- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! CC2-m van.
Videostream-et használok Windows 10-en mkv fájlok lejátszására. Az a gondom, hogy nagyon leterheli a procit. Tudtok más módot lejátszani a fájlokat, vagy esetleg, be lehet állítani a Videostream-et, hogy használja a GPU-t?.
i5-3450, R9 270X-em van.
Kösz!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet megoldani yotube autoplay-t PC-ől Chrome-ból? Sajnos az autoplay ikon eltűnik, ahogy átküldöm a Chromecast-re, így minden videó után megáll és el kell indítani a következőt....
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogyan lehet csak a képet átküldeni windows 10-ről chromecast-re? Fejhallgatóban szeretném hallani a film hangját.. Chrome desktop cast-el az a baj, hogy nem full hd-s a monitorom és full hd tv-re kisebb felbontást küld át...
Ezzel próbáltam létrehozni még egy képernyőt, de sajnos a Detect gombra nem jelenik meg "display not detected üzenet" ahogy itt írja :
[link]
Esetleg, tudtok más módszert, hogyan lehetne kiterjeszteni a képernyőt chromcast-re?Köszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
-
Csaby25
őstag
válasz Csaby25 #5112 üzenetére
Kozben javitottam a space-eken:
Invoke-WebRequest -Method Post -ContentType "application/json" -Body '{"params": "ota foreground"}' -Uri "http://192.168.1.2:8008/setup/reboot" -Verbose -UserAgent "curl"
Most ezt kapom:"VERBOSE: POST http://192.168.1.2:8008/setup/reboot with -1-byte payload
Invoke-WebRequest : The remote server returned an error: (403) Forbidden.
At line:1 char:1
+ Invoke-WebRequest -Method Post -ContentType "application/json" -Body ...
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : InvalidOperation: (System.Net.HttpWebRequest:HttpWebRequest) [Invoke-WebRequest], WebExc
eption
+ FullyQualifiedErrorId : WebCmdletWebResponseException,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeWebRequestCommand"A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Chromecast 3-nak nektek is ez a firmware van?
1.42.172094, Home app-al ellenőriztem...
A google oldalán újabb van fent: 1.44.185164
[link]
Nektek sem frissített erre?Próbáltam manuálisan frissíteni ezzel Windows Powershell-ből:
Invoke-WebRequest -Method Post -ContentType “application / json” -Body ‘{“params”: “ota foreground”}’ -Uri “http: // [IP ADDRESS]: 8008 / setup / reboot” -Verbose -UserAgent ” curl “
De ezt a hibát kapom:
"Invoke-WebRequest : Invalid URI: Invalid port specified."
Köszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz Csaby25 #5096 üzenetére
Illetve még lenne két kérdésem a CC-el kapcsolatban:
Mennyire tartós a HDMI kábele, úgy értem nekem most csak úgy lóg rajta a levegőben, hosszútávon nem megy tönkre ettől?
Milyen videólejátszó ajánlott Windowsra, főleg mkv fájloknak? Jelenleg Videostream-et használok.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Volt egy kis problémám CC-el. Tegnap vásároltam, kiprobáltam, minden ok. Ma amikor HDMI-re teszem a TV-t azt mondja nincs jel, CC led fehéren világit (nem pislog), követtem a google utasításait, először reset-et adtam a CC gombjával de semmi, a google home app megengedte hogy képernyőtükrözést hozzak létre, úgyhogy gondolom látta az eszközt, de így sem volt jel a TV-n. Végül áramtalanítottam a TV-t, a CC-t is, kihuztam a TV-ből a HDMI-t és az USB-t is. TV vissza, áram a CC-nek TV usb-ről, 30 mp után csatlakoztattam a HDMI-re ás beindult a CC varázsló, mint első alkalommal... Most működik... Vajon mi lehetett a gond?
Köszi!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Chromecast 3-t vásároltam, egy full hd tv-vel használom. A kérdés az lenne, hogy lehet a chromecast-re küldeni csak a képet és a hang maradjon a pc-re csatlakozott bluetooth fülesben? Eddig csak úgy sikerült megoldanom, hogy chrome-bol cast to desktop, ezzel csak az a baj, hogy mivel a monitorom nem full hd-s , ezért nem full hd-ban küldi át a képet.. Valaki tud megoldást erre? Köszi![ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Samsung LE40C650-hez szeretnék Chromecast-et. A kérdés, hogy 2-es vagy 3-mas?
A 2-est megkapnám használtan 7200-ért (6 hónapja volt vásárolva) , 3-mas meg újonnan ennek duplája (itt nálunk Romániában) szerintetek melyiket? Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.