- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocka08
tag
Szevasztok!
Nekem nem tetszik a BF3 grafikálya, pedig nem szar a gépem:I7 950,GTX580, full HD-n!
Nagyon darabos és buta a játék! -
monosz
őstag
Én a kezdetektől toltam,fagyi nélkül."ergo" már akkor (ejakuláltam)
Kívánom nektek is! -
pojzon
tag
Sziasztok!
Elnézést kérek, hogyha nem egészen hw-es a kérdésem, de talán tudtok segíteni nekem.
Szóval a problémám a következő: szórakoztam egy kicsit kísérlet képpen az egyedi felbontás lehetőséggel, és maga az egyedi felbontás elkészítése sikeresen lezajlott, viszont nem tudom letörölni sajna, hibáa "delete"-zem folyamatosan, nem történik semmi sem. Esetleg nem tudja valaki, hogy ezeket az infókat hol merre lehet megtalálni? Hova menti el a driver? Mert ha vezérlőpultban nem megy akkor hátha külső beavatkozással menni fog.
Ami esetleg fontos info még, hogy az elérhető legfrissebb whql-es forceware driver van fenn.
Köszönöm előre is!
-
Locutus
veterán
Baze, végigtoltam a kampányt BF3-ban fagyás nélkül.
Annyit csináltam, hogy 285.79 beta driver, custom install, clean install, és a 3d surround, illetve a hd audio drivert kiikszelni belőle.
Nem nagyon hittem benne, de bejött. Még multit nem próbáltam, de campaign alatt 3 órán át egyetlen fagyim se volt Előtte meg 5 percenként...
-
kranazoli
senior tag
No action is needed.
This behavior is by design for monitors and TVs that report only 59.94Hz but not 60Hz. Both 59Hz and 60Hz are translated to 59.94Hz before these values are sent to the driver. Therefore, the display is identical at 59Hz and 60Hz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
AlexWolf #13984 üzenetére
Kivan kapcsolva a TV akkor is nekem 59Hz ír.
(Ha a 60-ra állítom vissza rakja automatikusan 59-re).
Ha be van állítva a TV a kártyára még plusz megjelenítőnek akkor a TV marad 60HZ- monitor pedig 59HZ.
Mind két kijelzőm FullHD-Led.
Csak a monitor 5Ms, míg a tévé 2.4Ms. Gondolom ez nem számít.
Monitort is természetesen DVi kábelről használom.
Régen 60Hz írt mindig az nvidia vezérlőpultban úgy hogy tuti driver szarakodik.
Bár én semmit nem vettem észre az 59 ill 60 között. -
BemAnyó
senior tag
nekem a tv és a monitor is 1920*1080 ban fut, simán megy a Skyrim mellett a tv mesefilm, a monitor a DisplayP a tv hdmi, monitor az elsődleges, és semmi gond
-
ÁdiBá
veterán
válasz
AlexWolf #13981 üzenetére
Nálam is szórakozik így.
Ha a Tévé is csatlakoztatva van HDMI kábelon keresztül azonnal az lesz elsődleges.
Általában én úgy használom a gépet, hogy a TV-n is ugyan azt látom mint a monitoron, folyamatosan.
Semmiféle teljesítmény romlást nem vettem észre, egy darab megjelenítőhöz képest mikor mind kettő kijelző *fut. -
deicide
veterán
válasz
Bulitt #13977 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez lenne a hiba forrása, a mostani monitoromat 2560x1440-ben használom, míg a TV 1920x1080-at tud és vígan működik mindkettő egyszerre a saját natív felbontásán, 60Hz-en. Ez inkább valami driver probléma lehetne, vagy esetleg ha mindkét ramdac egyszerre működik, akkor túlterhelődik a kártya, ilyesmi.
-
Bulitt
addikt
válasz
AlexWolf #13976 üzenetére
Szerintem a TV okozza a galibát, hogy nem tudja azokat a paramétereket, mint a monitorod. Tehát ha a Monitorod windowsba 1920 de a TV csak 1366-t tud, akkor 100% hogy szét fog esni. Ha játszol, és a TV-n akarsz, akkor iktasd ki a monitort (csak 1. megjelenítő, vagy a 2. ahogy a számozás adja). Ha így is csinálja, akkor valamit nem jól kezel a VGA
-
AlexWolf
senior tag
Sziasztok!
Ti vagytok az utolsó reménységem
Van egy Gigabyte GTX570-esem amire egy Samsung Syncmaster BX 2335 van kötve a DVI porton és egy Sony TV a HDMI-n, a TV csak HD ready.
A következő problémáim vannak vele. Elég összetett, de mindent leírok amit tapasztalok hátha segít.1.:
Nem tudom beállítani 60 Hz-re a frissítési gyakoriságot. Bármit csinálok a videókarival 59 Hz-re állítja vissza 1920*1080-as felbontáson, 32 bites színmélység mellett.
2.:
Ha úgy akarom használni a TV-t, hogy az asztal kiterjesztéseként, akkor szétcsúszik a kép (megtörik, csíkozódik, főleg gyors mozgásoknál) filmnézés közben. Kb olyan mint ha egy játékban nem kapcsolja be az ember a vert syncet és csikózódik a kép mozgáskor. Nem tudom jobban körülírni.
3.:
Ha leklónozom a TV-re az asztalt, akkor a TV-n jó a kép filmnézés közben viszont a monitoron csinálja ezt a széteséses mókát, ráadásul visszaveszi a képfrissítést 30 Hz-re.
4.:
Beállítottam a driverben, hogy kényszerítse a vert syncet, de ennek ellenére is van pár játék, ahol szintén csíkozódik a kép. Jellemzően olyan játékban, ahol nem lehet játékon belül állítani, pl Settlers 7.Kb ennyi, ha van ötletetek mit csináljak vagy valamilyen segédprogi, amivel az nvidia driveren kívül is tumo ezeket a dolgokat valahogyan kezelni, légyszi segítsetek.
Előre is köszi.
-
robick5
tag
[link]
Talán valaki még nem látta !
Az utolsó képnél majdnem sírva fakadtam -
tapppeeer
tag
Sziasztok!
GTX 570-nél mennyi az az átlag tuning, amivel még nem jelentkeznek anomáliák (egyik alkalmazásban sem)? Kb. 800MHz core, és 4000MHz RAM?
Ahogy olvasgattam a teszteket, azt láttam, hogy egy kis tuninggal képes befogni az 580-at...Köszi a válaszokat!
Üdv.
-
ÁdiBá
veterán
Végre elindult a BF3.
Szép, jól megy, a grafika szerintem valami fenomenális.Egész szépen vitte az 580GTX teljesen maximumon FullHD-ban a játékot.
Persze lehet hogy valakinek a 35-40 fps néha néha kevés lenne, de nekem elég SP módban. -
Scholes9
nagyúr
válasz
northmahri #13952 üzenetére
Kevesebb, mint 3 hónap híján 1 éve vettem ennyiért...sajna a válság ugye....
-
apszi
őstag
válasz
BeLucZ #13950 üzenetére
Sajna vagy nem sajna, de nem egyedi a dolog, elég sok fórumon találtam panaszt ugyanerre a hibajelenségre, de megoldást senki nem tudott rá.
LOCUTUS: Köszi a tippet, igen gondoltam már arra, hogy esetleg bezavar valamilyen kodek csoda, így ami volt a gépemen azt le is szedtem, de a dolgon nem változtatott. Sőt, olvastam valahol, hogy valakinek az segített, hogy feltette. Nálam nem oszt nem szoroz. Lassan kezdek beletörődni. Majd átugrálom a videókat, és VSync nélkül végignézem őket. Gondoltam rá esetleg, hogy egy újrahúzás megoldaná a problémám, ennyit viszont nem ér a játék, és nincs is rá semmi garancia. PEDIG, HOGY VÁRTAAAAM!!! _Na mind1
-
Locutus
veterán
válasz
northmahri #13952 üzenetére
Gianninál még olcsóbb
-
northmahri
tag
Ez de jó vételnek tűnik...80-ért GTX 570 verhetetlen!
[link] -
Bulitt
addikt
Locutus és Cybertrone valamelyikőtök cseréljen avatárt mert hirtelen azt hittem, saját magával vitatkozik Locutus
-
becsitibi
senior tag
-
TTomax
félisten
válasz
Locutus #13932 üzenetére
Igazából még akkor is beleszaladhatsz dolgokba.de egy hibalehetőséggel kevesebb...Hidd el nekem az az igazi ahogy az nvidia kitalálta...
Tudod... suhanc koromban,volt egy öreg autószerelő bácsi az utcánkban akihez hordtuk a motorjainkat ha végképp tanácstalanok voltunk...
-Pista bácsi!Nem jó a motor!!!
az öreg válasza...
-Hja kérem csodálkoznak?Tizenhatezer alkatrész van benne... az a csoda ha megy,nem az ha elromlik! : ) -
becsitibi
senior tag
válasz
Locutus #13913 üzenetére
Hali!
Nekem se megy a játék,akármit csinálok,volt win+játék reinstall+mindenféleokosság,de az sem segit,ugyanúgy kifagy 3-5 perc múlva a játék,ez már nem az nv reszortja,3 driverrel próbáltam,mindig ezek a hibák jöttek elő,nagyon sajnálom,pedig mindenki dicséri magát a gémet mert jól sikerült,és nekem is tetszett,de most sztenderen van,várok egy kicsit amig ki nem dobnak egy patch-et
-
Scholes9
nagyúr
Nem kötekedésképpen, de a szerkesztés "gomb" nem dísznek van
-
Locutus
veterán
válasz
Cybertrone #13928 üzenetére
Miből is sejtettem, hogy az egyszerűség kedvéért áttereled cod vs bf vitába a dolgot...
-
TTomax
félisten
válasz
monosz #13917 üzenetére
Nincs semmi gond az 580-al... 590-böl nincs csak referencia... és minél "lejjebb" mész annál több a referenciától eltérő felépítésű vga-t vehetsz..590-böl ha jól tudom csak ref van... 580-ból már akad egy-két gyártó aki vagy olcsósit vagy majd ö tudja hány fázis kell... 570-böl még több...és így lefelé... nem kell csodálkozni,ha új rutint alkalmaznak az órajelvezérlésre és az bugos lesz...akkor sem kell csodálkozni ha némelyik játék bugos,azokat is ref. kártyákkal tesztelik... ehhez még szépen hozzájön az a jó pár fércmű amit játékként eladnak és tele van hibával,3-4 patch kell mire nagyrészt javítják,plussz még ugye a driver irok sem hibátlanok... na most ebböl a kavalkádból döntsd el kinél éppen mi hibázik egy adott játéknál...
Én például igen jól elvagyok az eVGA ref. 580-al amire csuklóból feltoltam az SC biost...a win7-et nem engedem frissíteni,mert ami jól müködik az nem kell elszúrni (ugye MS is elég sokszor sáros,csak mélyen hallgatnak),tudom,hogy így elszalasztok biztonsági frissítéseket is,de mivel a gépem nem FBI infókat tartalmaz kb teszek rá... 2 éve így megy ugyanazzal a winnel,nálam nagyon ritkán vannak hibák... jut eszembe a karit nem húzom,mert minek... a procit megfogtam stabil 3.8Ghz-en... viz alatt 60 fokos sincs... ha több kakaó kell akkor a boltba kell menni cserélni...
És messze elkerülöm azokat a cuccokat amivel a népet hülyítik... "lightning" meg "phantom" meg hasonló marhaságok...ha csendes hütés kell akkor vizet rakok rá,ha meg nem számit akkor referencia,minél hosszabb garival... az úgy jó ahogy az NV megálmodta,nem ahogy az MSI,meg a többi cég átépítette... -
Cybertrone
veterán
válasz
Locutus #13926 üzenetére
Olvassál akkor AMD topikot is... ott konkrétan kékhalál a vége az új drivernek
Az MW3-at meg nem lehet elrontani... 12 éves enginnel már csak nem tudnak olyat tenni hogy bugos legyenAkár maradhatsz is COD fronton hogyha jobban bejön! Legalább könnyebb lesz neked is és nekünk is!
-
monosz
őstag
válasz
Cybertrone #13920 üzenetére
Ennek szívből örülök.
" Az 580-al miért vannak ezek az anomáliák?Mi az a ki*aszott különbség,az 580,ill.az 590 között,az Sli-n kívül?"
No,én ezt nem értem,ugyanis a több kártyás rendszereknél fordulnak elő,az érthetetlen dolgok. -
Locutus
veterán
válasz
Cybertrone #13924 üzenetére
Ezt én sem állítottam. Abu85 is elmagyarázta, hogy nem az összes hiba oldható meg driverből, DE ettől még TÉNY, hogy akinek gondja van a játékkal, annak 90%-ban nvidia kártyája van. Akár a DICE baszta el, akár az nvidia sara, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
MW3 singlet most toltam végig, full grafikán 500 fps-el, egyetlen fagyás, vagy bug nélkül. Nyilván, nem olyan modern engine mint a BF3, de ki a tökömet érdekli ez, ha egyszer ez legalább jól játszható volt? Talán a DICE-nak is vissza kellett volna venni egy kicsit az arcból, és inkább a stabilitásra koncentrálni, mint a szupernova fényforrásokra
-
Locutus
veterán
válasz
Cybertrone #13922 üzenetére
Én is játszottam pár hetet bc2-t, meg bf3 bétát is realtekkel, és nálam sem volt fagyás. Ettől még nem lobogtatom azt, hogy biztos az a húszezer másik ember a hülye a témához.
-
Locutus
veterán
válasz
Cybertrone #13916 üzenetére
Jó, hozzátetted. És ettől most neked jobb hogy ezt elmondtad? Csak mert ugye a téma nem ez volt.
De amúgy igen. Felbasz, mikor ilyen okostojások mint te beszólogatnak, csak mert náluk jól megy, és azt hiszik emiatt mindenkinél jól kellene mennie. Ennél már csak az az idegesítőbb, mikor valami nyilvánvalóan idióta dolgot kezdenek lobogtatni megoldásként. Battlelog is tele van ilyenekkel.
Pl azok a hibák, amit a fasza új nv driver állítólag javított, nálam sosem fordultak elő. Na? Most akkor kinek a gépe is szar? Ellenben van más gond, amit meg le se szarnak, élen a DICE-szal.
-
siriq
őstag
Nalam a BC2-vel vannak problemak. Ha PB-s serverre megyek akkor sound loop crash lesz. ATI-val. NV-vel meg nem neztem. Nem minden az NV/ATI sara. Bugos a program. Ennyi.
-
monosz
őstag
Egy ismerősömet is "Dx" hibával dobálja ki,ill sok esetben el sem indul,pedig nem NV kártyája van,hanem Amd.Szívnak ők is!
De,ami nagyon érdekes,nálam semmi gond.Miért?
Az 580-al miért vannak ezek az anomáliák?Mi az a ki*aszott különbség,az 580,ill.az 590 között,az Sli-n kívül? -
Locutus
veterán
válasz
Cybertrone #13914 üzenetére
Mér nehéz nem ökörségeket beszólni?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #13895 üzenetére
Ezt vágom. Ezért is jöhetne valami rá.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
northmahri #13904 üzenetére
Referencia kártyát vegyél, amúgy amit linkeltél iszonyat drága, bár válság van ugye...
-
Locutus
veterán
válasz
Cybertrone #13906 üzenetére
Nehogymár konzolt kell vegyek, hogy nyugodtan játszhassak... nem akarok megbuzzanni
-
Locutus
veterán
Úgytűnik előbb tolom végig az MW3 singlet, mint a BF3-at... lehet vissza kéne térjek RADEON vonalra. Kész röhej ami BF3+nvidia fronton van itt... Akárkinek is a hibája.
-
northmahri
tag
válasz
Scholes9 #13903 üzenetére
hát ja. csak mondták páran, hogy sok a gainwardos hiba ráta a kártyáknál. Te melyiket szereznéd most be? A gyári overclock is olyan mintha én otthon feljebb húznám a progival?
Ehhez mit szólsz: http://ipon.hu/webshop/product/_gainward_2325_bliss_gtx570_1280mb_gddr5_pcie/190514 -
Scholes9
nagyúr
válasz
northmahri #13902 üzenetére
Márka kb mind1, ref kari legyen 3 év garanciával
Nálam február óta hibátlan a Gainward ref kártyám
-
northmahri
tag
Üdv néktek!
Ebbe a konfigba keresnék videokártyát: asrock z68 extreme 3 gen3, 8gb ram, intel i7 2600k,650w psu. Én a GTX 570-t választottam ki, azon belül viszont tanácstalan vagyok, hogy melyiket. Talán a Gainward GS GLH félét. Ha megéri az a plusz mani a gyári oc-ért. Ha én otthon felhúzom, akkor vesztek garanciát a normál kiadásokban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest