- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyte P35-DS4 Rev2.1-es alaplapom van.
Most vettem észre, h a 12Voltos ATX tápcsatlakozó nem csak 4-es, mert egy kis fekete műanyag lappal le van takarva a másik 4 pólus. Hú de ciki.. :/
Eddig fel sem tűnt.Most vettem egy új tápot (700W-os Hipro), ne szenvedjen már a 450-es a 4870X2-essel. Ezen meg van 8 pólusú (alaplapi) csatlakozó is.
Kérdésem az lenne, h innét pontosan mi kap áramot?
Jól emlékszem, h a CPU tuningolásánál szerepe van annak, ha itt nem 4, hanem 8 póluson keresztül adom a feszültséget?
Ezért szokott nekem időnként újraindulni a gépem, húzott procinál (pl. játék közben) random időközönként?
Akitől vettem a processzort, mutatott olyan valid értékeket, amin majdnem 600-as FSB-vel ment a proci, miközben nekem max 550-es sikerült, de az is elég instabil volt, inkább csak 500-al hajtom, de ezzel is előfordul, h leáll ha úgy gondolja. Ezt annak tudtam be, h másik fajta alaplappal tuningolt a tag, már nem emlékszem, Asus volt talán.
Persze lehet, h nincs is összefüggés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged