Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
becsitibi #19778 üzenetére
Vásárlás csak Szeptembertől lesz nekem is esedékes. Addig még "sok víz lefolyik a dunán". Az 580-at viszont most még viszonylag nem nagy áreséssel tudtam eladni. Annak is csak lejjebb megy az ára.
Teljesítménye még mai napig is több mint brutál. Nem ez végett adtam el. Brutálisan jó kártya és nem bántam meg, hogy az volt tavaly a választott GPU.
-
Gyula84
veterán
válasz
becsitibi #19675 üzenetére
Én is leteszteltem így
csak többet nem akart a proci hűtő, mert neki állt kerregeni azt abbahagytam
Most nézem lassan már 2 éve
-
H.Ezredes
őstag
válasz
becsitibi #19647 üzenetére
Lemérheted tőlem. De én tudom,hogy volt 60FPS-em fixen 1-1 pillanatra és akkor még nem tudtam,hogy miért van ez csak mikor meglett a 670 ahol már elég sűrűn 60 FPS fölött lett volna a kártya és akkor kezdtem el kérdezgetni igazán,hogy akkor most WTF van... Így biztos vagyok benne,hogy veszítettem pontokat + CPU is kapott volna többet ha magasabb órajelen megy.
-
-
-
Alu
senior tag
válasz
becsitibi #19543 üzenetére
2600k ~4,5HGHz (most tesztelem) + 580 ~850-880MHz + Chieftec CTG-550-80P + BF3 = Halk, üzembiztos működés!
Nagyon jó táp, csak arra kell figyelni, hogy CTG legyen! (CFT brutál hangos, nem ajánlom.)
Az enyémen 2x 6+2pin van, tehát jó neked a 2x8 pinhez.Link
Szerl.: Most nézem, hogy a gyártó oldalán csak 2db 6pin -es csati szerepel. Érdekes, mert az enyémen 2x 6+2 van. Ezen a képen látni.
-
boogie84
veterán
válasz
becsitibi #19533 üzenetére
Ennyi, hagyd fent a régit. Én sem azért tettem fel mert javul tőle az GRFS, cod4, mw2, mw3...
GRFS egy konzol port... nincs értelme vga-t áldozni rá.
Nálam volt egy olyan pillanat cod4ben, h alt taboltam, és csak újraindítás után működött rendesen a játék, na gondoltam felteszem az új drivert. Azzal most nem tapasztaltam ilyet. -
MarcZ
senior tag
-
Necc
addikt
válasz
becsitibi #18537 üzenetére
Na leírom mégegyszer, már kevésbé szép szavakkal.
Nézd, azért mert Neked megvolt a lehetőséged és élni is tudtál az akkori akcióval és jó áron tudtál venni egy jó kártyát, még nem jogosít fel Téged arra, hogy bárkit is "e-pénisz növelő vásárló" és hasonló jelzőkkel leminősíts azért, mert mások bármi okból kifolyólag nem tudtak vagy nem akartak élni vele.
-
Mozso26
senior tag
válasz
becsitibi #18178 üzenetére
Az eddigi driverekben mindig átálitottam hogy a 3d alkalmazás határozza meg.Alapbol meg ki van kapcsolva.Most elöször akartam piszkálni ezt, mert sokat levesz a teljesitményböl.Lehet akkor visszarakok egy régebbi drivert és bekapcsolom megnézem mi lesz.Amugy pedig azt irták higy most sokat javult ez a funkcio ezért néztem meg., és tényleg szebb pl az mw3.
-
yako
tag
válasz
becsitibi #17919 üzenetére
Igyekszem!
Laraxior egy TRUE Blac-et tett a VGAra. -
yako
tag
válasz
becsitibi #17916 üzenetére
Tervezem...
Beszámításból hozzám került egy moddolt H50, és gondoltam erre jó lehet.
A CPU hűtését nem piszkálom, teljesen elégedett vagyok vele, ezzel a kis Corsair-ral meg hátha csendesebbé, hűsebbé tehetem a VGAt.Bulitt
Egyenlőre a H50 összepakolásánál tartok, a VGAt még nem szedtem szét.
Az, hogy a blokk hogyan fekszik fel, csak idővel derül ki.
A fémlapot hagyom, ha elfér tőle a blokk. Ha nem, megnézem a fém lap nélkül, legfeljebb kap egy plusz ventit.
A furattávok nem tudom mennyit számítanak a gyorskötözésnél...elvileg majd egyébként a H50 pakkból az AMD felfogatót kell kicsit átalakítani, és úgy gyorskötözni.
Gánynak gány, de használni akarom nem nézegetni, illetve ha beválik a Corsair, és lesz időm, megcsinálom rendesen. Ideiglenes megoldásnak jó. -
ÁdiBá
veterán
válasz
becsitibi #17808 üzenetére
Ez így van.
Ezt fölösleges ragozni már tovább.
Akkor fogják az emberek elhinni, mikor saját szemükkel tapasztalja a változást. Addig nem.
Én is így voltam az SSD - vel, minek az hülyeség az, parasztvakítás.
Vásároltam egyet, mondom mi a pics@... Ilyen gyors is tud lenni a windows. -
pmheros
őstag
válasz
becsitibi #17801 üzenetére
bárkinek bármit elhiszek ha látom grafikonon ezeket a minimum fps -eket
bár nem értem az okot. Ha a proci nincs kihasználva száz százalék a vga meg majd összesz*rja magát, és leesik az fps akkor az nem azért van mert a vga nem bírja.
Vagy azt akarod mondani hogy a gyorsabb proci elvégzi a vga munkáját ?
Tényleg nem értem azért kérdezem -
kranazoli
senior tag
válasz
becsitibi #17644 üzenetére
Én nem utálom, ez van.
Ill. jó kis progi ez az nV Inspector. Érdekes is, hogy Radeon oldalon nincs ilyen, pedig jó lenne oda is.
Skyrim-ról láttam az új Creation Kit-ről videót, volt benne SSAO rész. Amit először megalkottak SSAO-t az horribilis volt. Utána lévő Beta-ban már csináltak egy jobb SSAO profilt, de még mindig nem tökéletes. Egyelőre kompatibils módban COD6:MW2 Perfomance mód ami a legjobb. Gyors is és látványban is jobb, mint az nV Skyrim profil. Lesz majd ez jobb, egyelőre ez van. Amúgy nem Magamtól jöttem rá, hanem Skyrim Nexus topic-ból.
Az viszont tény, hogy szarul optimalizált játékról van(volt) szó, mert a legfrissebb patch sokat dobott a teljesítményen. Igaz, ehhez az kellett, hogy modderek megalkossanak egy alternatív megoldást, befoltozzák szokás szerint a hiányosságokat, amiket Bethesda rendre elkövet. Azonban szerencsére ennek a játéknak is elég nagy közössége van, ergó támaszkodnak is a modderekre sok mindenben. Viszont nyilván mivel Saját gyermekükről van szó, így hivatalosan jobb megoldást tudnak kreálni. Viszont az árnyékok még mindig csúnyák - pedig már arra is van mod. Javít is sokat, de sajnos szarból nem lehet vára építeni. Konzol átka. PC-s verziót fejlesztésnél leszarták, de szerencsére most kezdenek mozgolódni. High Textúra pack hivatalosan; legfrissebb patch nem kevés teljesítmény növekedés; Creation Kit.
-
kranazoli
senior tag
válasz
becsitibi #17265 üzenetére
Semmi.
De Én nem vagyok releváns, mert csak Skyrim van fent mint játék. 1éb probléma nincs, csak a lenti anomália, de arról meg beugrott ez az MS cikk:
Certain monitors report a TV-compatibility timing of 59.94Hz. Therefore, Windows 7 exposes two frequencies, 59Hz and 60Hz, for every resolution that is supported at that timing. The 59Hz setting makes sure that a TV-compatible timing is always available for an application such as Windows Media Center. The 60Hz setting maintains compatibility for applications that expect 60Hz.
No action is needed.
Nem is szándékoztam tenni semmit, csak Forceware topic-ban van elég masszív bug probléma. Inkább oda nézz be.
Hamar-gyorsan rásasoltam nV hivatalos fórumra, ott is vannak tüneteket - de ebből adódó problémáról nem olvastam (másról lehet). Nekem tökmind1 (meg gondolom sokaknak még), hogy a Windows 59; vagy 60Hz-et ír-e. (vannak akiket úgy látom zavar ott - nem mind1 Nekik, hogy mit ír ki?! - ha nincs probléma belőle és/vagy egyéb nyomoruk...)
-
kranazoli
senior tag
válasz
becsitibi #17262 üzenetére
Mire gondolsz?!
Vmi konkrétan dolog érdekel?!Semmi TDR; semmi hasonló hányás nem volt és ezzel sincs. Egyedül Skyrim van most fenn, de hét közben nincs sok időm game-elni. Problémát azonban nem tapasztaltam.
Ami érdekes és Forceware topic olvasása után néztem meg vmit.
1.) Windows-ban a frissítési frekvencia 59Hz;
2.) nV Control Center-ben 60Hz
De semmi anomáliát nem tapasztalo(tam).
-
helkis
veterán
válasz
becsitibi #16412 üzenetére
no azért idle és full temp-ben, azért csak nagyobb chart-ot tudott rajzolni a geforce
milyen órajelű volt egyébként? van 772mhz-es és 850-es verzió is..aki rögtön szaladt venni 7970-et, az a tuning-erejében bízott (meg is kapta
) és azt már nem lehet az 580-al befogni az ziher..
de azért megnéznék egy c2c meccset..
cybertrone - nincs kedved levenni 772-re azt a 7970-et pár bench erejéig?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
becsitibi #16257 üzenetére
Anno én őstag voltam... 1500-2000 napos volt akkor a regem
#16259) Rabbitf_24.:Csak egyet értek veled.
Én is fizikai munkát dolgozom Budapesten egy német cégnél akik az elmúlt esztendőben is 10 Milliárd euro fölött kerestek szerényen.
Van egy két terület a gyárban ahol örülsz ha 100 ezret megkeresel tisztán.
Ha nem tetszik ott ajtó, és le is zárták ezzel a vitát a főnökök.
Ennyit ér a csóri melós. -
stranger28
addikt
válasz
becsitibi #16083 üzenetére
Persze, értem én. Látom már, hogy utána szerkesztette. iPon-nak szólt, hogy miért ne használnák ki.
De egyébként az AMD-re is igaz. Drágább kártya, új kártya, sz@r piac + erősebb mint az 580 -> drágább. Miért ne? Röviden.
De voltak pletykák árcsökkentésről.Holnap kiderül.
-
SzlobiG
félisten
válasz
becsitibi #16078 üzenetére
A közeljövőben biztosan nem lesz 7970-em. Agyaltam rajta de számolgattam pénz kidobás lenne és én ált a jó ár/telj kártyákat keresem a felső kategóriába kb 130k-ba eltudnám adni a cf-et amihez legalább 50K-t kéne dobni egy 7970-re ami lassabb mint a CF-em még tuningolva is arról nem beszélve hogy a CF-em is nagyon jól tuningolható szal ott már messze van a húzott 7970. CF meg egyesen kizárt közel 360k-ért vgakat nem veszek.
De amúgy jelenleg tök felesleges a 2. vga-m is nem játszok olyan játékkal ahova kéne egyedül BF3 ahova kell az erő, de azzal se játszok már lassan egy hónapja.
-
stranger28
addikt
válasz
becsitibi #16078 üzenetére
Nem tudom ez miért nekem szól (én az iPonra reagáltam), de azért válaszolnék.
Valóban sok "piros" érvel ezzel, én is. De nem akarok itt most belemenni. Az a lényeg, hogy puszta jóságból nem lesz olcsóbb...Nem is tudnak most annyit játszani az árral. Ha egyszerűen jobb és nincs ellenfél -- haldokló piacnál ráadásul --, akkor miért adnák kevesebbért? Ez meg a másik. Másrészt valóban ne az itteni árakat nézd.
-
Cybertrone
veterán
válasz
becsitibi #16074 üzenetére
Biznisz... szemét dolog, de a biznisz ilyen... az egy más dolog, hogy k*rva drága lesz náluk! 200k-ra tippelek!
becsitibi:
Az AMD addig lesz a csúcson míg ki nem jön a kepler... ezt ők is tudják... viszont attól mert nálunk most államcsőd fenyeget, és nincs értéke a jó magyar forintnak, még nem kell azt hinni hogy másol is ennyi... Amcsiban 500dodóért lehet vinni ami szvsz nagyon dúrván 130k... tehát nem minden az AMD kapzsisága!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged