- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Forrmell.enn
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Ma frissült a Spotify app és működik újra a cast!
-
Joe100
csendes tag
Hello! Nálam a youtube 1080p/60hz-es videóknál szaggat, akadozik a hang 1-2 hete
. Mindent kipróbáltam, reset, újraindítás, router újraindítás, kihúztam az áramból, azonos wifi-n vannak de semmi nem oldja meg. Szoftverek frissek. Valami ötlet?
-
vacs
Topikgazda
válasz
tylerddd #5194 üzenetére
Néggyel fölötted írtam én is Spotify hibáról, szintén CC2-n, azóta se működik..
-
tylerddd
veterán
Üdv! Kezdek agyf***t kapni! Nem tudom a Spotify-t kiküldeni CC2-re, mert a megszokott helyen azt írja, hogy Nincs telepítve a Spotify. Ez most mi a franc?!
Youtube/Music, Netflix, HBO Go minden megy ...
-
da.
tag
válasz
newmoonlight #5189 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Illetve ha a hanyatló nyugatról vesz az ember az itthon gond nélkül működik? (lehet, hogy hülye kérdés, nem volt még ilyen kütyüm)
-
vacs
Topikgazda
Sziasztok.
Spotify-t át tudjátok CC-re küldeni (nekem és másnál se mindig működik)?
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Lehet azt tudni, hogy mikor jelenik meg Mo.-on az új Chromecast with Google TV?
-
azbest
félisten
válasz
MaCS_70 #5185 üzenetére
ha jól látom, akkor ez nem a chromecast protokol szerint működik, hanem a telótól kapott adatot, vagy hang kimenet átirányítást tudja játszani. Bár ígérnek hasonló funkciókat [link] .
Szóval, ha tényleg az eredeti chromecasthoz közeli működés kell, akkor esetleg normál chromecast + hdmi audio extractor vagy pedig egy androidtv eszköz toshlink kimenettel (pl miboxS) működhet. Mondjuk nem olcsóbb úgy sem, mint a felvert árú régi cc audiok.
JOOOZSEF94
kifejezetten cc megoldást keresel? Kihasználtad a cc audio képességeit (multiroom, tömörítettlen hangcodecek támogatása)? -
válasz
JOOOZSEF94 #5184 üzenetére
Az AudioCast M5-öt szokták CCA-alternatívaként emlegetni.
MaCS
-
JOOOZSEF94
újonc
Sziasztok!
Chromecast Audio-ra tudnátok alternítvát mondani? Kivezették és csak 20k-ért érhető el újonnan, annyit meg nekem nem érne.
A DAC-ját nem használnám, inkább optikain hoznám ki a jelet.
Köszi!
-
totopad
senior tag
válasz
Targonca5674 #5182 üzenetére
Ácsi, van külön IOS screensharing app, de, ha stream-et akarsz átküldeni, akkor ne azt használd (a kettő nem ugyanarra van), hanem az alkalmazások beépitett Cast iconját. Safari nem is támogatja a CC-t, de, pl, ha a youtube, vagy netflix appokat megnyitod, meg fog jelenni egy kis kocka icon, ha van CC az adott hálózaton. Azzal tudod a stream-et kiküldeni.
-
Targonca5674
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Iphone-al, IOS-el szeretnék használni Chromecast 3-at. Gondolom van már tapasztalata valakinek, nekem eléggé nehézkes (a feleségem telója
, nekem android alatt szuperül megy minden)
Először telepítettem google home-ot, látja is az eszközt a teló. Ezzel viszont még nem tudom kiküldeni a képernyőtartalmat.
Ti mit javasoltok, mi a legjobb alkalmazás képernyő tükrözésre?
Lehet streamet is indítani valahogy? A safari nem tud ilyet, amit a chrome alapból felkínál androidon. Jó lenne ha nem csak tükrözni lehetne..Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Laci -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Chromecast-2 nél másnál sem működik a fészbukos videók castolása tv-re ? Most mióta fríssítették a face apk-ot azóta nem műkxik... ott a cast ikon,de csak pufferel és semmi..
-
Gauguin
tag
Üdv!
CC2 és másik, Androidos TV-n built-in CC leáll "eszköz nincs a hálózaton".
Semmi nem változott azóta, amikor még működött. Router, TV-beállítások, telefon, hálózat - minden maradt, ami volt.
Sem számítógépről, sem semmilyen mobilról (2 samu, xiaomi) nem megy, mint írja, nincs az eszköz (a TV, a CC) a hálózaton.Ilyet találni:
https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1346917/Google-Chromecast-With-Google-TV-Problem-Twitter"but a fix could be coming" - ennyi?
Nem csak az új CC, hanem az évek óta jól működő régi sem látszik (hetek óta), ahogyan egy 1 éve jól működő Sony TV-n a beépített CC sem.Másnál?
Köszi,
Gau -
ElGatto
aktív tag
Hi,
Fejlődést értem el... Az normális, hogy lapos chroom böngészőjéből elérem, de telefon továbbra sem látja? -
totopad
senior tag
Nem tudom, minek köszönhető, de az elmúlt 2 hétben a CC elkezdte leterhelni és ezzel blokkolni a hálózatom.
Elkezdett akadozni a net, nem töltenek be a weboldalak, ha rámérek speedtesten, a sebbesség viszont rendben van. Elkezdtem egyesével letesztelni a hálózati eszközeimet és nagy valószinűséggel a CC okoza a gebaszt. Archer C7-es routerem van és 5GHz-en használom a CC-t, Találtam egy 2 éves cikket, hasonló hibával, de a cikk szerint a legfrissebb fw-el már javitották a hibát. Érdekes mód, nálam meg most kezdett el jelentkezni 1-2 hete. A CC-n csináltam factory resetet, a routeren kimértem újra a csatornákat, elvileg a legoptimálisabbra van lőve. Nem vágesz, mi van, pedig a router/CC kombó megvan már úgy 1,5 éve. Tapasztalt más is ilyet, vagy van ötletetek? -
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap még használtam, néztem filmet rajta, ma délután frissítettem az appot, azóta nem látja a TV-t. Újratelepítettem mindent, az eszközt is reseteltem, mi a fenét lehet csinálni vele?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
CC2-re a Netflix, HBO Go milyen felbontásba küldi a filmeket?
Ha jól értelmezem, akkor az eszköz "Level" száma a mérvadó. -
Somatom
veterán
Vajon Sabrinát is lehet úgy "Lanozni", mint az Ultrát?
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogyan lehet csak a képet átküldeni windows 10-ről chromecast-re? Fejhallgatóban szeretném hallani a film hangját.. Chrome desktop cast-el az a baj, hogy nem full hd-s a monitorom és full hd tv-re kisebb felbontást küld át...
Ezzel próbáltam létrehozni még egy képernyőt, de sajnos a Detect gombra nem jelenik meg "display not detected üzenet" ahogy itt írja :
[link]
Esetleg, tudtok más módszert, hogyan lehetne kiterjeszteni a képernyőt chromcast-re?Köszi!
-
tylerddd
veterán
Ha már hardverezünk!
1.) Egyre több helyen futok bele ebbe a Xiaomi Mi TV Stick-be, ami CC-képes is egyben, dizájnos kis távirányítóval ca. 14k-ért. Ez szerintem eléggé konkurencia szagú a CC3-at tekintve.
2.) Van már néhány tévé, ami beépítve tartalmaz CC-t. Ezekről van tapasztalatotok? Mennyivel gyorsabban megy ki rá a tartalom, mintha mondjuk egy natív appba küldeném mobilról? Ezek 4K képesek, ergo CC Ultrák lehetnek?!
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #5159 üzenetére
A sima cc 38.02 euro, az ultrát a google webshopban nem találom, de amúgy 74 euro a normál ára azt hiszem. A mediamarktban 59 euro akcióban. [link]
Közben látom a német árát a chromecast with google tv-nek is: 68.23 euro az előrendelés. Látom van szép nagy felára, de hátha lesz akcióban is. Ja és ezek bruttó árak (19% áfa).
-
azbest
félisten
wow, usában 49.99$
Viszont máshol csak később, "év végéig" jelenik meg. De sebaj, ez úgy tűnik marha jó ár lesz.(#5158) snooze
hát azért csak nem lesz több, mint 20. A 69 nettó usd-s ultra az 32eft körül van. A sima 3 normál ára talán 35$, ami itthon 16 körül van.
Inkább az a probléma, hogy csak ilyen uk, vagy német kerülőutas beszerzéseket árulnak itthon és azért drágább. Ha nagyon elpofátlanodnak, esetleg németektől közvetlen is meg lehet venni, ha nagyon muszáj a mailboxde 12 euro körül elküldi gls-sel (persze más dolgokkal együtt gazdaságos. -
azbest
félisten
Ha jól sejtem itt lehet majd nézni a google bejeletést
https://launchnightin.withgoogle.com/en/Bár elvileg túl sok titok nem maradt. [link]
És megemlítik, hogy usb ethernet adapterrel képes működni [link] -
cstibi73
tag
válasz
o_pegazus_o #5145 üzenetére
Nálam is ugyanez van. Azóta sincs megoldás a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest