-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
az új verzióban sem elég kontrasztos, ha a könyjelzőket kiválasztom, annak háttérszíne.
legalább ezek testreszabhatóságát lehessen kiválasztani ( hetűk, háttérszínek kiválasztása ),
a könyvjelzősáv mappáiban lévő betűk színére és háttérszínére gondolok.akkora részletességgel pl. nincs igényem, ahogyan a firefoxot lehet testreszabni.
-
Sutty66
tag
Sziasztok! Egy egyszerűnek látszó problémám van! A kezdőképernyőn lévő gyorsindító ablakokat hol, hogy tudom testre szabni? Többször előfordult hogy véletlen a kicsi "X"-re kattintottam és törölte az ablakot és a sorban következő leggyakrabban használt oldal kicsinyített képével és linkjével helyettesítette. Remélem érthető volt a gagyogásom, előre is köszönöm a válaszokat!
-
Verzió: 63.0.3239.84 (Hivatalos verzió) (64 bites)
-
Soma01
veterán
válasz
w.miki #26195 üzenetére
Talán ez:Text URL Linker, de keresek jobbat.
-
Soma01
veterán
válasz
w.miki #26191 üzenetére
Minden jel ara mutat, hogy ez lesz a bűnös: Text Link 1.3.0
Pl. Frissítve: 2017. december 7. -
w.miki
veterán
Chrome-ot használok, néhány pluginnal, mint pl. Adblock Plus.
Most néhány oldalon kikapcsoltam (mint pl. itt) azóta azt veszem észre, hogy ha kattintok valahova, sokszor egy reklám link jön be. pl. clikshare.net meg a clktrk.info -ra átirányítanak, stb.
Hogyan deríthetem ki, mi okozza ezt a sok átirányítást?
Ezeket a bővítményeket használom:Adblock Plus 1.13.4
AdF.ly Skipper ★WORKING: 9/13/2017★ 4.1.1
BB10 / PlayBook App Manager 2.2.2
Checker Plus for Gmail™ 21.0.11
Currency Converter - click & Convert Currency 2.2
Disable HTML5 Autoplay 0.6.2
Diák 0.10
Dokumentumok 0.10
EverSync - Sync bookmarks, backup favorites 13.1.1
Flash Video Downloader 31.2.2
Full Page Screen Capture 2.2
Google Dokumentumok Offline 1.4
Google Fordító 2.0.7
ImTranslator: Translator, Dictionary, TTS 12.2
Lazarus: Form Recovery 3.0.6
Magic Actions for YouTube™ 7.2.3.3
MyJDownloader Browser Extension 3.2.8
Pinterest Mentés gomb 3.0.81
Pure motion 1.168
Speed Dial [FVD] - New Tab Page, 3D, Sync... 32.1.1
Text Link 1.3.0
ToggleLink: Select Text From Link 5.1
Táblázatok 1.2
Video Downloader GetThemAll 30.0.2
Le lehet valahogy tesztelni, a kiegészítőket is, reklámtartalomra? -
laszlohu
addikt
4 dolgot javasoltak ilyen esetben :
1. lehetőleg a legfrissebb flash playert használd
2. lehetőleg, ha használsz Java-t , akkor a legfrissebbet,
3.
"when the browser closes, all cookies and the cache are erased"
lefordítva, kapcsoldd ki , ha véletlenül bekapcsoltad volna,
hogy kilépéskor törölje a cooki - kat és a cache-t4. olyan bővítmény, ami nem engedi, hogy a gyerekek felnőtt tartalmat böngésszenek
okozhat problémát, esetleg annak letiltása -
oszy
veterán
Hogyan lehet 1-1 beírt és megjegyzett email címet törölni?
-
core2trio
tag
Tehát, mikor a sor végén még lenne pár nem látszó lap, erre valami lapozási 5let?
(a feladatkezelője nem az igazi)
-
Szajo
őstag
Sziasztok.
Egy olyan kérdése nem tudom a választ, (pedig keresgéltem) hogy hogyan tudom le titkosítani a chromenál a felhasználómat?
Tehát gondolok itt arra, hogy oké be vagyok jelentkezve szinkronizál mindent de ha valaki leül a gépem elé ne tudjon csak úgy nyúlkálni a google beállításaimban stb... Ha kijelentkezek akkor meg ugye bukta a szinkronizálás stb. Nincs valami lehetőség arra, hogy amikor a google felhasználóba akarok belépni jelszót kérjen, de közben be legyen jelentkezve? -
core2trio
tag
Sok megnyitott fül esetén nincs valami lapozási lehetőség (a feladatkezelő nem az igazi) mint régen pl. IE-ben a sor végén le-föl nyíllal?
-
Sztlaci
aktív tag
Erre rájöttem, de miért lop adatokat a gépemről, saját céljaira engedély kérés nélkül, az egy másik alkalmazás, másik gyártó.
Adatvédelem??
Szerintem adatvédelmi aggályokat vet fel, hogy más program bejelentkezési azonosítóját (jogát) használja. -
pimmi
senior tag
sziasztok, egy fura kérdés,
chromot használ egy gép, és gyűjti a köyvjelzőket stb.., nem volt soha bejelentkezve sehova, aztán egy napon bejelentkezik a chromba hogy a könyvjelzők és egyebek mentve legyenek, csak hogy, olyan fiókba jelentkezik be amit más gépen használt már onnan bejelentkezett, és azok a könyvjelzőka másik gépről meg minden el van mentve ebbe a fiókba, ilyenkor mi történik? felülírja valamelyiket vagy összefésüli? -
tomej
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit rendezkedtem az SSD-n, és észleltem, hogy a Chrome egyik fájlja 10 GB! Meg sem nyitottam -a talán egyszer. Most uninstall után fel is szabadult a 10 GB tárhely...
Ez hogy létezik??? -
Sztlaci
aktív tag
Hogy lehet letiltani, hogy a hozzáoszlásoknál a Facebook bejélétkezést használja?
Automatikusan kilopja a 'faszbuk' adatokat.
Lehet hogy a Facebookok beállításoknál? -
ot93
senior tag
Üdv, szerintetek megfertőzte valami a gépet, vagy a chrome-nál ez normális?
Történt ugyanis, hogy tegnap a norton bejelzett, hogy egy kártevő eltávolítva, megnéztem, hogy mégis mi, aztán egy mining (bányász) vírus volt, ami a gépet fogja be coin bányászatra... azt írták norton oldalán erről, hogy ha a böngésző meg van nyitva, akkor működik a háttérben. aztán ez miatt elkezdtem figyelni a proci használatot és azt vettem észre, hogy a chrome megnyitásakor 100%-ra felmegy a cpu, ph-n való navigáláskor is 40-50% között megy, alapból a neten olvasgatva 15% körül megy a cpu, ami egy i5-3470, tehát nem gyenge annyira.
Na most ez normális, vagy mégis valamit elkapott a gép? elvileg a vírusirtó eltávolította, de mivan ha mégsem? valahogyan le tudom ellenőrizni? -
stifi82
aktív tag
Hogy lehet azt megcsinálni hogy a firefoxos felhasználó nevek és azok jelszavai 1 fájlban vannak xml kiterjesztésben ezt bele integrálni a chromeba?
-
IG55
senior tag
Üdv!
Van arra lehetőség, hogy egy shortcut-tal, vagy kirakott ikonnal elérjem a beállításokon belüli jelszavak kezelését?
-
SP4C3
veterán
válasz
zeon.hu #26158 üzenetére
Nem a böngészővel van gond, kipróbáltam firefox quantum-mal:
és Chrome 62:
Firefoxban hozzá lehet adni kivételnek, chrome-ban pedig az advanced gombra kattintva megjelenik a lehetőség, hogy a kamu figyelmeztetés ellenére meglátogatod az oldalt.
Az történhetett, hogy az adott oldal ssl certificate-je lejárt.
-
zeon.hu
nagyúr
Például ez (asztalin és mobilon is).
(Eddig nem volt vele gond) -
Ribi
nagyúr
Találkozott már valaki a Software_Reporter_Tool-al?
Tegnap néztem, hogy mi a mákot teker a winyó, erre ez tekert és ahogy néztem a gépen az összes program exejét nézte végig vagy mit csinált.
Neten nem sok infót találtam róla, főleg hogy miután bezártam a krómot, könyvtárastul törölte az egészet a króm mappája alól.
Ez is valami buzeráns "mi csak adatot gyűtjünk a jobb júzer ixkpíriensz miatt" szutyok? -
Pá
addikt
Sziasztok!
Néha szoktam böngészős flash játékokat játszani. Annyi a bajom, hogy chrome-ban valamiért sosem menti el a játékállást. Ha megnyitom edge-ben, akkor minden gond nélkül ment.
Gondolom valami biztonsági beállítás, de nem tudom hol keressem, google sem segített. Illetve amit találtam azt már engedélyztem. Abban sem vagyok biztos, hogy windows vagy chorme beállítás, de mivel edge alatt nincs gond, inkább a chrome gyanus.
Windows10 az oprendszer, ha számít.
köszi szépen előre is
-
zeon.hu
nagyúr
"Az ön kapcsolata nem privát" figyelmeztetést kapok megint.
Mi erre a gyors és lehetőleg végleges megoldás? -
Hogyan tudom teljesen, mindenhol letiltani, hogy megkérdezzék az adott oldalak, hogy szeretnék-e értesítést kérni/kapni?
Az itt feltüntetett megoldást nem találom meg a legújabb Chrome-ban ( 62 ).
-
M3oH
addikt
válasz
AeSDé Team #26147 üzenetére
Igen, használd a uBlock origint.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Az Adblock Plus mostanában állandóan törli az EasyList-et a listák közül, így semmilyen reklámot sem blokkol. Minden egyes browser indításkor manuálisan kell visszaállítanom a listát, onnantól működik rendesen.
Van erre valami megoldás? -
oba
addikt
Sziasztok!
Van lehetőség a bookmark toolbar ikonjait középre rendezni valahogyan? Legfrissebb chrome -ot használom windows 10 -en. Köszi
-
trialboj
őstag
ÜDv,
Az lenne a gondom, hogy a chrome alatt soundcloud deezer és youtube is rettenetesen játssza le a zenét.
Eddig azt hittem hogy a régi 5.1 es hangrendszer az oka, de most kipróbáltam az új firefox quantumot, és ott csodásan szól.Az a gond a chromeal, hogy nem ismeri fel rendesen a hangszórókat, és kb csak balról hallom 2 egységből, míg a másik 3 csak akkor hallatszik ha mellé állok. a mélynyomó megy.
Nagyon örülnék ha valaki tudna megoldást, mert már nagyon hozzánőttem a chrome-hoz, viszont 6+ órát hallgatok zenét meló közben és egyáltalán nem mind1, hogy milyen minőségben.
Köszönöm.
-
pimmi
senior tag
megjavult
-
SP4C3
veterán
válasz
Luissimo #26136 üzenetére
Hali:
-hol lehet beállítani, hogy kilépés előtt rákérdezzen a chrome: "are you sure" - Csak akkor fog kérdezni, ha több lap van nyitva
-hol lehet beállítani a kezdőlap ikonképeinél, hogy ne csak ennyi lap pillanatfelvételét adja fel, hanem mondjuk 10-12 legyen látható? - Nem állítható
-ha egy linket megnyitok, akkor arra a fülre ugorjon a chrome? - Azthiszem ezt sem lehet állítani.
-
Luissimo
veterán
hali,
kérdések, hátha valaki tud segíteni:
-hol lehet beállítani, hogy kilépés előtt rákérdezzen a chrome: "are you sure"
-hol lehet beállítani a kezdőlap ikonképeinél, hogy ne csak ennyi lap pillanatfelvételét adja fel, hanem mondjuk 10-12 legyen látható?
-ha egy linket megnyitok, akkor arra a fülre ugorjon a chrome?előre is köszi...
-
OldMike
őstag
válasz
-Solt- #26130 üzenetére
Szia!
Nálam megjelenik mind a nyolc, és ez a nyolc évek óta változatlan volt, legfeljebb helyet cseréltek, attól függően hogy többször vagy kevesebbszer kattintottam rá. Néhány hete - emlékeim szerint még az előző verziónál - a nyolcadik eltűnt, és helyette váltakozva újak jelentek meg. Ezek is gyakrabban látogatott honlapok képei, de jobban örültem volna az állandóságnak.
(megjegyzés: korábban már írtam róla, hogy a honlapok bélyegképei egy idő óta "beégtek" egy korábbi megnyitott változatban, holott régebben egy-két hetenként frissültek az aktuálisan megnyitott kinézetre)
-
pimmi
senior tag
asztalin nálam van hiba vagy másnál is, indításkor, vagy home gombra ha a google a kezdőlap lenyitja az előző kereséseket automat,
köszi -
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Az miért van, hogy csak 7 thumbnails jelenik meg a 8 helyet? Már töröltem az előzményeket, az nem segített.
Verzió: 62.0.3202.94
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
A munkahelyi gépemen lévő Chrome-ba véletlenül bejelentkeztem az otthoni accountommal, és betöltött minden könyvjelzőt, jelszót...stb. Miután kijelentkeztem, sehogy sem sikerült vissza hozni az előtte lévő állapotot, bejelentkezés nélkül használtam a Chrome-ot, de volt egy csomó elmentett jelszó és könyvjelző. Van valami mód ezeket visszaállítani? -
blakey
titán
válasz
OldMike #26126 üzenetére
Igen, ma frissült, nem figyeltem és utána egyből be kellett jelentkeznem, az olalakon lévő jelszavak eddig mindig kitöltődtek vagy ki tudtam választani, most nem, feltettem a legújabb betát, de ugyanaz. szerintem ezt elcsezsték, de nagyon, évekig nem volt ilyen gondom. Telefonon, tableten jó, ott minden normálisan működik. lehet, hogy újra telepítem és megnézem, bár a róka nagyon jó, legalábbis ez az új.
-
blakey
titán
Frissült a Chrome, nagy bánatomra, nem tölti ki ajelszavakat, szerencsére nem veszett el, mert tárolva vannak, de nagyon gáz, semmilyen szinten nem jegyzi meg a jelszavakat, hiába nyomok a mentésre. Történt valami f@szság a fejlesztők részéről vagy telepítsem újra? Bár már lehet, hogy nem téma, az új "tűzróka" is megteszi.
-
atala
addikt
Sziasztok!
Már egy hónapja amikor megnyitom a böngészőt, azt írja ki a jobb sarokban, hogy előzőleg nem záródott be megfelelően, és vissza állítsa-e az oldalakat.
Nem lehet ezt valahol kikapcsolni, mert nagyon idegesítő!? -
lionshamlet
senior tag
Hello, a Chrome könyvjelzők mappája merre található?
Elvileg itt kellene lennie, de nálam nincs ilyen mappa.
/data/data/com.android.chrome/app_chrome/Default/Bookmarks(rootolt a telefon)
-
Kékes525
félisten
Köszi, ez elég bonyolult. Olyan kellene, aminél előre beállítanák jó pár keresőt, amik közül egy klikkel kiválaszthatnám az éppen szükséges, alapértelmezett kereső motort, ahogy a Firefoxban is lehet. Utána már csak a keresendő szót, vagy szavakat kellene csak beírnom és a már kiválasztott keresővel rákeres.
-
SP4C3
veterán
válasz
Kékes525 #26115 üzenetére
Neharagudj, rossz link volt elsőre. Itt a javított link.
-
Kékes525
félisten
1 Hogy lehet több keresőmotort felvenni a beállításokon kívül gyorsabban?
2. Kereső motor váltást hogy lehet a legegyszerűbben megtenni a beállításokon kívül?
3. Hogy lehet elérni, hogy ha egyszerre sok oldalt megnyitok, pl. 74-et, akkor az utolsóra ugorjon? Nem látom a fülek között az utolsó néhányat.
Előre is köszönöm a választ!
-
-
SP4C3
veterán
válasz
maxika2004 #26109 üzenetére
Na facebook alá akármilyen vasat rakhatsz, akármilyen böngészővel, annak kaktusz.
-
maxika2004
őstag
-
SP4C3
veterán
válasz
maxika2004 #26107 üzenetére
Cserélni (sorba rendezni) lehet őket. De 50 tab azért kicsit sok, két ablakban 25-25 tabbal esetleg.
-
SP4C3
veterán
válasz
maxika2004 #26105 üzenetére
Üdv.
"hogy lehet megoldani, hogy ha több lapot megnyitok akkor a füleket felül görgetni lehessen jobbra-ballra, és ne legyenek egyre kisebbek.. ?" - Azthiszem ez nem megoldható.
"hogy lehet a füleket a cimsor alá tenni ?" - A füleket sem lehet összevissza rakosgatni.
A nagyítás meg ctrl+görgő, vagy a jobb felső sarokban a menü:
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Sziasztok, segitsetek lécci:
Most váltottam firefoxról, ide.......
pár dolog hiányzik amit nem tudok:hogy lehet megoldani, hogy ha több lapot megnyitok akkor a füleket felül görgetni lehessen jobbra-ballra, és ne legyenek egyre kisebbek.. ?
hogy lehet a füleket a cimsor alá tenni ?
nagyitani lehet e + - gombokkal mint a firefoxban ? , vagy csak az adott % okat lehet beállitani ?
elöre is köszi a sgítségeteket!
-
laszlohu
addikt
chrome.exe --enable-user-stylesheet
A fenti paraméterrel legenerál egy custom.css - t, amiben lehet állítani tetszőleges színeket, többek között a könyvjelzők háttérszínét.
de azt, hogy működik - e nem próbáltam,
ui.: ha valami fejlemény van, akkor ubuntu - n is elmondhatná valaki, hogy melyik könyvtárba teszi a custom.css - t. -
Olajka02
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #26100 üzenetére
Nagyon...
Van egy profi kalibrált monitorom, erre nézhetem ezt a szart a fakó színeivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest