- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
stranger28 #15085 üzenetére
Minden esetben kivárom.
Remélem nem fogom a HD6950 CF értékét veszíteni.
Pedig most annyiért tudnám eladni mint amennyiért vettem,és fél év múlva ki tudja mennyit fog érni
A fene a Keplerbe legalább egy időben adták volna ki az Atival,emiatt vehetek érték csökkenése elkerülése végett egy HD7970.
Miután itt van az Nvidia válasza akkor eladhatom a HD7970 a Keplerért
Tiszta elmezavar -
stranger28
addikt
válasz
Laraxior #15098 üzenetére
haha
Nem vagyok irigy, félre ne értsétek, de annak most komolyan minek?
Azért ott se lesz az idők végezetéig olaj, most pazarolnak olyan szinten, hogy az beteges, utána meg majd éheznek. Persze nem a fejek, hanem a nép ott is.(#15100) kasa85: Hát, már nem gyártják, úgyhogy ha valakinek pont az fog kelleni, mert mondta neki valaki, akkor el tudod adni. De összességében nehéz dolgod lesz, mert jön február körül a 7800, ami ugyanaz, csak 28nm-en. Mondanom sem kell miben lesz az jobb nagyon.
Én most váltam meg az egyiktől, amíg nekem nagyon jó volt az ára, másik sorsa karácsony körül derül ki. De az egyiket én eladnám a helyedben, eggyel is el lehet azért lébecolni.
-
Laraxior
titán
válasz
stranger28 #15097 üzenetére
TVben láttam, épp a Veyronról volt szó, vezethetősége stb. Azt mondja az ürge teljesen könnyű kezelni, ismer egy tulajt aki nem más mint egy 70 éves idős hölgy
Valahol 'arábiai országból, ahol ugye a csapból is benzin folyik, meg mindenki turbánban mászkál.Tehát van megélhetés, keleten is nyugaton is, csak itthon nincsen
-
stranger28
addikt
válasz
Laraxior #15093 üzenetére
Na, őt viszont én is vágom, ugyan korrekt videói vannak például. Volt pár, amin kicsit meglepődtem én is, de ettől még.. Aki nem tudja értékelni, az tényleg az igazi vérmagyar és pista. Nézzen UK videót, az ilyen, ahol a MARS II ajánlott Juli néninek is, mert megveheti.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Laraxior #15093 üzenetére
nah igen nakos szintúgy, tök normális faszi, hogy érted egyáltalán lemeri irni milyen gépe van ebben az országban és csinált teszteket olyan embereknek akik esetleg hasonló konfigot vagy többmonitoros rendszer beszerzésén törik a fejüket, én azért szívesebben nézek egy magyar videótesztet, mint valami türkmenisztáni youtubeos homevideót....
csak hát ugye mindenki irigy és nehezen tud elismerően nyilatkozni mások dolgairól vagy esetleg őszintén gratulálninagyon szép, igényes gépet összerakott amúgy, neki is ez a hobbija, nagy cucc, valaki bmwket meg merciket cserélgeti folyton, azt azért kicsit drágább hobby
szerintem nyugaton ez nem téma, csak itt az irigység átlagon felüli
-
Cybertrone
veterán
válasz
stranger28 #15094 üzenetére
Az egyszerre nem-et úgy érted hogy 2560-as felbontás 8 bit-en, vagy 1920-as felbontás 10 bit-en?
-
stranger28
addikt
válasz
Cybertrone #15091 üzenetére
Beszéltem már vele. Tudja a 6950 a 2560-at persze, és a 10 bitet is, de sajnos egyszerre nem.. Majd még megálmodom, köszi a helpet.
(#15092) BeLucZ: Köszi. Én csak pár videóját láttam, de azok tetszettek. Na majd most nézek többet, aztán meglátjuk.
(#15095) Cybertrone: HDMI-n tudja a 10 bitet, de csak FullHD-ig, mivel maga a kábel annyit tud, azt hiszem. DP-n már tudja a nagyobb felbontást, de ott meg nem használható a 10bites dolog a gyártó szerint. Na, hogy most a Dirt3 verzión ez hogy alakult... Ez a bajom az 570-nel is.
-
Laraxior
titán
válasz
BeLucZ #15092 üzenetére
nah igen... vannak erősebb masinák, de csak a szájjártatás megy, se eredmény, se screen nincsen
Szegény nakos is kapta az ívet pár embertől, holott ő nem szégyellte felpumpálni a videokat, nem kevés ideje ment rá. Pedig ő nem oszt soha senkit, őt csak egyszerűen megtalálták... A feljebb írt verzió borzalmasabb... -
BeLucZ
addikt
válasz
stranger28 #15089 üzenetére
mert sok az irigy geci csicska kis hülye 12 éves kis gyerek
meg kell hogy védjem Tirexit olyan szempontból, hogy azért csinálja a videóit, hogy megossza a nagyközönséggel, illetve az élményeit, tapasztalatait átadja a többiekkel értelmes magyar kommenttel! Sokaknak gondolom ez fáj, irigyek és fikázzák, mert ők annyira kibaszott májerek
Lehet hogy a számítástechnikai tudása nem eget rengető, de szerintem ettől még jóindulatú, segítőkész user! Az igaz, hogy megszívta a slis, cfs témát, de kötve hinném hogy ok nélkül fikázta volna őket, lehet user error játszott közre, lehet nem, ki tudja, de vmiért nem működött és ezt osztotta meg a fórumon lehet néha indulatosan, vszinüleg én is ezt tettem volna, ha kiadok egy valag lóvét hardverre és nem müxik jól!
Konfigját meg hadd irja már ki, én is kiirom, mások is, sok embernek van ezerszer jobb gépe és kimeri írni!Szal szerintem elég sokan trollkodnak vele ok nélkül!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Zacknak 2560-as a moncsija, és elvileg 10biten tolja! Ha gondolod kérdezd meg a részleteket tőle!
De szerintem a ref 6950-en lévő DP port is tudja FHD fölött is! Szerintem!
Laraxior:
Ki az? -
Laraxior
titán
válasz
nem csak ő van ilyen helyzetben, csak másnak a nevét másik topikba írják...és nem is egybe
-
stranger28
addikt
válasz
Cybertrone #15087 üzenetére
Igen, de, hogy a kártya maga tudja-e, abban nem vagyok biztos. A 6950-et megnéztem már, csak HDMI-n tudja, FullHD-ig, ezért is nézegetem a zöldségeket.
szerk: Onnan szeretném, de az 550 eurót európai árazásként olvastam, tehát gondolom fontban sem lesz más. Ha meg ráveszem magam az 570/80-ra, használt lesz.
NagyonOFF: Tirexit miért nem szívlelik ennyien egyébként? Beírtam a nevét keresőbe, első találatnál egyből a halálát kívánták kommentben.. -
Tirexi
addikt
válasz
keIdor #15086 üzenetére
Mindenki követ el hibákat még én is.
De csak hogy magamat védjem az a CPU venti széttörés videó poén videó volt ami az EREDETI videó alá ki is volt írva!
De sajnos ezt az új feltöltő már "elfelejtette" kiírni és most ezért néz mindenki hülyének.
Nem hiszem, hogy elhitted amit mondok a videóban, hogy a "réz miatt hűt rosszul" mikor CNC esztergályos vagyok és enyhén szólva ismerem a fémeket. -
Cybertrone
veterán
válasz
stranger28 #15085 üzenetére
Elvileg a DP port szabványa tudja végig a 10 bitet! Ati kártyákon is van, és müködik is! Zack fórumtársnak úgy van bekötve!
Am ha karit akarsz ne itt vedd meg itthol... kölhonban sokkal olcsóbb lesz, szerintem érdemesebb onnan rendelni! -
keIdor
titán
válasz
Tirexi #15084 üzenetére
Még erre reagálok:
Én nem azokra gondolok.
Elmondom előre, hogy nincs bajom veled és nem is értek egyet a fikázok nagyrészével, de! Én mondjuk soha nem is értettem miért csinálod, ha sokan úgyis csak fikáznak. SG fórum színvonalát ismerem, nem véletlen, hogy magyar oldalak közül csak a PH lapcsaládon vagyok. De a "procihűtőt szétverem" videónál, meg a fenti hsz-ed felett én se tudtam elmenni szó nélkül... a procihűtősnél ugyan nem írtam semmit, de megvan a véleményem ami elég negatív. Meg az SLI és CF fikzásnál se nagyon írtam semmit, szerintem jobb is.
-
stranger28
addikt
válasz
Cybertrone #15081 üzenetére
Köszi. Valóban van rajta, holnap megkérdezem akkor ASUS bácsit, hogy hogyan állnak ehhez. De szerintem fogalmuk sem lesz róla, úgyhogy inkább ASUS Global Urat kellene..
(#15082) Laraxior: Én akarnék egyet azért, csakhát tényleg ki tudja mennyi lesz.. Ha nem lesz vetélytársa, ahogy most kinéz, akkor nem sokat csökkeni az ára megjelenés után, tehát fontos mennyi lesz az a cédula. kasa85, ez neked is szól akkor, de a hibák miatt tényleg érdemes kivárni.
(#15084) Tirexi: SG fórumot ne is említsd.. botrány.
-
Tirexi
addikt
válasz
keIdor #15078 üzenetére
"főleg azt 50-60%-ban"
Ja mert megtaláltad az ellopott videóimat amit korlátlanul bárki szidhat mert NEM nálam vannak feltöltve.
Azoknak a kommenteknek a java része irigységből a másik része pedig azért mert MO-i társadalom az ilyen, hogy ha van kit fikázni akkor nekem is kell fikáznom őt még ha nem is ismerem vagy nem tudok róla semmit. Ja és hogy megnyugtassalak azoknak a kommentelőknek több mint fele még nem múlt el 18. És hogy ezt miért hozom fel? Nézz be az SG fórumra. Elég csak a Chat-ig menned ott majd meglátod, hogy mi megy a kisgyerekek közt.A színvonal a nullával egyenlő kb.
Tessék megnézni a SAJÁT feltöltött videóimat és meglátod, hogy kb 10%-a az oltogatás de az sem az anyázás szintje csak afféle kóstolgatás. De asszem nem kell ragoznom hogy majdnem 800 videónál a 10% az SEMMI.
Igen azért csak 10% mert törlöm a trágár szövegeket. Még jó hogy törlöm, a YouTube az nem SG fórum ahol mindent szabad.
De csak a felét kéne átélned annak amit én kaptam az évek alatt a YouTube-on meg más helyeken gyanítom nem lennél vidám.
Na jó OFF befejezve mert nincs értelme olyanon vitázni aminek se eleje sem pedig vége és egyik fél sem tud cáfolhatatlan érveket hozni.
-
kasa85
őstag
válasz
stranger28 #15079 üzenetére
Aki megveszi olyan drágán megérdemli.
Sajnos ez rossz tapasztalat,hogy akármi megjelenik legalább fél évet várni kell míg az ára normalizálódik.
Persze a driverekel egyetemben is igaz.
Ugyan így volt a HD6970/5870stb-stb-vel is.
Jó drága volt mikor kijött,ezután jó pár hónap meglett a megfelelő mennyiségű darab a raktáron,és máris csökkent 40% ot az ára.
Első pár hónapban jönnek az anomáliák több driveres gondok,és teljesítmény problémák.
Pár hónappal rá ezeket is befoltozzák nagyjából. -
Laraxior
titán
válasz
amíg nézzük, hidd el addig nincsen gond, és tökmindegy, hogy milyen árcetlit találsz rajta... de bármi elképzelhető, hiszen jan1-től kicsit feljebb kúsznak az árak
-
Cybertrone
veterán
válasz
Nem tom mintha a dcu2es 580on lenne dp PORT de nem biztos! Mini hdmi az van azt tudom!
-
keIdor
titán
válasz
Lehet persze, nem kizárt.
Én 5870 induló árra számítok.
-
stranger28
addikt
válasz
Cybertrone #15076 üzenetére
Nem is youtube-ot akarok rajta nézni.
Nem halok bele, ha nem jön össze, de azért nem ártana néha. Nem tudod melyiken lehetne ilyet akkor?
(#15078) Keldor papa: Akkor te januárban nagyot fogsz nézni, mert ~550 euróról beszélnek a 7970 esetében. De még lehet én is..
(#15077) Gyufaaa: haha
-
keIdor
titán
válasz
Tirexi #15070 üzenetére
Figyelj, akkor megint idézem azt, amit saját magad írtál:
"Az új ATI-t csak ilyen extrém pénzesek veszik majd meg mint ........... meg pár ember csak hogy elmondhassák nekik brutál gépük van."Tehát te itt azt írtad, hogy aki egy 7950-et megvesz már menőzésből teszi. Ezek rendre 80k körüli áron debütálnak, de inkább alatta. Érted? Akkor a te 580-ad meg ezelőtti CF-ed, SLI-d mi volt, ha nem ez? Erről beszélek, saját magadat égeted ezzel a dumával, mivel ugyanezt csinálod. És tudom, hogy nem ezt akartad írni, csak nem gondoltad át a mondókádat és én meg belekötöttem, mert (főleg tőled) ez igen beképzelt duma. De egyébként a 7970 is messze van a menőzéstől bárki vegye meg bármikor és bármennyiért. Kétlem egyébként, hogy a 110k-t meghaladja az is, mert nem szokta egyik 70-es sem ezt az árat meghaladni.
Igen nekem is 580-am van, meg lehet két VGA is lesz jövőre? A különbség az, hogy én ilyeneket nem írok le. Álszentség lenne.
A youtube-on én csak azt olvasom, ahogy oltogatnak, vagyis helyesbítek, főleg azt 50-60%-ban. Akármiért is van kint a géped az oldaladon, tőled ez a duma akkor is röhejes.
-
Cybertrone
veterán
válasz
stranger28 #15074 üzenetére
Én dual DVI kábelt használok, mert nekem sincsen display portom az 8 bitre képes... a Monitorom 10 bitre is lazán, de megkérdeztem, és 2 bitet, te a büdös életben nem fogsz észrevenni a mindennapok során az fix!
-
stranger28
addikt
Na, ha már itt vagyok kérdezek is, mielőtt megölitek egymást.
Elméletben az 570 és 580 (geforce szerint, tehát az alapkártya) ki tud préselni magából 10 bites képet displayporton, de nálunk olyan nem igazán van. Nem tudja valaki melyik típus tudna ilyet? Attól, hogy valamelyiken nincs is DP kimenet, másikon meg van, még nem vagyok meggyőzve sajna, mert úgy variálják ahogy akarják kb.Köszi.
(#15075) Laraxior: Ott a pont, én a pia és fél kajapénzem költöm rá.
Ti?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #15071 üzenetére
Én is erős vagyok és a kocsmában iszom is mint a gödény!
Java részt én is ilyen szemszögből nézem a dolgot és inkább erre költöm, mint a kocsmában nap mint nap töltsek magamba...
(#15072) SzlobiG: Ahamm. Szóval te vagy a mókus a "Túl a sövényen" c. filmből! Kis kávét belöksz és már rohangálsz is üzletről üzletre a vga-kért!
-
SzlobiG
félisten
válasz
Tirexi #15070 üzenetére
Igen mert én fejvesztve szoktam rohangálni vga-t venni, de remélem így is fog történni ahogy írod sőt 3-4db-ot fogok venni azonnal.
Nem kell szépíteni a dolgot honlapodon külön ki vannak emelve a géped alkotó részei, gondolom nem véletlen vannak kirakva had lássák mivel csinálod a Full HD-s videókat.
-
Cybertrone
veterán
válasz
stranger28 #15069 üzenetére
Ennyi... más beledobja a gépbe, vagy egy este alatt elbulizza...
Én inkább veszek belőle áramzabáló szarokat, és kész... ha kijön a Kepler, és 400w lesz a TDP-je sem érdekel majd, ha pl teljesítménybe legalább 30%-ot ver az AMD-re... rég elfogadtam hogy ami erős az fogyaszt is... ez az élet minden terén így van!Tirexi:
Oszt ha mi veszünk ivyt meg új karit akkor mi van? Nem azért vesszük hogy mutogassuk, jelenleg sem mutogatjuk, hanem mert megtetszik és kész... Ne osszad a haverokat, mert mindenki megdolgozik a léért, és uram bocsá had költse arra amire ő akarja...Volt idő hogy te is megvettél minden szirt+szart ész nélkül, és mégsem kérdőjeleztük meg hogy minek, max annyit mondtunk hogy felesleges volt arra lóvét pazarolni!
Jelen esetemben igen is fontos az új vga generáció, mivel a FullHD-nál majd másfélszeres a felbontásom, és ezt ki kell szolgálni... Ha az ati szolgálja ki az lesz majd, ha az nv az lesz majd... fogyasztástól, melegedéstől függetlenül! Mindezt azért mert nekem ez a hobbym, és ebben lelem örömömet...( bár lehet fel kéne nőni, de annyira nem érdekel!)
-
Tirexi
addikt
válasz
keIdor #15063 üzenetére
Valóban így volt csak közben megjött az eszem és nem lesz több feleslegesen kiszórt pénz olyan "építményekre" amiknek kb tényleg csak a menőzés a lényege mert ha nincs támogatott game akkor feld...od a 2-3-4 VGA-dat meg a 88 magos CPU-dat is.
Mi abban a menőzés, hogy kirakom milyen gépem van és egyáltalán mi a gépemben a menő?
Nézz csak kicsit körbe mik vannak körülötted. 2 meg 3 VGA-k meg 6 magos CPU-k hol vagyok én azokhoz képest az 1 db VGA-mmal meg a 4 magos CPU-mmal?
Akkor még a vízhűtésekről meg az 50-60k-s házakról nem is beszéltünk.
Ja és a 3 monitor? Te nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed, hogy ez a gép menő.
Elnézve a topic-okat ez egy tök átlagos gép...Megjelenés után hol láttál te engem hardver-t venni? Maximum rá 3-5 hónapra de nem rohantam egyikért sem a boltba mint itt PH-n jó párak aki pl a 980X-et 990X-re cserélte megjelenés másnapján. (grat neki ezúton is)
Az első i7-em sem megjelenés után volt meg a mostani meg az előtti VGA-m sem meg egyik sem. Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted.
Extrém procikat? LOL egyedül a 975-öm volt az ami TOP kategória volt a 4 magosok között de azt is fityfenye pénzért sikerült szereznem a többi mind közép kategória volt. E6400, Q6600, Q9450, i7920, i7930 hol van ez a TOP-tól???
Voltak viszont TOP VGA-im ez igaz de NEM megjelenés után pár nappal vagy héttel mint itt jó pár embernek.
Elmondjak még egy titkot is? Annó a 9800GX2-met RÉSZLETRE vettem és fizettem 1 évig. Jelentkezzen akinek részletre van a gépében bármelyik cucca is! Ja hogy senki értem.Amúgy többek közt azért van kint a gépem, hogy tudják a videók milyen géppel lettek készítve mert nem fogom mindenkinek egysével leírni.
De erre már nem kell gondolni igaz? Miért is kellene... félisten...
Tudod is te mi megy YouTube-on napi hány száz komment érkezik meg mennyi PM.. fogalmad sincsen róla...LOL most akkor mindenki aki kitölti az adatlapját az menőzik? Ehhe...
Ez vicces pont tőled akinek szintén 580-a van és nem is akármilyen hanem EVGA. Látod nekem jó volt a Giga is 95k-ért. (amit a két olcsón beszerzett 6950-ből vettem nem azok mellé)Na de majd meglátjuk kinek lesz előbb új VGA-ja meg CPU-ja gyanítom, hogy az nem én leszek...
Szlobig:
Mint mondtam nem akarok neveket mondani de gyanítom, hogy bent leszel azok listájában akik fejvesztve rohannak majd új ATI szériát venni a boltba. De ne legyen igazam ha nem is januárban de 2012 első felében neked már új VGA-d lesz és nem is biztos hogy 1.
Szal nekem ezt ne... -
stranger28
addikt
válasz
Cybertrone #15066 üzenetére
Így van, ismerősöm már lassan az anyámat szidja, hogy mit költök gépre, ő meg az életét elhorgássza már..
-
Landon
addikt
válasz
keIdor #15063 üzenetére
Keldor Papa amit mondasz javarészt sőt gyakorlatilag teljesen vonatkozik rám is ezért szeretnék hozzázólni a dologhoz nehogy félreértés adódjék az előző hosszabb comment-emből.
Én semmiképp nem szeretnék állást foglalni, hogy zölf vagy piros mert abszolút nem érdekel.
Engem egy dolog érdekel: a pénzemért milyen teljesítményt kapok és utána milyen támogatottságot a drivereken keresztül. Én személy szerint úgyérzem önhibámon kívül szívtam a CF-el. Ezért most váltottam (ill majd fogok ha meg is érkezik a cucc...) SLi-re. Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy a zöld oldalon is lesz gond a dual GPU-val!
Nem is számítok másra. Tudod miért döntöttem még is a mellett, hogy kipróbálom a dolgot a másik oldalon is?
1: Visszamenőleg a fórumhozzászólásokból azt konkludáltam, hogy valamivel kevesebb gond van a zöld oldalon, legyen ennek az oka akármi. Lefizetés, jobb driver nem érdekel! Engem az érdekel, hogy jobb. Ha szemét módon az nV agyon fizeti a fejlesztőket és bemutat az AMD-nek akkor az. AMD-nél is ott áll a lehetőség, hogy így játszon...
2: Ha gond is van az SLi-vel, nem 3 hotfix, 2 új CAP meg egy új driver kell mire játszható lesz valami (ami magába foglal kb egy hónapos várakozást) hanem általában elég egy új javítás ami megoldja a problémát.
3: Ez a leggyengébb érvem mivel kevés esetben működik csak de pl az én esetemben fontos mindjárt kitérek rá miért. Míg AMD-nél negatív scaling esetén teljesen kikapcsolhatom az egyik kártyát - ie. olyan mint ha bent se lenne - addig nV-nél dedikálhatom PhysX-re ami legalább valamit ér ha nem is sokat. Nálam spec. azért 'fontosabb' mert van legalább egy játék ami mindíg fent van és komolyan használ fizikai gyorsítást ez pedig a Railworks (nem érdekel ki mit gondol róla, kinek a pap...). Én azzal a játékkal mindíg, minden körülmények között elvagyok, nem okoz csalódást, és kikapcsol. End of story.
Ezen indokok miatt remélem nem fogok 'akkorát' csalódni a másik oldal több kártyás megoldásában.
Ha igen, és a többkártyát rendszerek támogatása (ahogy Abu is leírta már) mégjobban csökken akkor valóban az utolsó ilyen PC-m volt.
Ez az én véleményem az egész témáról, dióhéjban. Félre ne érts véletlenül sem ellent akarok mondani Neked vagy vitatkozni vagy bármi hasonló csak a saját 'körülményemet' akartam elmagyarázni.
PS: Azon a téren szeretnék megvédeni bárkit akinek kint van az adatlapján a gépe, hogy azért ez elsősorban nem mutogatás... itt a ph!-n pl "komoly" szerepe van: ha segítséget kérsz mert valami nem ok akkor nem kell mindíg leírni a géped A-tól Z-ig hanem aki próbál segíteni csak megnézi az adatlapod és máris előtte van a teljes kép... Ez gyorsítja az "eljárást".
A nagyképűség az lenne, ha közbe ott lenne, hogy pl "my state-of-the-art high-end PC: awesome Core i9 4500XXX (£1,000)" - vagy valami hasonló hülyeség...
-
Cybertrone
veterán
válasz
keIdor #15063 üzenetére
Sokan sírnak akiknek multi gpu van, volt... érdekes én meg Szlobi sosem írjuk le hogy szar... mert nem az! Megy oszt kész... drivert se cseréltem már a bf3 megjelenése óta
Am aranyos ez az oldal hogy mutogatjuk kinek mije van mi miért nem tesszük?
Az egész masinából az ssd-t tudnám hasznosítani, a többi átlagosDe linkelhetted volna neki a million dollar pc-t is... na ott vannak az igazi csodák, nem nálunk az asztalon!
Amúgy ez egy hobby mint az autótuning vagy a világjárás... Aki azon botránkozik meg hogy valaki 100k-ért vesz pc alkatrészt az nem fogja fel azt hogy ő is ráver a hobbyjára ennyit, csak lehet nem egyszerre, és lehet nem mindíg! -
keIdor
titán
válasz
Tirexi #15054 üzenetére
Azért én emlékszem azokra az időkre, mikor szidtad ugyanígy az nV-t. Ugye, 570 SLi, itt van a topikban, rémlik mindenkinek? Arról nem is beszélve te is vettél már meg megjelenés után hardvert, nem is egyet.
Idézlek: "Az új ATI-t csak ilyen extrém pénzesek veszik majd meg mint ........... meg pár ember csak hogy elmondhassák nekik brutál gépük van."
Az "ATI" szó helyére tegyük be a "hardver" szót és máris igaz ugyanez rád is. Sőt, akkor már elmondom én is a véleményem. Aki annó megvette a 4 magos Extreme procikat (Core 2, Core i7 Bloomfield), azokra ugyanez igaz.Még ha nem is teljes áron vette akkor is...
Ne értsd félre nem beszólni akarok éppen neked, de ezt nem tartom jogosnak, mivel ugyanez a kategória vagy te is. És nem hagyod üresen az adatlapod, tehát a félkövér rész 1:1-ben igaz rád is. De én ezt is menőzésnek érzem. Honlapon mutogatni a nagyvilágnak mid van. Bocsi, csak egy vélemény volt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Végre megkaptam a beszámolót a GTC Asiáról. Az NV beszélt a Maxwellről és a Keplerről is. Sajna eléggé általános, de egyelőre ennyi van. Igazából főleg a fejlesztés legfőbb szempontjai kerültek elő, és a tervek. Terméket működés közben nem mutattak, de elmondták, hogy a Kepler 2012-ben biztosan megjelenik. Nem mintha ez kérdéses lett volna. Szóval nagyjából semmi új, de azért megírom hétfőre.
-
kasa85
őstag
válasz
Landon #15052 üzenetére
Ezzel teljes mértékben én is egyetértek.
Habár sokan írják nem lesz jobb mint a HD6950CF a HD7970,de ha azt nézzük egy kártya hozza legalább a HD6950CF értékeket már megéri.
Miért is
Na azért mert fele annyi a szop@s mint a CF el rendelkező kártyák esetében.
Nem kell Cap driver,és nem kell hozzá Hottfix hegyek,hogy jól menjenek a Cf el rendelkező rendszerek.
Észrevettem ha le van tiltva az egyik kártya akkor sokkal mikrolagmentesebb,és stabilabb eredményeket kapok mint CF el.
Sok esetben kevesebb lesznek a bukok,és a fent álló CF es hülyeségek mint a 60+60% GPU terhelés,és sorolhatnám.
Ha meg azt nézzük nem kevés olyan játék van ami lehet,hogy támogatja a CF et,de korán sem zökkenőmentesen.
Ezzel egyetemben kevesebb fogyasztás lesz 1VGA val,és nagyobb hely a gépen belül.
Mondjuk azoknak jó akik szeretnének fizikára Nvidia karit berakni pl mint én.
És sok esetben a Déli Chipset is meg hálálja az egy kártyát,mivel CF el rendelkező tulajoknál belóg a kártyák segge a chipset hűtés felé,és ami a legszebb,hogy sok esetben hajszál vékony távolságban rá fekszik ami nem egy jó szempont.
Több esetben mértem +10C fokot mintha nem lógnának rá a kártyák,és szépen rá menne közvetlen az oldalsó venti friss levegője.
1VGA= 50% al kevesebb cumi,és kevesebb mikrolag,bug,szemét,fogyasztás,hő.
Persze korán sem megváltás ha a Driverek,és a játékok hulladék ként érkeznek,de sok esetben leveszi a terhet a felhasználok válláról. -
theniel
aktív tag
Ezek az 7970 esek már pci-e 3.0 -sok lesznek?
Ha nem ,akkor nem sok értelme van most venni mert fél év és megint csere.... -
Tirexi
addikt
válasz
Landon #15052 üzenetére
"minek kell user error-ozni azokat akik azt mondják, hogy az AMD driverekkel valami nem stimmel."
Köszönöm.Nem hiába adtam el őket én is a rákba.
"egy tetves játék nem ment normálisan! Kezdődött a Rage-el majd BF3, Skyrim, Anno 2070, etc etc etc"
Ugyan ez volt nálam is...Szép leírás volt.
Az új ATI széria szépen elmegy majd a szemem előtt a süllyesztőbe és jöhet az új NV ami szerintem megint lesöpri majd a pályáról ha nem 2 GPU-val de egyel biztos.
Meg addig lesz bőven idő gyűjteni az új szériára. Az új ATI-t csak ilyen extrém pénzesek veszik majd meg mint ........... meg pár ember csak hogy elmondhassák nekik brutál gépük van.
Még ha értelme sem lesz a sok kártyának de akkor is jól mutat a gépben 3 vagy 4 VGA.
Nem akarok neveket mondani mert úgyis tudja mindenki kikről van szó.Na de majd január/februárban meglátjuk mennyire lett igazam addig is várjuk a 680-at.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #15050 üzenetére
"Most majd esik az 580 ára, lehet sli-t venni" Adná az ég!
-
Landon
addikt
válasz
Cybertrone #15043 üzenetére
Ja én is ebbe hiszek, hogy 580 SLi-t úgyse zúzza le se a 7970 se a 680 a másik meg, hogy ha igen akkor is most nekem egy darabig nV.. hogy miért? Elmondom még egyszer még ha az AMD szimpatizánsok le is fognak hurrogni:
Először is nem értem minek kell user error-ozni azokat akik azt mondják, hogy az AMD driverekkel valami nem stimmel. Ennyi ember nem lehet hülye vagy ha igen akkor nagyon rossz fele halad ez a világ.... Én személy szerint újra húztam win-t, felraktam a legújabb AMD drivert mint ELSŐ grafikus driver tehát előtte más grafikus drivert nem látott a gép. Ezt többször megtettem amikor úgy éreztem hozhat javulást. Mindent elkövettem annak érdekében, hogy frankón menjen. Namost ennek ellenére az ez év Őszi játékfelhozatalból nem hazudok, egy tetves játék nem ment normálisan! Kezdődött a Rage-el majd BF3, Skyrim, Anno 2070, etc etc etc és ezek akkor még sak azok amikkel én játszok... lehet, hogy tök jó az AMD és nem rossz a driver crew-ja sem de ha egyes cfg-oknál valameky oknál fogva f0s és nállam nem működik akkor teszek rá, hogy egyébként mennyire jó mert nálam nem az...
Olyan játékokat már ki se próbáltam aminél ott volt a TWIMTBP logo mert azt tudtam, hogy instant képtelenség, hogy jól menjen release után... majd 2-3-4 hét a 3-ik hotfix után. Lásd Skyrim ami még most se tudom, hogy jól megy e már CF alatt grafikai bugok nélkül... és akkor az nem is twimtbp title... Ha egy játék ment normálisan grafikai korrupció nélkül türhető FPS-el akkor mikrolag-olt.Namost ezzel szemben a fórumokon folyamatosan azt olvastam, hogy az nV tulajok röhögnek a markukba és az esetek túlnyomó részében nincs gond. SLi-nél ott is voltak/vannak 'finomságok' de ott legalább az első fix után általában rendbejön ill. ha nem akkor a másik kártyát beállítom max physx-re azt jónapot legaláb egyes címeknél az jól jön.
Szóval ebből kifolyólag már nem tudok hinni az AMD előnyében mert én eddig azt látom, hogy sokszor egy gyengébb GeForce jobban teljesít a fentebb említett okok és a 'támogatottság' (aka lepénzelés, de ez se indok mert az AMD miért nem képes ugyanerre? Tudtommal már nagyobb market share-je van nem? Lenne miből... bár a Mrkt Cap-je ugyanakkor jelentősen kisebb mint az nV-é...) miatt mint egy erősebb AMD.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #15050 üzenetére
Sokat szerintem nem fog leesni max a használtak aprón, mivel nv-nek az marad a csúcs vga-ja. Inkább AMD-nél fog lejjebb menni a 6900 széria ára.
Mod: 580SLI-t biztos nem fogja lenyomni még 6950CF-et se ekkora telj ugrást én nem várok.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #15046 üzenetére
Hát a BF3 DLC-s mapok azért esznek nagyon, el tudnék viselni egy SLI-t vagy egy erősebb kártyát.
-
Cybertrone
veterán
válasz
keIdor #15045 üzenetére
Írta hogy már be kell neki fogni, mert hírzárlat van... akkor már lehetett sejteni hogy készül valami! Szimpi az új kártya, biztos erősebb lesz ez már az 580-nál, ez nem kérdés... Más az hogy a gameket elnézve nincs miért váltani... a kezdőárára vagyok kíváncsi, meg arra hogy a kezdeti driverek hogy fognak muzsikálni!
ÁdiBá:
Nem estünk neked, viszont kijavítottunk, mielőtt még azt olvastuk volna hogy elbaszódott a pár hetes karid! -
ÁdiBá
veterán
válasz
Cybertrone #15043 üzenetére
Csak szó játék volt. Persze, tudom. Feltűnt.
Én kérek elnézést. Én nem akartam észt osztani, csak egy észrevételt közöltem. De már itt az ember valamit mer írni neki esnek mint a kopasz a cigánygyereknek.... -
Cybertrone
veterán
válasz
Landon #15041 üzenetére
Megjelenik, és majd január végén lesz is a boltokban... finom kis áron... Az SLI-t nem veri meg nyugalom... plusz, az atinak kell egy kis idő, míg a driverekből össze szedi magát... elég csak a 6970-re gondolni, ami a kezdeti driver-el lassabb volt az 5870-nél
ÁdiBá:
Fasza a lépéselőny... de mivel semmi nincs ami kihasználja a jelen karikat sem, így szarni kell a lépéselőnyre, mert vígan elég mindenkinek az ami van a jelenlegi kártyákra, és kb nincs is olyan game megjelenésben ami miatt kéne most még erősebb kártya!
Mellesleg nem igen tudok olyan geforce kártyáról amin gyárilag eltér a shader, és a gpu órajele... szvsz ezt nem tudom miért mondod... elég régen van már zölded, feltünhetett volna hogy a shader mindíg a gpu órajelének a duplája! -
ÁdiBá
veterán
válasz
Landon #15041 üzenetére
Senki nem akarta elhinni hogy ilyen korán fognak kijönni. Igaz hatszázszor mondta az AMD hogy év végéig kitúrja őket a nyilvánosság elé. Erről ennyit.
AMD-nél van most a lépés előny megint majd fél évvel.(#15039) Cybertrone Gyárilag is eltér a két órajel, nem de?!
Na de értem mit akartál mondani. Hagyni kell hogy a gpu-val arányosan változzon az órajel a Shadernak is.#15043) Cybertrone Most se sokkal gyorsabb egy OCHD5870 nél a 6970 es. Szerintem.
-
Landon
addikt
Lol tudtam, hogy ha en vasarlok valamit akkor a kov het jon a next gen!
Mindegy, en megfogadtam, hogy 6950CF utan egy kis ideig most jegelem a pidos oldalt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #15039 üzenetére
(#15039) Cybertrone Lefutottak a tesztek szal hülyeséget beszéltek.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Cybertrone #15036 üzenetére
Ok. Végül is mindegy mert teljesen ugyan az a két program szinte.
#15038) Laraxior Csak a Shadert húztam fel, és simán lefutott minden program, 3Dmark11 is.
772/1700/2100. Folyamatosan követtem a g19 padomon hogy milyen órajelen megy a kártya, és lám 772/1700/2100. Semmi hiba. -
ÁdiBá
veterán
Kipróbáltam a mi a különbség az EVGA által biztosított túlhúzó program, és az MSI által jól ismert afterburner között.
Az előbbi programnál nem tudtam külön húzni a Shader órajeleket, míg az utóbbinál a kártyához biztosított szoftverrel igen.
Csak azért írom le, mert valaki említette itt hogy a GTX580 Shader órajelét nem lehet függetlenül húzni a Gpu-tól.
Válaszom, tévedés. Lehet húzni függetlenül egy másik programmal. -
ÁdiBá
veterán
válasz
odorgg #15032 üzenetére
Már most itt is látszik hogy voltak kacsa hírek arról a brutális 64 rop egységről.
Most nézem hogy csak 32 Rop egysége van.
Inkább a memória részt erősítette most a Radeon. Sok sok sok memória, nagy sávszélesség. Az az 512 Stream nem hiszem hogy csodákat fog művelni.
Szép fogyasztása lesz. 4.3 Milliárd tranzit etetni... -
ÁdiBá
veterán
Ennyit a jövőévről.
Jövőhéten jönnek a vasak. Már jövőhéten. Durva... A HD6970-estől akár 150% gyorsabb tesszaláció?! Akkor minimum 100% a GTX580-ra.
Erre marhára kíváncsi leszek. -
theniel
aktív tag
válasz
BeLucZ #15026 üzenetére
Van egy régi vinyóm. Arra felrakok egy win7 et meg a játékot és megnézem jobban megy-e.
Aztán tuningolok, de előbb veszek egy jó hosszú monitor kábelt és a gépet elrakom tőlem minnél messzebb egy másik helységbe, mert úgy fáj már a fejem a portól amit nyom, hogy elpusztulok. -
theniel
aktív tag
Ha húzok a gépen instabil lesz , most is leállt a játék.
Újra rakom a windowst meg a az egész mindenséget kb talán karácsonyra végzek vele. Aztán ha akkor sem megy normálisan a bf3, akkor felejtős a pc-s játék.
-
theniel
aktív tag
válasz
Laraxior #15022 üzenetére
Az a baj, hogy itt minden auto-n van és nem tudom mennyit adjak neki plusz-ban.
Mert azt sem tudom mennyi az alap.
Csak azt írja, hogy auto.A ramomra az volt írva, hogy 1,7 v kell neki .
A procim állítólag volt emelés nélkül tudja a 4 Ghz-etmegkeresem ezeket a PLL és VTT dolgokat a biosban, bár nem tudom mit jelentenek. De az a baj, hogy azt sem tudom most mennyin mennek, mert minden mellett "auto " van írva jelenleg.
-
theniel
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz
theniel #15020 üzenetére
PLL, VTT-nek adj kis pluszfeszt. 21-es szorzóval nyomd fel 3.6ra.
Ha visszaosztod a ramot akkor talán másnak nem is kell feszt adnod, max a procinak, a többi maradhat normalon.PCI-E fixáld 100ra.
Nem a voltok miatt nem adnak meg gyári tuningbeállításokat, hanem mert nincsen két egyforma konfig. Hiába teszel bele ugyanolyan, és ugyanannyi cuccot az alaplapba, akkor sem fog megegyezni egyik beállítás sem. Gyártó különben sem tudja hogy éppen mi fog belekerülni a lapba...ezért nincsen előredefininált tuningopció... maximum, csak valami nagyon minimális.
-
-
theniel
aktív tag
válasz
BeLucZ #15019 üzenetére
Nem vagyok jó tuningban.
Még a core2duo-nál csináltam, de ott valahogy egyszerűbb volt.
Esetleg valami sablon, hogy milyen voltokat adjak meg ?Hány helyen kell volt-ot adni?
cpu? 1,225v (ott evliveg D0 as procim elbírja volt nelkul 4 ghz-ig)
Ram? ahogy nézem 1,7v kell az ocz platinioum-nak
és ennyi máshol nem kell beírni voltot?csak az a baj, hogy több helyen is lehet voltot állítani , nekem meg elvileg csak a cpu és a memória voltját kéne fixálnom , nem ?
Nem értem miért nem tudnak megadni gyári tuning beállítást a biosban. Bekapcsolnám automatán ráállítja a voltokat és annyi.
Én próbálgattam már párszor, de az eredmény mindig egy instabil gép lett. Biztos a voltok miatt. -
BeLucZ
addikt
válasz
theniel #15017 üzenetére
szerintem alap hogy húzd fel a procit 3,6ra és rakjál fel egy friss 64 bites win7et és nézz meg egy bf3at ultrán, nem szabad gondnak lennie, igazából a 3 gb előnye szerintem 2560tol kezdődik, kérdés hogy te milyen monitoron használod, mondjuk lehet a jövő nagy játékai full hdban is átlépik a valós 1,5gbs memhasználati határt
1000as ram? az hogy lehet? 1600on kéne járnia vagy akörül az ocz ramjaidnak, könnyen lehet limited rambol fakadoan is, ha mondjuk olyan játékban használod ami érzékeny a ram sebességre is, 3,6os i7 920 + 1600as ram és mindjárt elfelejtődik az a fogalom hogy platform limit
meg szűrőzd tele max graffal, jonak kell annak lennie
amúgy meg ne a winfosos számokra adj, hanem a spéci programok hiteles értékeire, lásd gpu-z, hidd el 3 gigás kártyád van
ez kb olyan mintha a windows élményindexből akarnád megállapitani a kártyád valós sebességét, mert ott lehet csak 4 tizeddel ver el egy 5870est pl
de rendes játékokban nagyobb az olló
-
theniel
aktív tag
válasz
BeLucZ #15015 üzenetére
3072-őt ír a GPU-z-ben. Azért jó lenne egy tesztprogram, ami leteszteli és kiírja, hogy megvan mind és rendben működik.
Megnyugvás gyanánt csinálnék egy vga tesztet, mert itt még régebbi más hozzászólások nagyobb fps-kről adtak hírt az én kedves BF3 játékomnál ugyanilyen gtx 580-as kártyák használatával.
Mondjuk ahogy a youtube-on néztem ott temető volt még az 580 sli-vel is.
kérdés:
- a corei7-esem alapon megy a memoria is 1000 mhz-en, lehet, hogy így már kevés a proci az 580-hoz?
- kénytelen voltam egy ati 4850 cserekártyát berakni a gépembe. Akkor a windows automatikusan felrakta az ati drivert. A boltban mondták, hogy újra kellene raknom a windowst mert az ati driver úgy beírja magát, hogy utána hiába rakom fel az nvidia-t az 580-hoz, mégis bennmarad valami és megzavarja működését.
Most újra kell raknom a windowst?Szóval először ezeket csináljam meg és utána ellenőrizzem, hogy a kártya rendben van-e?
-
theniel
aktív tag
Érdekes
dxdiag -al megnéztem a direct x em állapotát.
A képernyőnél a videókártyáról ír gyártó, processzor (gtx580) és, hogy Összes memória: 1749 MB
De ez a kártya nekem 3 Gb-os.
Hogyhogy csak 1749-nek látja?Lehet, hogy rossza a kártya és a csak 1749MB működik a 3GB-ból?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #15000 üzenetére
Nem az almák részletességét akarják növelni. Idén a GDC-n rengeteg felvetés volt, hogy mi lenne a jó. A grafikát sokan elég jónak ítélik. Biztos lesznek olyan fejlesztők, akik rágyúrnak még a dizájnra, mert meg van az az anyagi és humánerőforrás, amivel ezt megtehetik, de a többségnek ez nem adatik meg. A tartalomban szeretnének változtatni. Lehet, hogy sokszor hozom fel Andreas Papathanasis ötletét, de egyetértek vele. Kurva jó lenne valós időben szimulálni a szelet egy játékban. Maga a játékmenet változhatna tőle, hiszen gondolj bele mit adhat az, hogy egy kutyával követsz egy nyomot, és ráadásul a szimulációnak köszönhetően minden végigjátszásnál más irányba kell menned, hiszen az AI nem lenne előre scriptelt. Persze ezek a szimulációk komoly erőforrást igényelnek, de már ma is megvan erre a lehetőség egy Llano APU-ban, csak még nincs eléggé elterjedve a rendszer. Szerencsére minden vállalat a heterogén lapkákban látja a jövőt, így ezek az innovációk egy-két éven belül betörhetnek. Azzal, hogy egy okos IGP általános számítási kapacitása beköltözik a procimagok mellé komoly lehetőségek nyílnak meg az AI és a fizika gyorsítására. És a fizikát sem grafikai értelemben kell érteni, hanem valós játékmenetre ható fizika. Nagyon jó irányok vannak, de egyelőre kevés hardver képes ezeket abszolválni.
A VGA-knak is lehet még jövője, de okosan kell lavírozni. Nyilván a gyártók is tudják, hogy a post-process effektek komoly erőforrásigénnyel rendelkeznek, és eközben hasznosak is. Nem véletlenül gyúrnak annyira ebbe az irányba. Valójában én nem tartom annyira fontosnak ezeket, de nyilván azzal, hogy a rendszer futószalagja bonyolódik a dGPU-k kevésbé lesznek alkalmasak a feladat ellátására, hiszen a CPU-val való kommunikációjuk lassú. Ellenben a post-process pont egy olyan terület, ahol az adatokat egy irányban át lehet adni egy külső egységnek. Ez egy értékelhető opció, ha meg akarják tartani a VGA-piacot a gyártók. Idővel valszeg ennek is bevégeztetik, de addig is olyan lesz ez, mint a hangkártyáknál. Az alaplapi megoldások adnak hangot, míg a dedikált kártyák támogatnak ilyen-olyan fejlett EAX-et. Némileg persze bonyolultabb a dolog, de az egész egy kiegészítésre lesz jó. -
Landon
addikt
válasz
TTomax #15003 üzenetére
Abszolút egyetértek. Valahol még mindíg a Crysis az amibe sosem csalódok grafikailag amikor elindítom és ez elég szégyen. Crysis2 volt nkem elég nagy csalódás ilyen téren. Azt hittem forradalmi lesz hát tévedtem.
Én mondjuk imádom a Skyrim-et de nem a grafikája miatt. Nincs bajom azzal ahogy kinéz mondjuk. Oda pont megfelel nekem a modokkal együtt.
De egyébként itt szeretném megemlíteni a Call of Juarez 2 Bound in Blood-ot is... DX9, fut mint a nyúl, alíg kell neki gép és mégis gyönyörű! Komolyan mondom gyönyörű...
-
TTomax
félisten
válasz
BeLucZ #15002 üzenetére
És mitől szebb a BF3 mint a Crysis alapmű?Érted mit akarok írni?Eltelt két év..
(#15001) Cybertrone
No de nem is mi... Jöhetett volna a Skyrim DX11-ben is...én megvettem hozzá a játékot is meg a vga-t is.Mit tehetnék még?(#15004) BeLucZ
Hát nem is tudom...a Crysis1 egy etalon lett... igaz zabál rendesen,ezt nem vitatom...azért ha megnézem a játékpiacot sorra buknak a nagy nevek...Lehet csak én vagyok pesszimista,de én nem érzem azt a fejlődést amit előtte,amiért vártuk az új vga-kat...emlékszem mennyire vártuk az új generációt X1950-röl mert Oblivionban ledadogott ha ránéztél a kapura... vagy a CoD2-ben hogy ráadjuk a DX9-et... most itt van gépemben egy GTX580.. nem tudok olyan játékot mondani amiért a keplert várnám,ez valahol nekem jó rövidtávon,de hosszú távon a piacnak nem jó,mert az ebből él(ne)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest