- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvorcsakl
csendes tag
Hali.
Tapasztaltatok hasonlót?Ha a Hero 6-ot a gyári USB kábelével bedugom egy iPhone gyári, vagy egy Samsung töltőfejbe, akkor elkezd égni a piros töltés jelző led, de egy idő után elalszik, s a készülék nem tölt.
Ha ugyanezzel a kábellel egy USB hub-ba dugom, akkor feltölt.Ha rögzítés közben akarom tölteni a kamerát, akkor vagy tölti, vagy nem, de leginkább pár perc után kifagy, majd hosszú ideig "REPAIR FILE" van. Általában egy-két percet vesz így fel, van hogy 5-6 percet.
Több kártyám van, több USB kábelem, és ugyanezt csinálja szivargyújtóról és külső akksiról is.
-
dvorcsakl
csendes tag
Mindkettő jó ötlet. Nagyjából.
A Racerender csak fizetés után hajlandó 5 percnél hosszabb GPS logot kiadni. EZ egy dolog A másik, hogy sajnos még nem jöttem rá, hogy etessem meg a Virb Edit-tel a RR GPS logját. Ott a térkép, ott egy raks jó adat, de a sebesség nincs ott.
Konvertálgattam már mindennel, garmin,connetct, gpsvisualizer, basecamp, de nem sikerült. :-( -
dvorcsakl
csendes tag
Nem tudom. Nem találom, hogy lehet csak simán két fél videót összefűzni. A Create módban csak 15-30-60 másodperces videót tudok kreálni. Összefűzést nem találtam.
Ha mindkét videóra ráteszem a GPS adatokat, majd mentem, akkor összetudom fűzni külső progiban (pl. Final Cut), viszont akkor a GPS adat nem lesz összefűzve, és hülyén mutat, ahogy az előzőekben ecseteltem. :-(Persze nem két videót akarok összefűzni, hanem sokat, de gondolom, ha az egyik megy, megy a másik is. Napi 7-8 órát szeretnék egyberakni kafa GPS adatokkal, majd utána azt vagdosni.
-
dvorcsakl
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene.
Adott egy GoPro Hero6-tal felvett videó, ami a fájlrendszer 4 gigás határa miatt 2 fájlból áll. Ezt a két videót szeretném egyberakni, de úgy, hogy a két külön fáljban lévő GPS adatsor is összefésülődjön.
A két fájlt összetudom fűzni egyébként, de egyrészt a csigavonal nem rakódik össze, másrészt a sebességmérő osztása sem egyforma. Az egyiken a skála 18-ig van , a másikon csak 130-ig. Motorral lett felvéve, az egyik rész az autópálya, ott kicsit gyorsabban mentem, mint utána az országúton.
Köszi minden tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest