- Amazon Kindle
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
üdv!
Chrome user lettem, mert a kisebbik gépnek már komoly megterhelést jelentett a Firefox, és most örülök, hogy a Chrome kicsi/könnyű/gyors.
az átállás azonban nem teljesen zökkenőmentes, eddig 3 bajom van (aztán később úgyis lesz még
)* hogyan állítom be, hogy az újonnan nyitott fülek ne a szülő mellett, hanem a sor végén jöjjenek létre? (az új Firefoxban is így van már, de ott vissza tudtam állítani)
* hogyan tudnám a könyvjelző-eszköztárat "többsorosítani"?
* hogyan tudom használatba venni a userscripts.org-ról letöltött scripteket? Firefoxban ott volt a Greasemonkey, itt viszont nincs. próbáltam egyszerűen az installra kattintani, fel is rakja, látszólag minden rendben, gyakorlatilag viszont nem működik a script...
(és nagyon hiányzik, sokkal jobb hotkeyekkel fórumozni)+1-ik probléma (ugye, hogy mondtam, hogy lesz még
)
* ebben nincs RSS olvasó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)