Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
belaazallat #40587 üzenetére
Köszi! Megvettem a Geil Black Dragont. Elég trehány módon vannak kitöltve az SPD adatok, igaz erre figyelmeztetnek. Mondjuk ennek az értelmét nem látom. Én csak a memória frekvenciáját állítottam, a többi értéket auton hagytam. 1000 MHz 5-5-5-15, 2,1V-on stabilan fut. Nekem ez teljesen jó, inkább nem próbálom ki mit tud 2,4V-on. Szerintem sokszor azért nem tud elindulni a rendszer, mert nem csak az első 5 hanem a többi értéken is változtatni kellene. A legjobb eredményt extreme beállításnál érte el, ahol a performance 4. Igazából nagy különbség nincs, Kingmax, Geil 4x1 vs. 2x2GB között. Tehát majdnem mindegy mit vesz az ember, igazi sebesség növekedést a proci húzásával lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest