Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Analóg fényképezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Igen, ezt tudom és épp ezt szeretném kiváltani, mivel ez nekem nagyon nem tetszik. A lényeg, hogy ha a könyvjelzősávon lévő Olvasom mappára rákattintok, akkor rögtön legyen ott egy Könyvjelző hozzáadása opció legelől. Készítettem egy képet, hogy Firefox alatt hogy van.

Egyelőre ilyen kiterjesztést nem találtam, de más fajtát igen. Talán úgy is jó lesz, ha más nem lesz.
Közben még egy valamit nem tudok megoldani! Nevezetesen azt, hogy ha az utolsó fület is becsukom, akkor ne záródjon be a Chrome. Erre találtam egy kiterjesztést, de az se az igazi, mert nem működik nálam.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest