- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Sziasztok! Hogyan lehetne a Vodafone tv applikációban szereplő tv adásokat chromecaston nézni?
Sajnos nincs (vagy nem találok) átküldési logót. -
totopad
senior tag
Nem fog menni neki, mert a google accounthoz fog kapcsolódni az áruház és az alapján fogja látni az alkalmazásokat, viszont, manuálisan APK-ból fog tudni telepiteni, szinte bármit, amit kiadtak CC-re, csak, ahhoz ugye mókolni kell.
(Nekem droidos telefonra, magyar google accountra, nem engedte a store-ból letölteni a tkom TVGO-t, mert külföldön vagyok, de APK-ból meg tökéletesen tudom használni.)
Egyébként pont a telekom az, akinek a TVGO-ján vannak német és osztrák csatik, csak ez meg ugye pont CC-re nem elérhető és a hagyományos CC opció sincs az alkalmazáosn belül, max IOS-ről, Airplay-el lehet kirakni TV-re, már, ha a TV Airplay ready.
-
D!esel
csendes tag
Sziasztok!
Magyarországon szeretnék nézni Német és Osztrák tv csatornákat, Google Chromecast 4K kiegészítő egységet vásároltam a tv-m mellé, megoldható esetleg valamilyen applikációval esetleg? Akár előfizetéses applikáció is szóba jöhet., Valaki használt már ilyen jellegű alkalmazást?Köszönöm szépen előre is a segítséget,
Üdv:
Pál -
polberto
tag
Meglévő alkalmazást pl Play áruházat hogy lehet a főképernyőre tenni? Alapból nincs ott. Köszönöm.
-
Niki19841023
csendes tag
válasz Balinov #7760 üzenetére
Sajnos ez nem segített. TiviMate lejátszóval is ugyanúgy "akadozik"
Nem értem. Másnál nem volt ilyen probléma?
Itt írták a különbséget a két fajta között:
4K: Amlogic S905X3 (1.9 GHz quad-core ARM Cortex-A55) + 2 GB DDR3
FHD: Amlogic S805X2 (quad-core ARM Cortex-A35) + 1.5 GB DDR3
Ez befolyásolhat valamit? Elméletileg nem volna szabad.
Router-től való távolság semmit nem ér, mindkettő ugyanolyan távolságra van, és mindkettő 5G-re csatlakozik.
IpTv előfizetésem van, optikai kábeles (DIGINet 1000) bekötéssel, megvásárolt IPTV Pro programmal.
Érdekes, hogy csak IpTv-n csinálja, Kodi-n, bármilyen streaming alkalmázással nem.
Segítsetek pls ha tzdtok, mert így használhatatlan számomra ez.
Olvastam az összefoglalóúban lévő megoldást a darabos mozgás elhárítására, de nálam nem vált be.
-----Használj tivimate vagy implayer iptv alkalmazasokat.
Mindkettő kifogástalanul megy sd, 720p/1080p strramekkel
----
Sziasztok!
Érdekes dologgal szembesültünk.
Már több mint egy éve használunk Chromecast with google tv-t és teljesen megvagyunk elégedve vele, így vásároltam még két darabot a házban bevezett IpTv-hez, de sima HD-s verziót vettem, mert kisszobákba az is megfelel gondoltam.
Viszont az előfizetett IPTV PRO programban a HD adások egy idő után elkezdenek "kockásodni". Megy az adás, a kép is, csak nem folyamatos. Úgy akadozik, valamint a Kodi program is időközönként kilép.
Érdekes, hogy csak a HD-s verzió csinálja. A másik 4K-s verzió nem, és a két androidos tv-n se a program, tehát nem a programmal van a baj gondolom.
Volt már valakinél ilyen problémája? Ennyivel nem lehet rosszabb a HD-s verzió, hiszen csak a felbontásban van a különbség.[ Szerkesztve ]
-
polberto
tag
Megcsináltam, de csak ambient módra vált.
-
SteveL
aktív tag
válasz polberto #7779 üzenetére
Kicsit körülményesen, de ki lehet kapcsolni. Engedélyezni kell a Fejlesztői beállításokat (Rendszer/Névjegy/Android TV OS-build pontját kell nyomogatni), majd a Rendszer/Fejlesztői beállításokban a "Nem kapcsolódik ki" opciót kell bekapcsolni. Ez után a Rendszer menüpont "Áramellátás és energia" pontjában kell a kikapcsolás idejét feljebb venni pl. 4 órára.
-
Skillerz
aktív tag
Rádobod a Plexet az asztalira és a chromecastre és tudod streamelni a gépről a Tv-re
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
attiati
veterán
Chromecast esetleg arra is jó valahogy, hogy az asztali gép ssd-jén levő filmeket a tv-n nézzem?
-
Patice
nagyúr
válasz Rigormortiis #7780 üzenetére
Igen, ha áram alatt hagyod.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Rigormortiis
veterán
Az normális, hogy a Chromecastot akkor is elérem más eszközökkel, amikor ki van kapcsolva?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
polberto
tag
Sziasztok! Az ambient módot ki lehet valahogy kapcsolni a Chromecast with google tv-n?
Számítógépről elindítok egy filmet pl a videaról, átkűldöm a CC-nak a tv-re ott megállítom a távirányítóval és x idő után megjelenik az ambient mód. És a távirányítóval már nem tudom elindítani a lejátszást, újra a számítógépről kell elindítani.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Arra van megoldás, hogy ha telefonról írok a keresőbe, pl. a youtube-on, akkor megjelenítse az ékezetes karaktereket? Nálam hiába írom be telefonon, a chromecast kihagyja (4K).
-
-
winbox
senior tag
válasz attiati #7775 üzenetére
Igen, mindent tudsz a Chromecast with Google TV-re telepíteni a play áruházból. És igen, a 4K verzió erősebb, érdemesebb azt, nekem 1080P-s tv-re megtartottam a FullHD verziót, mert ingyen adták anno a Pixel telómhoz, mikor vettem. VLC-vel a FullHD-s remuxok is simán mennek vele, szóval nekem teljesen bevált arra a tv-re.
-
winbox
senior tag
-
attiati
veterán
Chomecasttal felokosítható egy régebbi tv, hogy a szülők youtube-ot tudjanak nézni?
Jelenleg még a wifire sem tud rácsatlakozni a tv.
-
vacs
Topikgazda
válasz Rigormortiis #7769 üzenetére
A 3rd gen-ből csak egy verzió van!
A 4th gen Chromecast with Google TV-ből van kettő:
4K: Amlogic S905X3 (1.9 GHz quad-core ARM Cortex-A55) + 2 GB DDR3
FHD: Amlogic S805X2 (quad-core ARM Cortex-A35) + 1.5 GB DDR3(^)(>.<)(^)
-
Rigormortiis
veterán
Azt lehet tudni, hogy milyen SoC van a full hd-s és a 4k-s Chromecastban (3rd gen)?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
addikt
válasz goran78 #7766 üzenetére
Köszi!
Még mindig szoknom kell iPhone-on, hogy az alkalmazások beállításait ne az alkalmazásokban keressem, hanem a Beállításokban. 😀
Meg is oldódott a dolog nálunk is, csak annyi eltéréssel, hogy Helyi hálózat opciót nem a Google Home-nál kellett bekapcsolni (ott be volt), hanem a YouYube-nál.
Egyből utána látta is a YouTube app a Chromecast-ot. 🙂 -
Balinov
titán
válasz goran78 #7761 üzenetére
Home appban szerintem linkelni kell a cct, mint eszközt
Szerk, erre gondoltam[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
goran78
tag
Sziasztok, adott egy chromecast amely működik egy iphone telefonnal (youtube alkalmazás megnyitása, majd egy video lejátszása a tv-n). Egy másik telefon is google home/ azonos szobán van csatlakozva mégis amikor elindítok egy YT videót az átküldéskor nem hozza fel az adott eszközt s így nem játszható le a tv-n az a videó. Mi lehet a gond? Köszi előre is!
-
Balinov
titán
válasz Niki19841023 #7759 üzenetére
Használj tivimate vagy implayer iptv alkalmazasokat.
Mindkettő kifogástalanul megy sd, 720p/1080p strramekkel
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes dologgal szembesültünk.
Már több mint egy éve használunk Chromecast with google tv-t és teljesen megvagyunk elégedve vele, így vásároltam még két darabot a házban bevezett IpTv-hez, de sima HD-s verziót vettem, mert kisszobákba az is megfelel gondoltam.
Viszont az előfizetett IPTV PRO programban a HD adások egy idő után elkezdenek "kockásodni". Megy az adás, a kép is, csak nem folyamatos. Úgy akadozik, valamint a Kodi program is időközönként kilép.
Érdekes, hogy csak a HD-s verzió csinálja. A másik 4K-s verzió nem, és a két androidos tv-n se a program, tehát nem a programmal van a baj gondolom.
Volt már valakinél ilyen problémája? Ennyivel nem lehet rosszabb a HD-s verzió, hiszen csak a felbontásban van a különbség. -
PPPP2024
friss újonc
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy fehér chromecastom. Ezt szeretném a kocsi multimediás fejegységére csatlakoztatni. Hdmi és usb táp tökéletesen működik, képet ad a chromecast. Jön a beállítás a google home app-al. A fejegységnek van saját wifije hiszem azzal csatlakozik a carplay-es telefon a fejegységhez. A chromecast-nál viszont hiába ütöm be a fejegység wifi jelszavát, nem fogadja el, így nem tudom befejezni a párosítását a google home appnak és a kütyünek.
Ekkor arra gondoltam, hogy direktben csatlakozom a chromecast wifijére, de jelszót kér a csatlakozáshoz, amit viszont sehol nem találok. Sem a kütyün nincs rajta, sem a dobozán nem látok chromecast wifi jelszót.
Esetleg tudjátok, hogy hogyan tudnám végre ezt a csatlakozást sikeresen végigvinni?
Köszönettel
peti[ Szerkesztve ]
-
addikt
Pontosan így, ahogy írod!
Nekem is van Samsung TV-m, amin már kiír valamit a YouTube, hogy “megszűnt támogatás” vagy valami ilyesmi és nem hajlandó futni.
Itt is van többek között Chromecast II, ami tökéletesen végez mindent és egyedül azért is vettem utóbbiakban egy CwGTV félét is, mert ez már tud 1080p-60fps-t, amit olykor kihasználok, plusz a távirányítós témára is kíváncsi voltam, ami abszolút használható és használva is van!Szerk: Mondjuk most, hogy felhozzátok az Airplay-t...
Na ez az egy mondjuk az, amit nagyon sajnálok, főleg, hogy elkapott az almásodás és már csak 1 telefon van a háztartásban, ami még nincs almára cserélve.
Ezt gondolom előbb-utóbb csak AppleTV berendezéssel fogom tudni csak megoldani.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Rigormortiis #7754 üzenetére
Elképzelhető, ugyanis egyre több eszköz tudja a funkciót alapjáraton, mint ahogy az Apple AirPlay is korábban elképzelhetetlen módon nagyon sok hardverben ott van, tévék, boxok, nagyon sok erősítő, soundbar, aktív hangfal stb. Maga a cast funkció remek dolog, max. a dedikált hardvert kukázzák.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz Rigormortiis #7751 üzenetére
Számomra nagyon pozitív élmény a WebOS, ilyen készülékem van, egy Tizen-es tévé is jó volt ilyen téren, ami elfekvőben van szükség esetére. Ugyanakkor a vacs által leírt támogatási problémák miatt használok én is külön eszközt. 2021-es az LG, ezen még bőven jó minden, de sokfelé olvasni, hogy x idő után megszűnik a támogatás és nem is kell kimondottan öreg készülékekre gondolni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
vacs
Topikgazda
válasz Rigormortiis #7751 üzenetére
Évekkel korábban közép kategóriás Samsung tévémen megszűnt a YouTube támogatása, emiatt vettem anno a Chromecast 2-t!
Tesóm közép kategóriás LG tévéjére nem volt elérhető az Hbo app, mert pont egy évvel volt régebbi a tv, mint kellett volna!
Azóta lehet változtak a dolgok, de egy Chromecast-en még 10 év múlva is futni fog kb minden, szerintem ezért.(^)(>.<)(^)
-
Rigormortiis
veterán
-
MiZo1990
aktív tag
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a Samsung és LG készülékeken saját rendszer van.
A rendes okos TV-vel arra gondoltam, amin alapból Google TV fut.
-
MiZo1990
aktív tag
Sziasztok!
Minden jel szerint tegnap meghalt a Mi TV Stick 4k és most keresem az utódot.
FHD TV-nk van és a HD és 4K Chromecast között vacilálok.
Kell a 4k verzió extra RAM-ja vagy elég a HD verzió 1,5 GB-ja?Ezeket használjuk: Prime, SkyShowtime, HBO Max, Smartube Next és Kodin időnként RTL+ meg egy-két stream.
Általános tapasztalatokat is szívesen olvasok (az utolsó két oldalt átolvastam már.
Köszönöm!
-
Rigormortiis
veterán
Fogalmam nincs, mibők készítették a távirányítót, de piszok jó anyaga van, kellemes hozzá érni.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Rigormortiis #7742 üzenetére
Hardver reset.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
addikt
válasz Rigormortiis #7740 üzenetére
Itt a képen balról jobbra sorakozik a korábbi generáció időrendi sorrendben (I-II-III):
Ha neked fehér színű és távirányító is van hozzá, akkor az a legújabb generáció. -
Rigormortiis
veterán
Azt hol tudom megnézni, hogy hányadik generációs a készülék? Annyit látok a dobozán, hogy 2022 októberében gyártották...
-
addikt
válasz Rigormortiis #7732 üzenetére
Érdekes, hogy írod a magyar nyelv hiányát, mert nekem van kettő darab régi ChromeCast II-esem is, mindegyik alapvetően más nyelven indul factory reset után (egyik biztosan német nyelven), de amint bármelyikhez hozzányúlok Home app-on keresztül és látják a közös hálózatot, automatikusan vált is mindkettő magyarra, de legalábbis a német nyelv az tuti váltódik minimum angolra.
-
Ka999
tag
válasz sszemtelen #7733 üzenetére
Nekem volt, hogy egyáltalán nem kapcsolta a tévét. 10 percre áramtalanítsd a tvt és Chromecastot is.
-
zsolt501
nagyúr
Nálam sincs gond a CEC-el.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Patice
nagyúr
Nálam két példány van, egyiknél sem tapasztaltam ilyesmit.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Mostanában a CCwGTV elkezdte azt csinálni, hogy kikapcsoláskor nem viszi magával CEC-en a TV-t, csak ha mégegyszer megnyomom a kikapcs gombot. Másnak nem csinál ilyet? :/Köszi!
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #7731 üzenetére
Mondjuk az gáz, hogy nincs benne magyar nyelv, és ami programot leszedek rá, abban sincs. Ez nem nekem rossz, hanem annak, aki a családból használni szeretné.
Direkt megnéztem az emagon, sehol nem írták, hogy nem eu régiós. Azt sem tudom, hányadik generációs
-
Patice
nagyúr
válasz Rigormortiis #7729 üzenetére
Nem EU csatlakozó…
Akciós volt…Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Rigormortiis
veterán
Meg is érkezett az emagos akciós Chromecast Egyenlőre nagyon tetszik, igaz ritkán lesz használva, de jó, mennyire szervesen be tud épülni a rendszerbe. Gyors, teszi, amit kell, és közben nem lesz tűzforró, mint a Xiaomi TV stick (amit vissza is kellett küldenem, igaz kaptam újat). Tetszik ez a Google TV rendszer is. De tényleg csak úgy tudom jellemezni a lz eszközt, hogy sallangmentrsen teszi a dolgát, és ez több mint elég.
Egyetlen szépséghiba, hogy nem eu csatlakozóval kaptam, de annyi baj legyen.
-
Balinov
titán
válasz tuto558 #7727 üzenetére
Akkor nem az a gond
Nálam tivimate ts rögzítés miatt volt egy elfekvo 1gb+ fájl, amit nem vettem észre és ilyen 100-200 mbyte szabad hely maradt
-
Balinov
titán
válasz tuto558 #7724 üzenetére
Nekem akkor csinált hasonlót amikor a belső, 4gb tarhelybol már nagyon kevés maradt szabad
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
CCwGTV-n tapasztalt esetleg más is akadást-fagyást mostanában? Content lejátszással semmi baj nincs, youtube, hbo max, netflix, stb, minden oké, viszont a menüben navigálásnál nagyon sokszor beakad 1-2 másodpercre. Kb december óta tapasztalom ezt a viselkedést, előtte ilyen nem volt.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
addikt
válasz slice14 #7721 üzenetére
Inkább egy nyílt forráskódú app ne küldje sehova az adataid, mint egy zárt forráskódú applikáció egy felhasználói profilt építő reklám rendszerbe amit egy olyan cég készít ami nyíltan az adataidból profitál.
A SmartTube egy nyílt forráskódú, bárki által megvizsgálható forráskódú alkalmazás.
Felhasználó által lefordítható kód, amiben így garantáltan nincs elrejtve semmi váratlan.Természetesen lehet alapja a "nem tudod hogy hol kötnek ki az adataid" feltételezésnek, de pontosan ezért nyílt forráskódú, és bárki lefordíthatja magának aki nem bízik a letölthető binárisban.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
Sziasztok,
az összefoglalóban lévő táblázat olvashatatlanul pixeles, kérhetek belőle egy jobb verziót?
Köszönöm szépen.
DIYszerk.: tárgytalan, megtaláltam a wikipédián
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
vacs
Topikgazda
válasz Vikitorony #7717 üzenetére
Szia.
Mind működik, de!
A böngésző elég nehezen használható a távirányítóval, működik, csak a felhasználói élmény nem az igazi!
Illetve, a gyári youtube helyett érdemes feltenni a reklám mentes SmartTube-ot!
De ha nem zavar a reklám, akkor a gyári youtube is tökéletes!(^)(>.<)(^)
-
Vikitorony
tag
Sziasztok!
Az alábbi alkalmazásokat használnánk egy Google Chromecast with Google TV (HD) vagy (4K) eszközön:
1. Netflix
2. Youtube
3. böngésző
4. SkyShowtimeSideload és egyéb trükközés (Downloader app, telefonról cast-olás, stb.) sajnos nem jöhet szóba.
Van-e olyan alkalmazás ezek közül, ami nem tölthető le a Play Store-ból?
Van-e tapasztalat azzal kapcsolatban, hogy bár valamelyik működik, mégis elég bug-os, szinte használhatatlan?Köszi!
-
angyalpc2
aktív tag
Hello
Az hogy lehetséges, hogy több esetben is látok NC2-6A5 jelöléssel ChromeCast 2 -nek hirdetve látszólag 3-ast?
A külső felület borítás a sima ChromeCast 3- ra hajaz, sőt a dobozán is ott van hogy GA00439. de egyébként a NC2-6A5-ból hiányzik a "B".
Azt látom, egyébként, hogy 2. gen NC2-6A5 vs. 3.gen NC2-6A5B a wikipedia oldalánValamint pl láttam már japán dobozosat is... ezeknél nem áll fenn a wifi régió probléma?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Nekem is a 26.6-os van rajta, te mivel mérted ki ezt a fogyasztást?
Nem lehet hogy valamelyik alkalmazás a távirányítóban lévő microfont ébresztgeti?[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Nálam nincs gond a távirányító merülésével, semmivel nem merül jobban, jelenleg novemberben cseréltem benne ellemet, nem lehet hogy maga a távirányító hibás nálad?
-
feccco
csendes tag
Létezik valami megoldás az elem gyors merülésére? Kb 2 hetente cserélem benn az akkukat, mert elemmel nem lehet bírni. A hivatalos support nem sokat segített
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Van egy Chromecast 3 készülékem, évek óta nem használtam, de régen működött. Azóta cseréltünk routert meg telefonokat is. Most be akartam üzemelni, előtte reset gombbal volt factory reset. Felismerik egymást a készülékek, de amikor a wi-fi jelszót megadom azt írja, hogy nem lehet kapcsolódni. Mi lehet a probléma? A legújabb droid van a telefonon és egy új Wifi 6-os router szórja a netet.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7703 üzenetére
Szerintem úgy lehet kevés lesz neki a kakaó.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
SlyChocolate
senior tag
válasz Biga123 #7702 üzenetére
No kérem valami történt.
Itthon adtam még egy esélyt a google cuccának.......
Láss csodát működik!
Ahogy írtad csak a teló volt elérhető internetileg mobil hotspot bekapcsolva.
Az itthoni routert pedig kihúztam.
És működik!
Holnap próba mamánál.......Jut eszembe az jó megoldás, hogy a tápot a tv usb portjáról kapja a chromecast?
Mert így elvileg csak akkor van bekapcsolva ha a tv is be van.
Vagy tévedek? -
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7701 üzenetére
iphone tükrözésben nagyon korlátos
De az teljesen normális, ha hotspot van akkor már a telón nem kell wifizned, hiszen ő szolgáltatja a hálózatot a cc nek .
A lényeg hogy 1 hálózaton legyenek.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- További aktív témák...