- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Akik már találkoztak hasonló hibával és meg tudták oldani azoktól szeretném kérdezni . Persze ha más is tudna segíteni ebben azt is megköszönném.
Szóval amikor elindítom a chrome-t akkor a böngésző témáját nem igazán hozza be teljesen. Mikor a "főoldalon" vagyok ami ugye nekem az a 2x4 darab gyakran látogatott oldal gyors elérése nem hozza be a téma képét csak kb 60%-ban és onnantól egyszínű, ami ennél a témánál lila(gondolom ez az alap az egészben.)
Szóval így néz ki. A nemzetközi ..... felirat alatt már csak egyszínű. Nem nagy dolog de azért szemzavaró egy kicsit.Másik dolog, hogy a yt szarakodik. Hiába tölti be a videót néha megakad benne a kép ha beletekerek buffereli azt amit már rég betöltött. A hang az faszán megy csak a kép. Hiába egy trap city-t hallgatok, amiben ugye csak a felirat "mozog", itt is ugyan ez.
Az első probléma még csak most merült fel, mert tegnap újra húztam a gépet és telepítés óta ilyen.
A másodikat meg már kb egy hete csinálja.És igen újratelepítettem már kb 3-szor
Ezekre valami megoldás lehet, vagy csak szimplán kaki az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest