- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok,
Pénteken beszereztem használtan egy Hero 3+-t, leszedtem hozzá telefonra ( iOS ) az app-ot is, majd a Wi-fi csatlakozáskor kér jelszót, a gyári variánsok (goprohero, 12345... ) nem müködnek, gyorsan utánajártam, miként lehet resetelni a Wi-fi beállításokat.
A Gopro oldalán szépen végigkövettem az utasításokat, beírtam új Wi-fi nevet, jelszót, ebböl generált az oldal két fájlt ( egy .in kiterjesztésüt, és sima Update fájlt ), ezeket - ahogy az oldal írta - felmásoltam a MicroSD kártyára, kártya be a kamerába, bekapcs ( ezek az utasítások vannak a hivatalos oldalon ), viszont nem indult el az update, hanem simán bekapcsolt a Kamera, és az alap, " Videó " módba lépett.Volt már valakinek hasonló tünete, hogy mit ronthattam el?
Youtube-on is néztem videókat, végigpróbáltam minden módszert, egyelöre sikertelenül. ( Tudom, béna vagyok
)Elöre is köszi, ha valakinek van ilyesmi tapasztalata.

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Crimson Desert
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)