Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
jó ideje csinálja az alábbi hibát a Chrome-om: a néhány percnél tovább inaktív ablakok egyszerűen üresek lesznek
ha nyitok egy új fület, vagy átváltok egy másikra, aztán vissza, akkor rendesen megjelenik (nem töltődik újra), de ettől még zavaró.
mindkét gépemen csinálja, szóval valahol valami rendszerszintű dolog.Arch Linux, KDE, aktuális Chrome
mi lehet a gondja?
-
Lenry
félisten
1. köszi
2. francba
3. sajna nekem elsősorban a linkelt Prohardver hotkeyes script kellene, az meg pont nem megy. ez nekem komoly érvágás... (de megérdeklődöm az írójánál, hátha tud mondani valamit)
4. szóval akkor nincs olyan, mint a Firefoxban, hogy a könyvjelző eszköztárra kikerül egy lenyíló menü formájában? akkor inkább átpakolom az egészet Thunderbirdbe. ott már úgy is van pár RSS-em. -
Lenry
félisten
üdv!
Chrome user lettem, mert a kisebbik gépnek már komoly megterhelést jelentett a Firefox, és most örülök, hogy a Chrome kicsi/könnyű/gyors.
az átállás azonban nem teljesen zökkenőmentes, eddig 3 bajom van (aztán később úgyis lesz még
)* hogyan állítom be, hogy az újonnan nyitott fülek ne a szülő mellett, hanem a sor végén jöjjenek létre? (az új Firefoxban is így van már, de ott vissza tudtam állítani)
* hogyan tudnám a könyvjelző-eszköztárat "többsorosítani"?
* hogyan tudom használatba venni a userscripts.org-ról letöltött scripteket? Firefoxban ott volt a Greasemonkey, itt viszont nincs. próbáltam egyszerűen az installra kattintani, fel is rakja, látszólag minden rendben, gyakorlatilag viszont nem működik a script...
(és nagyon hiányzik, sokkal jobb hotkeyekkel fórumozni)+1-ik probléma (ugye, hogy mondtam, hogy lesz még
)
* ebben nincs RSS olvasó?
-
Lenry
félisten
fordítva scrolloz
nincs RSS
WoW Európa és Armory viszont gyorsabb mint FF alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nyitok egy új fület, vagy átváltok egy másikra, aztán vissza, akkor rendesen megjelenik (nem töltődik újra), de ettől még zavaró.
)
)