- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz slice14 #7721 üzenetére
Inkább egy nyílt forráskódú app ne küldje sehova az adataid, mint egy zárt forráskódú applikáció egy felhasználói profilt építő reklám rendszerbe amit egy olyan cég készít ami nyíltan az adataidból profitál.
A SmartTube egy nyílt forráskódú, bárki által megvizsgálható forráskódú alkalmazás.
Felhasználó által lefordítható kód, amiben így garantáltan nincs elrejtve semmi váratlan.Természetesen lehet alapja a "nem tudod hogy hol kötnek ki az adataid" feltételezésnek, de pontosan ezért nyílt forráskódú, és bárki lefordíthatja magának aki nem bízik a letölthető binárisban.
[ Szerkesztve ]
-
kivlov
aktív tag
válasz slice14 #7602 üzenetére
Látod fizetsz a Tv-ért mégis kapod a reklámot magadnak is ellentmondasz...
Ettől még nem lesz warez a reklámblokkolás semmilyen formában.
Előfizetés mindenkinek szíve joga de nem ez volt a téma. Szerintem is megéri egy gyros ára amit nap mint nap használ az ember.
De ha egy cég az adataiddal kereskedik és abból tud algoritmust és mindent is fejleszteni és mindezt akkor is megteszi ha fizetsz a szolgáltatásért az nem zavar?Semmi kötekedés de érdemes lenne messzebbről átgondolni a dolgokat, nem csak egy szűk látókörből szerintem...
-
kivlov
aktív tag
válasz slice14 #7597 üzenetére
Ezzel az erővel akkor ugye amikor Tv-t nézel és megszakítja a filmet egy 25 perces reklámblokk ugye nem kapcsolsz el és tisztességesen végignézed (pisilni is majd a film alatt mész el), hiszen nem lenne etikus viselkedés részedről, mert a Tv-t is a reklámok tartják el....
-
-
Biga123
addikt
válasz slice14 #7597 üzenetére
Tök jogos amit írsz, de amíg pl chrome add-on ként feltehetek adblock-ert ami megszűri a YT reklámot, minden mókolás nélkül (mindkettő google ugye) akkor mért ne tenném.
És ugye mindent szabad amit nem tilos.
Amúgy meg ha YT -on is reklámot kell néznem akkor , nem fogom nézni . Elvagyok nélküle.
Bár mondjuk az érdekelne h a reklám költséget pl nézettségi statisztika (a reklámok megnézése/lejátszása) alapján fizeti a megrendelő, vagy fix összeg?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
addikt
-
törölt tag
Nincs véletlenül valami finomhangolás. Mikor HDMI kábellel kötöm a laptopomat tv-re ott sem pontos de catalystban volt finomhangolás. Itt nem tudom hogy van e
Hát akkor lehet ez ilyen. Nem feltűnő csak pl olyankor ha valamilyen szöveg van a kép legeslegalján. Nem feliratra gondolok hanem csak egy sima írásra vagy táblázatra és akkor az alja hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Lester75
csendes tag
-
-
mgy
senior tag
Nem is az a gond, hogy nem lehet megoldani, van az embernek ezer adaptere meg kábele otthon, csak nem értem, miért így működik, mi a gond a kábellel. Egyszer már megnyaltam vele amúgy, adatkapcsolatra nem jó, csak tölteni...
---De vissza inkább a kedvenc témámhoz. Két cca-t használok, egy fixen beépítve az erősítő mögé, tőle egy méterre a wifi router, a másik meg mobil, akár sok falnyi távolságra a routertől. Nos, amit korábban írtam gatya minőségű youtube streamról tippeljetek melyik cca-val fordul elő!? Nyilván a mobil simán, hibátlanul működik, a fix meg vacakol. A firmware verzió ugyanaz természetesen.
BubbleUPNP simán kezeli a két lejátszót párhuzamosan, lehet más muzsikát nyomatni konyhában mint a nappaliban!
-
ricsi0307
senior tag
Igen de egyikre sincs vám biztosítás. Reálisan nézve baromi kicsi az esély, hogy fent akad tudom, mert rengeteget vásárolok kintről de ha ne adj isten mégis így történik egyrészt január elött tuti nem kapnám meg másrészt ugyan úgy jövök ki mintha itthon venném meg. Ezért vettem meg itthonról.
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Azt nem is próbáltam, meg sem fordult a fejemben hogy esetleg működne a távvezérlővel is. Majd megnézem.
(#368) Rico45 :
Mivel szülőknek lesz, nincs semmi okos eszközük, laptop esténként megy, ezzel kell megoldani + egyszerűbb is egy idősebb embernek laptopról kezelnie, szerintem, meg jobban is látják a nagyobb képernyőt.
Azt megköszönöm ha van rá pár perced.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
yolan
őstag
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
Video codecs: H.264 High Profile Level 4.1, 4.2 and 5, VP8
Audio decoding: HE-AAC, LC-AAC, CELT/Opus, MP3, Vorbis
Containers: MP4/CENC, WebM, MPEG-DASH, SmoothStreaming
Level 1 DRM support: Widevine, PlayReadySubtitles:
TTML - Timed Text Markup Language
WebVTT - Web Video Text TracksA laptopon lévő fájlokat is megtudja nyitni egy kis ügyességgel, erről már irtak előttem is. Tapasztalatom nincs, de tippre ha a nas-on lévő tartalomhoz navigálsz a laptopon/telefonon akkor azt tudod stream-eltetni a cc-re.
Itt egy másik hasznos olvasmány.A csatornákról annyit érdemes tudni, hogy mig az eu-ban 13 van, az államokban csupán 11, szóval nem fog menni a 12-es és 13-as csatornákon, illetve a titkositások közül sem kezeli mindet, pld a wpa2 enterprise-t. Ezek mind-mind megtalálhatóak a google segitségével.
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles