Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
válasz
XFishboneHUN #159 üzenetére
szerintem is
-
mijos
senior tag
Elado Karmat keresek ha valakinek esetleg lenne!
-
gekkoXT
senior tag
Garanciára is van tapasztalatom:
Ha itthon vetted újonnan, nyilván első körben a vásárlás helyére vidd vissza.
Ha külföldről, vagy használtan de tuti garis még, akkor a gopro oldalán indítsd a garanciális ügyintézést.Nem tudom, ma mi itthon a helyzet szerviz ügyben, de régebben nulla hozzáértés volt, pedig nem horror az alkatrészek cseréje.
Egy ilyen magyar szervizes gari javítási igény után feladtam, és a gopronál indítottam ügyintézést, ami olyan flottul ment, hogy ingyen jött a futár a rossz gopro-ért, csak a készüléket kellett magát visszaküldeni, ami után jött a csere vadi új kamera plusz ajándék akkuval.
Azóta mondjuk sokkal szarabbul megy a cégnek, nem tudom, most mi a menetrend.
Én pl aliexpressről és ifixit-ről rendeltem csere lencsét, mert fókuszhibás lett valahogy a szentem, és szintén ifixit szerelési leírás alapján cseréltem. Figyelni kell, de simán megoldható házilag akár a full szétbontás majd összerakás.
-
gekkoXT
senior tag
kiegészítő vásárlásra csakis az aliexpress-t javaslom. Mindig megfelelő minőségű minden.
Vettem már:
- mindenféle csatokat, rögzítőket, ragasztót
- vízen fenntartó szivacs kockát, sárga bója nyelet
- komolyabb selfie stick-et (mint a gyári)
- vízalatti tok hátfalat, felső csat feszítő rugót
- táskát
- öntapadós autós tartót, frame keretet
- akkut és töltőt
- lcd hátfalat régebbi modellremind tökéletes volt. nyilván meg kell nézni melyik eladótól veszed, legyen elég értékelés a termékre
volt hogy egy sima csatos rögzítő talpról hiányzott az anyacsavar, reklamáció után csak a csavart képesek voltak elküldeni Kínából, ingyen. -
atees
őstag
Sziasztok!
Akarok venni a hero5-höz egy távirányítót, de 25-30ezret sokallok érte nincs vmi jóval reálisabb alternatíva? -
Szada85
aktív tag
Sziasztok,
Pénteken beszereztem használtan egy Hero 3+-t, leszedtem hozzá telefonra ( iOS ) az app-ot is, majd a Wi-fi csatlakozáskor kér jelszót, a gyári variánsok (goprohero, 12345... ) nem müködnek, gyorsan utánajártam, miként lehet resetelni a Wi-fi beállításokat.
A Gopro oldalán szépen végigkövettem az utasításokat, beírtam új Wi-fi nevet, jelszót, ebböl generált az oldal két fájlt ( egy .in kiterjesztésüt, és sima Update fájlt ), ezeket - ahogy az oldal írta - felmásoltam a MicroSD kártyára, kártya be a kamerába, bekapcs ( ezek az utasítások vannak a hivatalos oldalon ), viszont nem indult el az update, hanem simán bekapcsolt a Kamera, és az alap, " Videó " módba lépett.Volt már valakinek hasonló tünete, hogy mit ronthattam el?
Youtube-on is néztem videókat, végigpróbáltam minden módszert, egyelöre sikertelenül. ( Tudom, béna vagyok)
Elöre is köszi, ha valakinek van ilyesmi tapasztalata.
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Hero 5 Black, szeretnék sisak alá mikrofont rakni és nézegetem az adaptereket, ő itt mennyire lehet működőképes a gyárihoz képest?
-
zgospel
őstag
Ezt így nem tudom sajnos, azért nem is írtam rá. Én az enyémet a media marktban vettem és oda is vinném vissza ha garis probléma lenne, a vásárlást igazoló számlával és a lepecsételt gari papírral.
Szerintem nincs központi gopro szervíz, úgy mint mondjuk egy Samsungnál, legalábbis nem hallottam róla. -
zgospel
őstag
válasz
geckowize #142 üzenetére
Egy kicsit fura a kérdés is, hogy milyen goprot ajánlunk
Új kéne vagy használt? Mennyi pénzből? Rendes GoPro vagy GoPro másolat? Mi a legfontosabb, képminőség, üzemidő, méret, kijelző?
Nincs nagy választék igazából. Van a GoPro 5 black meg az 5 Session ha újat akarsz.
Képminőségben nincs köztük különbség, csak szolgáltatásokban. A session akksija nem cserélhető és keveset bír, és a sessionnek nincs kijelzője. Ja és a session kisebb méret.
10 méterig vízálló, azalatt kell rá külön tokot venni.Használtan meg a 3 és a 3+ széria szerintem már nem éri meg, a hero 4 silver és a hero 4 black jó lehet. A blacknek jobb a képminősége és picit többet is tud mint a silver, de nincs rajta kijelző. A silveren van kijelző.
Ezekhez járt gyárilag vízálló tok ami 30 méterig vízálló.
A hero 4 sessiont csak akkor venném ha fontos a kicsi méret és nem zavar a rövidebb üzemidő.Kínai GoPro másolatból meg annyi van mint égen a csillag, nagyon alaposan utána kell járni hogy melyik a legmegfelelőbb a pénzedért, márha olyat akarsz.
-
geckowize
őstag
Kamerához rendes vízálló ház, nem valami gagyi, ez az első dolog. (Az eleve vízálló kamerákkal más a szitu, bár én tengerbe csak tokban vinném, főleg ha le is merülsz valami normálisabb mélységbe.)
Are HERO5 Cameras Waterproof Without a Housing?
Itt azt írja, hogy 10 méterig (ameddig tuti nem fogok lemerülni) simán mehet ház nélkül, Super Suit csak további mélységekhez kell, 60 méterig.
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
GoPro HERO4 Session-höz hol érdemes vízálló házat venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest