- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
bucus
csendes tag
Egészen biztos, hogy a régit vetted meg, annak van trapéz előlapja, az újnak téglalap. A régiből van világos fa, és fekete színű is. Az újból van világos és sötét fa színben. A régi távszabályozója vastag fekete színű, négy gombbal, 2 db mini ceruzaelemmel, az újé kisebb, egész vékony, előlapja ezüstös, hátoldala fekete, nyolc gombbal, CR 2025-ös gombelemmel. Az új dobozán rajta van a típus száma: SW-HF5.1 5000. A régi hátsó sugárzója egy hangszórót tartalmaz, az újé kettőt.
Egyébként a régi valóban már elég hangos 11 óránál, az új érdekes módon halkabb.
Nekem van mindkettő, ezért tudom összehasonlítani. Szerintem nagy hibát nem követtél el a vásárlással. Én még nem tudtam eldönteni, hogy az új miért is lett jobb, már ha az egyáltalán. Talán azért, mert távszabályozóval válthatóak a bemenetek és nem pukkan a hangszóró ki- és bekapcsoláskor, mint a réginél.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kés topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged