Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Niki19841023

csendes tag

válasz Balinov #7760 üzenetére

Sajnos ez nem segített. TiviMate lejátszóval is ugyanúgy "akadozik"
    Nem értem. Másnál nem volt ilyen probléma?
    Itt írták a különbséget a két fajta között:
    4K: Amlogic S905X3 (1.9 GHz quad-core ARM Cortex-A55) + 2 GB DDR3
    FHD: Amlogic S805X2 (quad-core ARM Cortex-A35) + 1.5 GB DDR3
    Ez befolyásolhat valamit? Elméletileg nem volna szabad.
    Router-től való távolság semmit nem ér, mindkettő ugyanolyan távolságra van, és mindkettő 5G-re csatlakozik.
    IpTv előfizetésem van, optikai kábeles (DIGINet 1000) bekötéssel, megvásárolt IPTV Pro programmal.
    Érdekes, hogy csak IpTv-n csinálja, Kodi-n, bármilyen streaming alkalmázással nem.
    Segítsetek pls ha tzdtok, mert így használhatatlan számomra ez.
    Olvastam az összefoglalóúban lévő megoldást a darabos mozgás elhárítására, de nálam nem vált be.
    -----

Használj tivimate vagy implayer iptv alkalmazasokat.
    Mindkettő kifogástalanul megy sd, 720p/1080p strramekkel
    ----
    Sziasztok!
    Érdekes dologgal szembesültünk.
    Már több mint egy éve használunk Chromecast with google tv-t és teljesen megvagyunk elégedve vele, így vásároltam még két darabot a házban bevezett IpTv-hez, de sima HD-s verziót vettem, mert kisszobákba az is megfelel gondoltam.
    Viszont az előfizetett IPTV PRO programban a HD adások egy idő után elkezdenek "kockásodni". Megy az adás, a kép is, csak nem folyamatos. Úgy akadozik, valamint a Kodi program is időközönként kilép.
    Érdekes, hogy csak a HD-s verzió csinálja. A másik 4K-s verzió nem, és a két androidos tv-n se a program, tehát nem a programmal van a baj gondolom.
    Volt már valakinél ilyen problémája? Ennyivel nem lehet rosszabb a HD-s verzió, hiszen csak a felbontásban van a különbség.

[ Szerkesztve ]

• Niki19841023

csendes tag

Sziasztok!
    Érdekes dologgal szembesültünk.
    Már több mint egy éve használunk Chromecast with google tv-t és teljesen megvagyunk elégedve vele, így vásároltam még két darabot a házban bevezett IpTv-hez, de sima HD-s verziót vettem, mert kisszobákba az is megfelel gondoltam.
    Viszont az előfizetett IPTV PRO programban a HD adások egy idő után elkezdenek "kockásodni". Megy az adás, a kép is, csak nem folyamatos. Úgy akadozik, valamint a Kodi program is időközönként kilép.
    Érdekes, hogy csak a HD-s verzió csinálja. A másik 4K-s verzió nem, és a két androidos tv-n se a program, tehát nem a programmal van a baj gondolom.
    Volt már valakinél ilyen problémája? Ennyivel nem lehet rosszabb a HD-s verzió, hiszen csak a felbontásban van a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák