- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk személy szerint nem szeretem, ha ilyen módon automatizálja a dolgot a utorrent, hogy megadott könyvtárból automatikusan töltse be a torrentfáljokat, mert akkor meg azt a könyvtárat, amit a letöltés céljául adtunk meg, teleszemeteli válogatás nélkül, azzal a névvel, amivel a default nevet beállították.
Vagy lehet valamilyen módon ezt felülbírálni? Én úgy tudom, pont az a lényege, hogy nem kérdezi meg minden alkalommal, amikor új torrentet talált, hogy hova töltse le konkrétan. Ha meg mindent egy helyre gyűjt ész nélkül, akkor meg utólag lehet jól mazsolázni, hogy most végül is mi micsoda - ennél meg egyszerűbb akkor már kapásból egy olyan könyvtárba letölteni, ahonnan el tudod különíteni, hogy most ott filmről, zenéről vagy egyébről van szó.
Emiatt én maradok inkább a torrentek "kézi" betöltésénél, de persze ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs