- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
üdv!
Chrome user lettem, mert a kisebbik gépnek már komoly megterhelést jelentett a Firefox, és most örülök, hogy a Chrome kicsi/könnyű/gyors.
az átállás azonban nem teljesen zökkenőmentes, eddig 3 bajom van (aztán később úgyis lesz még
)* hogyan állítom be, hogy az újonnan nyitott fülek ne a szülő mellett, hanem a sor végén jöjjenek létre? (az új Firefoxban is így van már, de ott vissza tudtam állítani)
* hogyan tudnám a könyvjelző-eszköztárat "többsorosítani"?
* hogyan tudom használatba venni a userscripts.org-ról letöltött scripteket? Firefoxban ott volt a Greasemonkey, itt viszont nincs. próbáltam egyszerűen az installra kattintani, fel is rakja, látszólag minden rendben, gyakorlatilag viszont nem működik a script...
(és nagyon hiányzik, sokkal jobb hotkeyekkel fórumozni)+1-ik probléma (ugye, hogy mondtam, hogy lesz még
)
* ebben nincs RSS olvasó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)