- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Az se lesz tökéletes, csak remélni lehet, hogy azért csiszoltak rajta, mert a 6-os széria az siralmas volt, és a 7-es se jobb... Nem megbántani akarom a 7-es tulajokat de kb fillért nem ér, annyi benne a bug, hogy kilógnak a lábai.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Mosqu!to
addikt
Egy év (vagy az összes eddigi generácitó nézve 7? év) alatt nem sikerült az ilyen bugokat javítani? Azért az elég elszomorító
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
-
kovsol
titán
Én most kipróbáltam, és ha az UI elfordul akkor a videót is az elforgatásnak megfelelően rögzíti. Szóval ha fejjel lefelé tartom, de elfordul az UI, akkor a visszanézett videó nem fejjel lefelé játszódik le, hanem az UI irányának megfelelően. Szóval így tök jó talaj közeli videót tudtam csinálni, és nem fejtetőn játssza le.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Zolom89
senior tag
Autos tartót Ebayről rendeltem, ugyan úgy mint a pofákat felfogatáshoz, olcsók és jók teljesen!
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest