Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szatesz

őstag

válasz tlac #11000 üzenetére

Persze
    Nah vettem eloszer egy crucial ballistix tracer memot 1066 osat..Beleraktam a gépembe semmi gaz nemvolt ment rendesen de amikor 5 napra ra kivancsisagbol csinaltam egy tesztet.a memtes hibat jelzett alaporajelen is.. erre én visszavittem és hoztam egy zsir uj bontatlan ugyan olyan ramot...megitn belerakTAM AZ ORTHOS TESZ MEGY ALATTA NEM HIBAZIK DE MEMETEST HIBAT ÉSZLEL ALAP 1066 MHZ N IS NEMHOGY HA MÉG HUZOM... DE EGYÉBKÉNT NEM FAGY LE nincs KÉKHALÁL CSAK A TESZT HIBAT JELEZ...(bocsi véletlen benyomtam a Caps...)nah ennyi és azon gondolkozom mi lehet probaltam mar minden feszultsége mar mindeggyik biost minden beallitast is.. nemtudom mi lehet, lehet kompatibilitasi problema van...És az a kérdés akkor ha lecserélem mushkinra azzal vajon jo lessz e vagy a lap a hibass..Jah és ha a slotokkba cserélgetem akkor sem jo és ha egyesével hasznalom az egyik ram jol mukodik mindeggyik slotban amásik meg semelyikben de holnap elviszem egy haveromhoz és megnézem nála is a ramjaimat... ennyi szuken fogalmazva...

[ Szerkesztve ]

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Új hozzászólás Aktív témák