- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
jones965 #13605 üzenetére
Én még nem próbáltam, mert nem is húztam csak teszt erejéig.
Régen a 9800 &. 8800 kártyákét lehetett úgy tuningolni hogy a shadert külön lehetett húzni.Gondolom akkor nem lehet húzni a Shadert külön.
Bár annyira nem is lényeges az.
Viszont memóriától nem igazán fagy be egyből ha túl emeli az órajeleket az illető. Inkább a Gpu csinál olyat hogy azonnal fagy... -
Beast007
aktív tag
válasz
jones965 #13583 üzenetére
Értem akkor nem éri meg gyárilag tunigolt modellt venni? A classifield-et én is néztem ha forgalmazná valaki Mo.-n akkor lehet vennék egyet persze csak valami elfogadható ár mellett.
Amúgy több helyen írják, hogy a léghűtéses Evga-k hangosak. Külföldről meg nem tudom , hogy honnan lenne érdemes megrendelni + mennyibe állna meg mire ideérne..
Most veszem észre , hogy te a 3GB-s modellt linkelted , nem szándékozom 3GB-ost venni nem látom sok értelmét azért a + felárért amit elkérnek értük.Amőgy szerintem classifieldet nemigen szerzek jövőhét végéig + kitudja meddig nem ... szóval ez felejtős.
Azt elfelejtettem írni az előbb , hogy valószínűleg Sli lesz a vége legkésőbb jövő tavasszal.
Köszi a választ! -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
jones965 #11868 üzenetére
De lehet, az nf200 egy pci-e controller ami 16x-os sávszélességgel csatlakozik a procihoz és 32x-es sávszélességet ad a pci-e portok felé amik rá vannak kötve. Szóval a 4 kártya közül mindegyik 16x-os sávszélességgel csatlakozik az nf200 chip-ekhez, de az nf 200 chip-ek csak 16x-osan csatlakoznak a procihoz. Ezért is van az hogy a végeredmény lassabb mint ha a gpu-k direktben csatlakoznának a procihoz 8x-os sávszélességgel. A gpu-z meg csak az nf 200-gpu sávszélességet mutatja, a cpu-gpu sávszélességet nehezen lehetne kimutatni hiszen az dinamikusan oszlik el a 2 gpu között az nf 200 chip-en keresztül.
-
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #10941 üzenetére
A mostani Dell árából kijött volna 3db 22-es kicsi Dell... csak engem a káva zavarna ez biztos... ezért lett ez a nagy, és 2560-ban kitárult a világ
zack:
Én átvettem tőle az 580-at és teljesen jó voltA 480-as modot meg magának csinálta, és meg is értem a ref hűtős 480 egy kazán, és lássuk be 20k rá egy normális hűtés ami egy 50k-s karira baromi sok, így maradt a home made, amúgy egész jól teljesít neki a cuccos!
De amúgy egyszer nézte meg az 580 végét aztán 2D-s fesszel használta alap órajelen! És ha ettől megdöglik egy kari az szar volt előtte is! -
Laraxior
titán
válasz
jones965 #10938 üzenetére
Attól függ mire használod
gombcomp pl 4 GPUval tolja és neki is csak egy monitorja van. Bár Ő inkább only teszt
De aki játékra is használja annak jól jöhet. 3 monitort én is elviselném, ha nem kellene túl sok mindent venni mellé (+1VGA, táp,+2 monitor) Én nem játszok se autóst, semmi semmi ilyesmit ahol jól jöhet a több monitor, FPSnél meg úgyis hátrány lenne a nagy felbontás. -
madgie
titán
-
-
peterm711
aktív tag
válasz
jones965 #5290 üzenetére
nem segit, én már 1,213 voltnál járok
, de megpróbálom lejjebb venni a gpu-t, lehet nem is a ram miatt fagy ki. Érdekes, hogy mennyire másképpen viselkedik mint a 460, mármint igy tuning téren. Annál ha kevés volt a fesz akkor szemetelt a gpu, ennél megáll a driver. Hogyha nembirta a ram akkor a vantage-ben megnyilt a trenger mint a bibliában
, de egyszer sem fagyott ki.
-
ATtIs_80
tag
válasz
jones965 #3261 üzenetére
Köszönöm!
Örömmel fogadom mások tapasztalatait is. Persze én is tesztelgetni fogok, és jelentkezek majd eredményekkel.Arról hallottatok, hogy állítólag a 2100 MHz fölötti memória frekvencia hazavághatja a GPU-t is?
Gondolom, többen is vagytok, akik akár 2100MHz fölött is járatják a memóriát. Tapasztaltatok bármilyen memória hibából származó problémát? -
pszichiater
senior tag
válasz
jones965 #1911 üzenetére
Szvsz tök mindegy melyik gyártó kártyáját veszi az ember, max bios szinten tér el. Tuningolni meg flash-elni mindegyiket lehet.
Ez így ebben a formában szerintem nem teljesen igaz. Tuning szempontjából nézve, van szinte antituning, meg van ami tényleg kajakra húzható.És itt jön képbe a gyártó kérdése.
Táp ügyben 3-way sli min: 1250W és akkor kényelmesen elmegy..
-
Laraxior
titán
válasz
jones965 #1577 üzenetére
Ha kicsit utánam olvasol én mindig is lenéztem azt aki nem saját cuccal csinált eredményt.
Vásárlási szándékkal írtam Airbooms-nak,nem kölcsönkérés,kunyerálási szándékkal...
Mindig saját cuccal versenyeztem...ezután is így van...és így is marad
Az az igazi eredmény az én szememben ami az ember saját cuccával csinál,és azért bizonyos szinten vigyáz rá,nem beleadni apait,anyait,majd ad másikat a kisker,nagyker,tesó,papa,mama... -
Laraxior
titán
válasz
jones965 #1519 üzenetére
magyar kiskergari lesz rá,ha jól vagyok informálva
3 év... a többi meg evga..úgyis beregelem,mihelyst szike lesz a kezemben,hogy megbontsam a fóliát
bár ha kérek rá kiskergarit akkor nem én bontom ki
még meggondolom ér-e ennyit
amúgyis csak a cigánykodás megy a kiskerben..ha saját magam intézem akkor 2 hét alatt kapok másik VGA-t...a kisker meg gecizik egy hónapot is -
helkis
veterán
válasz
jones965 #1091 üzenetére
hát igen, ezt is kiveséztük már, hogy akinek van egy komplett műhelye, ahol nem kell mindennap elpakolni az nagy előnyben van az önmegvalósítás terén is
addig meg felpolírozom a sapphire-t, most jut eszembe, hogy nálad is az van ugye?
na akkor tényleg lehet majd hasonlítani a rendszereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest