit.Van egy sorozat videóm ugyanott felvéve három verzióban. Kormányon fixen, mellkasheveder a saját EIS stabijával és a gimballal. Majd felrakom YT-ra és belinkelem ide ha érdekel valakit. A hetessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest