Aktív témák

• MC Pite

veterán

Üdv krila!

Nekem is ez a szett van, mivel esztétikusabbat és sokkal jobbat nem tudtam volna építeni, és 16ért vettem használtan, bajáratva (mikor újonnan 23-24 voltm, azóta drágább megint).

(Orion szettet nem láttam, de ami nekünk van, az írtó pocsék, magasak durván alulméretezettek, sw-esen lehet az erősítőfel feltolni, és maxra kell, különben közép és mély dominancia jellemzi. Tvhez, filmehz jó, számgéphez bünti.)

Engem a szatelik foglalkoztatnak inkább. Nekem a mély jobban sikerálhatott, de ha nekiesek, az is kap műgyantát megy szivacsot/vattát. A Frontokat kellen vattázni, a hátsókkal meg nem is tudom mit kellen csinálni, oda az is kevés :O . Mikor 5.1es felvételekt hallgatok, sírhatnéékom van a hátsóktól. Igazából a frontokat tenném hátra, a frontok helyére +2 centert raknék - próbáltam, egész jó :) .

1,Szóval a frontok és hátsók szétbontása foglalkoztat, mert ragasztani kellene, de a szétszdés roncsolás (apró pici roncsolást is beleértve) nélkül nme tudom elképzelni. Gondoltam hgoy betömöm a reflex csövön, den nem az igazi...

2,Van-e vmilyen esély az alacsonyabb frekik jobb kihozására? 50Hz alatt igen szerénykedik, vhogy affele kellene hangoni, nem tudom hogy vmivel tudok -e ezen segíteni...

3, Amit megkapnak a membránok, az a keményítés-pláne a mély. Vmi folyékony ragasztóval vékonyan egyenletesen bekenem, hagyom száradni, így elhanyagolható súlynövekedéssel merevítem - valszínű a mélynek segí majd legtöbbet, eddigi tapasztalataim szerint.

4,Én a frontokra és a centerre vettem 10m audiókábelt, hallható a különbség, fincsi.
    A HS280asaimmal szemben ez úgy szól szebben, ha nincs fenn a selyem...
    Ha lesz keresetem, Dynaudio szórókra upgrade, és elektronyos/audiofileskedű kollegákkal erősítő csere benne. Leginkább a mély frekvenciátvitele zavar,(meg a hátsó hangszórók,ekkora méretben vannak sokkal jobbak is, de a dobozzal is csodát kell művelni... még :( ) de megmerevítve, kitömve, új szórókkal új erősítővel új kábelekkel (include bemeneti).20-25K-ból megúszom kb, és nagyon sütin fog szólni :) .

(nem írtam, de ha vkit érdekel A2 Platinum eX hajtja meg, és ált. lossless zenékkel)

[Szerkesztve]

Aktív témák