- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No most frankón, ez akkora gond?
Siriusb után lehettem volna a második megszólaló, nem tettem meg. Nem azért, mert féltem topicot óvó szavaid miatt, csak meghagytam másoknak a lehetőséget. Sokszor voltam már életemben első, nem vonz a helyezés.
''játszani is engedd szép, komoly fiadat!''
Játszunk, és remélem, ez nem bűn. A falakat tudomásul vesszük, ám a falakon belül a korlátokat hadd helyezzük el mi. Hamar lefut ez az ''én vagyok az akárhanyadik'' mizéria, és folytatódik az érdemleges, valóban hasznos munka.
Figyelmed hasznos, jó örzője vagy a fórumnak. Köszönet jár érte.
Remélem, nem veszed sértésnek szavaim, nem bántani akarlak, ezt érezheted. Segítettél, köszönjük. A többi a topic lakók dolga. Elhiheted, viselkedésünk nem hagy kívánni valót maga után. Ha pedig javíthatatlan renitens téved ide, le fogjuk rendezni. Ha nem sikerül, úgy kérni fogjuk hathatós segítséged.
Türelmed köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adobe Photoshop
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest